Read the Official Description

Institut for Management Information Systems i fakultetet for ingeniørvidenskab og naturvidenskab på Kadir Has University tilbyder nu Tyrkiets anden Ph.D. program i Management Information Systems startende i efteråret 2014. Programmet er det første af sin art, der tilbydes af en ingeniørhøjskole snarere end en virksomhed en.


Hvorfor MIS?

"Lad os overveje et par nyligt etablerede it-baserede virksomheder verden over et øjeblik: Google, Facebook, Yahoo !, YouTube, Twitter, Amazon, eBay, LinkedIn, FourSquare, Alibaba osv.". Markedsværdien af hvert af disse selskaber måles i form af milliarder USD. Er det en tilfældighed, eller er det den nye forretningsmetode? Vi tror på, at svaret er det senere. Når vi udvikler sig inden for den nye teknologiske æra, ændrer mange ting i vores liv dramatisk, om vi kan lide det eller ej. Nogle af disse ændringer er vejen for forretninger, sociale liv, underholdning, kommunikation, kommercialisering, medicin, stofdesign, uddannelse, kundeforhold, ressourceplanlægning, logistik mv.

Således, "hvis du er den, der er interesseret i informationsteknologi (IT) og dens anvendelse i organisationer og har interesse i at udføre forskning, udføre fremragende undervisning og med at opfinde en fremtid, der er centreret om anvendelsen af ​​it", så du har en fælles passion med os. Bare slip og lad os tale. Dette kan være det første skridt i retning af en spændende og lovende karriere for dig!


Hvad er Management Information Systems?

MIS-fakultetet lærer og undersøger anvendelsen, udviklingen og styringen af ​​informationssystemer i organisationer. Dette omfatter undersøgelsen af ​​sociale netværk, cloud computing, it-forbrugerisering, virtuel realitet, forhandlingssystemer, samarbejdesteknologier, kontorautomatisering, elektroniske betalinger, strategiske informationssystemer, elektronisk handel, kollektiv intelligens, telemedicin, elektroniske markeder, sociale medier, informationskrav analyse , systemudviklingsmetoder, virksomhedsressourceplanlægningssystemer, implementering af systemer, adoption og diffusion, mobil computing og meget mere. De informationsteknologier og systemer, som vi underviser og forsker omdanner folks liv, job og til industri efter industri, forretningsmodeller, produkter, forsyningskæder og distributionskanaler.

Vi er også interesserede i konsekvenserne af disse teknologier for mennesker og samfund; privatlivets fred, infrastrukturafhængighed, sikkerhed, beskyttelse af intellektuel ejendomsret og it-relateret stress alle fanger interesse for MIS fakultetet. Også de politiske implementeringer af internettet, udviklingen af ​​feltet og IT i udviklingslande. Og det er bare i dag! Vores er et af de mest dynamiske felter; Det område, din afhandling fokuserer på i flere år, er måske ikke engang blevet opfattet af i dag.


Nogle grunde til at overveje en ph.d. i MIS fra Kadir Has University

 • Den første MIS Ph.D. program udbydes af en ingeniør universitet i landet,
 • Aktive forskningsprojekter inden for sundhedsinformationssystemer, sociale medier, innovationsstyring, virksomhedssystemer, teknologioptagelse, store data og cyber-infrastruktur og cloud computing
 • Forskningserfaring i forskellige traditioner, såsom eksperimentelle metoder, designvidenskab, dataudvinding og dets applikationer, økonometrisk analyse og kvalitativ case-baseret forskning, sociale medier, mobilsystemer, datastyring og design og styring af informationssystemer.
 • Publikationer i ledende tidsskrifter på tværs af flere discipliner, herunder alle vigtige informationssystemtidsskrifter
 • Fakultet netværk med internationale MIS forskere, herunder nordamerikanske og europæiske lande.


