Ph.d. i Management Information Systems

Kadir Has University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i Management Information Systems

Kadir Has University

Ph.d. i Management Information Systems (MIS)

Institut for Management Information Systems i fakultetet for ingeniørvidenskab og naturvidenskab på Kadir Has University tilbyder nu Tyrkiets anden ph.d.-program i Management Information Systems, der starter i efteråret 2014. Programmet er det første af sin art, der tilbydes af en ingeniørhøjskole snarere end en virksomhed en.

Hvorfor MIS?

"Lad os overveje et par nyligt etablerede it-baserede virksomheder verden over et øjeblik: Google, Facebook, Yahoo !, YouTube, Twitter, Amazon, eBay, LinkedIn, FourSquare, Alibaba osv.". Markedsværdien af ​​hver af disse virksomheder måles i form af milliarder USD. Er det en tilfældighed, eller er det den nye forretningsmetode? Vi tror på, at svaret er det senere. Når vi skrider frem i den nye teknologiske æra, ændrer mange ting i vores liv dramatisk, om vi kan lide det eller ej. Nogle af disse ændringer er: måde at drive forretning på, sociale liv, underholdning, kommunikation, kommercialisering, medicin, stofdesign, uddannelse, kundeforhold, ressourceplanlægning, logistik mv.

Således, "hvis du er den, der er interesseret i informationsteknologi (IT) og dens anvendelse i organisationer og har interesse i at udføre forskning, udføre fremragende undervisning og med at opfinde en fremtid, der er centreret om anvendelsen af ​​it", så du har en fælles passion med os. Bare slip og lad os tale. Dette kan være det første skridt i retning af en spændende og lovende karriere for dig!

Hvad er Management Information Systems?

MIS-fakultetet lærer og undersøger anvendelsen, udviklingen og styringen af ​​informationssystemer i organisationer. Dette omfatter undersøgelsen af ​​sociale netværk, cloud computing, it-forbrugerisering, virtuel realitet, forhandlingssystemer, samarbejdesteknologier, kontorautomatisering, elektroniske betalinger, strategiske informationssystemer, elektronisk handel, kollektiv intelligens, telemedicin, elektroniske markeder, sociale medier, informationskrav analyse , systemudviklingsmetoder, virksomhedsressourceplanlægningssystemer, implementering af systemer, adoption og diffusion, mobil computing og meget mere. De informationsteknologier og systemer, som vi underviser og forsker omdanner folks liv, job og til industri efter industri, forretningsmodeller, produkter, forsyningskæder og distributionskanaler.

Vi er også interesserede i konsekvenserne af disse teknologier for mennesker og samfund; privatlivets fred, infrastrukturafhængighed, sikkerhed, beskyttelse af intellektuel ejendomsret og it-relateret stress alle fanger interesse for MIS fakultetet. Også de politiske implementeringer af internettet, udviklingen af ​​feltet og IT i udviklingslande. Og det er bare i dag! Vores er et af de mest dynamiske felter; Det område, din afhandling fokuserer på i flere år, er måske ikke engang blevet opfattet af i dag.

Nogle grunde til at overveje en PhD i MIS fra Kadir Has University

 • Det første MIS PhD-program udbydes af et ingeniøruniversitet i nationen,
 • Aktive forskningsprojekter inden for sundhedsinformationssystemer, sociale medier, innovationsstyring, virksomhedssystemer, teknologioptagelse, store data og cyber-infrastruktur og cloud computing
 • Forskningserfaring i forskellige traditioner, såsom eksperimentelle metoder, designvidenskab, dataudvinding og dets applikationer, økonometrisk analyse og kvalitativ case-baseret forskning, sociale medier, mobile systemer, datastyring og design og styring af informationssystemer.
 • Publikationer i ledende tidsskrifter på tværs af flere discipliner, herunder alle vigtige informationssystemtidsskrifter
 • Fakultet netværk med internationale MIS forskere, herunder nordamerikanske og europæiske lande.

Målet

Ud over at fremme din viden om informationssystemer får du mulighed for at udvikle de forskningskompetencer og tankegang, der er nødvendige for at være en vellykket lærer hos førende universiteter og forskningsinstitutter samt offentlige eller erhvervsorganisationer. I vores seminarer, såvel som dem, du vil tage i andre discipliner, vil du lære om forskningsmetoder, dataanalysemetoder og teorier, der er relevante for din forskning. Du vil også få den nødvendige undervisningskompetence og erfaring.

Varighed af undersøgelser

De fleste studerende kræver mindst fire år for at færdiggøre doktorgraden herunder forberedelse og forsvar af afhandling. Normalt skal du bruge to års formel kursusarbejde. Efter at have gennemført de kurser, du forventes at have bestået den omfattende eksamen og forelagt et speciale forslag inden udgangen af ​​tre år. Universitetet forventer af dig en seksårig samlet grænse på tidspunktet for færdiggørelsen af ​​alle kravene i ph.d.-graden.

Afgangskrav

For at blive tildelt en KHAS PhD i MIS, skal du:

 • komplette kurser i de grundlæggende discipliner (21 point)
 • opfylde fagkravene inden for specialisering (9 point)
 • bestå omfattende undersøgelser inden for specialisering
 • foreslå og afslutte en afhandling, der er acceptabel for elevens afhandlingskomité
 • forsvare afhandlingen før et eksamensudvalg.

Hvad kan jeg gøre med en Management Information