Målet

Ud over at fremme din viden om informationssystemer får du mulighed for at udvikle de forskningskompetencer og tankegang, der er nødvendige for at være en vellykket lærer hos førende universiteter og forskningsinstitutter samt offentlige eller erhvervsorganisationer. I vores seminarer, såvel som dem, du vil tage i andre discipliner, vil du lære om forskningsmetoder, dataanalysemetoder og teorier, der er relevante for din forskning. Du vil også få den nødvendige undervisningskompetence og erfaring.


Varighed af undersøgelser

De fleste studerende kræver mindst fire år for at færdiggøre doktorgraden herunder forberedelse og forsvar af afhandling. Normalt skal du bruge to års formel kursusarbejde. Efter at have gennemført de kurser, du forventes at have bestået den omfattende eksamen og forelagt et speciale forslag inden udgangen af ​​tre år. Universitetet forventer af dig en seksårig samlet grænse på tidspunktet for færdiggørelsen af ​​alle kravene i ph.d.-graden.


Afgangskrav

At blive tildelt en KHAS Ph.D. i MIS skal du:

 • komplette kurser i de grundlæggende discipliner (21 point)
 • opfylde fagkravene inden for specialisering (9 point)
 • bestå omfattende undersøgelser inden for specialisering
 • foreslå og afslutte en afhandling, der er acceptabel for elevens afhandlingskomité
 • forsvare afhandlingen før et eksamensudvalg.


Hvad kan jeg gøre med en Management Information Systems Degree?

Kandidater med en ph.d. I MIS finder man ofte job som systemanalytikere eller som øverste tekniske medarbejdere; Chief Information Officer stillinger, også kendt som computer og informationssystem ledere, er en anden mulighed. De fagfolk i disse ledende stillinger arbejder sammen for at sikre, at en virksomhed vælger den rigtige ledelsesteknologi til opgaven og at den bruger de mest effektive måder at implementere dem på. En anden mulighed for ph.d. kandidater er at undervise MIS på kandidatniveau eller at foretage forskning i design af nye informationssystemer. Der er i alt 19 universiteter med bacheloruddannelser i MIS og erhvervsinformatik i Tyrkiet. Der er mange ledige stillinger i MIS akademiske stillinger. Det er højst sandsynligt, at på eller i nærheden af din eksamen vil du få en akademisk position tilbud.


Nogle fagområder for MIS

Systemudvikling, strategisk anvendelse af informationsteknologi, elektronisk handel, adfærdsmæssig beslutningstagning, databasemodellering, informationskrav bestemmelse, telekommunikation og netværksdesign, adaptive vidensbaserede systemer og økonomiske spørgsmål inden for informationsteknologi.

MIS ph.d.-uddannelsen er designet til at tillade maksimal fleksibilitet til ph.d. studerende til at forfølge deres forskningsinteresser. Kurset omfatter ph.d. seminarer, forskningsmetoder og dataanalyse kurser, støttefelt kurser og, for studerende uden MIS eller forretningsmæssige baggrund, fundament MIS, og business kurser.

Oplysninger om institutionen

MIS afdeling blev officielt grundlagt i 2013 under School of Engineering and Natural Sciences. MIS kandidatuddannelsen blev dog etableret i 2008-2009 under Institut for Videnskab og Teknologi som en af kandidatuddannelserne i Informationsteknologiafdelingen. De første kandidater fra MIS kandidatuddannelsen var i studieåret 2010-2011.

Kvalifikation tildelt / Kvalifikationsniveau

Efter en vellykket gennemførelse af programmet, vil de studerende blive tildelt Master of Science i Management Information Systems (Kvalifikationsrammerne i Det Europæiske Videregående Uddannelsesområde (QF-EHEA): Niveau 2, European Qualifications Framework (EQF): Level 7)

Adgangskrav

Ansøgere af programmet er forpligtet til at holde en B.Sc. grad i teknik, brev og kunst, forretning mv. og at have scoret mindst 55 i den kvantitative sektion af akademisk personale og kandidatuddannelse adgangseksamen (ALES) og 50 i interuniversitetsrådets sprogeksamen. ALES score krav gælder ikke for internationale studerende. Internationale sprogeksamensresultater (TOEFL, IELTS, etc.) er acceptable for alle ansøgere i overensstemmelse med de ækvivalenter, der er fastsat i lovgivningen i Højere Uddannelsesrådet. Ansøgere, der opfylder disse krav, bliver yderligere interviewet (Detaljeret information: http: // www. KHAS .edu.tr)

Anerkendelse af tidligere læring

Studerende skal færdiggøre den læseplan, der er godkendt af senatet, svarende til 120 ECTS i alt; det vil sige kurser med et minimum Kumulativ Grade Point Gennemsnit på 2,50 / 4,00 og en MS-afhandling.

Afgangskrav

Studerende er forpligtet til at afslutte den læseplan, der er godkendt af senatet svarende til 240 ECTS-point i alt, med et minimum Kumulativ Grade Point Average på 3,00 / 4,00, og en Ph.D. afhandling.

Definition af programmet

I MIS kandidatuddannelse udover emner for erhvervslivet som ledelse regnskab, finansiering, salg, marketing, er studerende forpligtet til at foretage forskning i informationssystem analyse og design. Emner for computer- og informationssystemsikkerhed, beslutningsstøttesystemer, databeskyttelse, dataudvikling, e-handel, databasesystemer, webteknologier, cloud computing, mobilteknologier, sociale medier og hvordan disse emner påvirker forretningsaktiviteter.

Programudfald

 1. Evne til at forstå og anvende videnskab, matematik, statistik, computer og ledelsesvidenskab på et avanceret niveau.
 2. Omfattende, dybt og bredt kendskab til den seneste udvikling i informationssystemer, computer ve management science.
 3. Evne til at foretage forskning ved at nå og forstå de seneste oplysninger i hans / hans specialiseringsområde.
 4. Evne til at gennemføre forskning, der resulterer i et originalt bidrag til videnskab eller teknologi udvikler en ny videnskabelig metode eller teknologisk produkt / proces eller anvender en kendt metode til et nyt område.
 5. Evne til at opfatte, udforme, anvende og konkludere originale forskningsprocesser uafhængigt evne til at håndtere disse processer.
 6. Evne til at bidrage til videnskabelig litteratur på internationalt plan ved at offentliggøre resultaterne af akademiske studier i respekterede akademiske medier.
 7. Evne til at vurdere videnskabelig, teknologisk, social og kulturel udvikling og at formidle dem med respekt for videnskabelig neutralitet og etiske ansvar.
 8. Evne til kritisk at analysere, syntetisere og fortolke ideer og udvikling i informationssystemer, computer og ledelsesvidenskab.
 9. Evne til at kommunikere på avanceret niveau i skriftlig, mundtlig eller visuel form med specialister inden for computer engineering og andre discipliner eller bredere kredse evnen til at bruge engelsk på niveau C1 i den europæiske sprogportefølje

Professionelle Profiler af kandidater

MIS kandidater er ansat inden for alle sektorer, inden for alle brancher (såsom bank, telekommunikation, logistik, sundhed, ledelse, turisme mv.) Inden for alle aspekter af erhvervslivet som regnskabsføring, ledelse, økonomi og (teknologi) ledelse.

Adgang til videre studier

Efter vellykket afslutning af kandidatuddannelsen kan kandidater ansøge om ph.d.-uddannelser.

Evaluering Spørgeskemaer

Kursus og instruktør Evaluering Spørgeskema Graduation Spørgeskema Tilfredshed Spørgeskema

Internationalt samarbejde

Udvekslingsprogrammer med forskellige nordamerikanske, europæiske og asiatiske universiteter og Erasmus (13 universiteter i ni lande) programmer (se http: // www. KHAS .edu.tr / da / international2 / International-Programs / main-page.html)

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Kadir Has University »

Last updated February 7, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
12,000 USD
Per år.
Deadline
Aug. 2, 2019
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Aug. 31, 2023
Application deadline
Aug. 2, 2019

Sep. 2019

Location
Application deadline
Aug. 2, 2019
End Date
Aug. 31, 2023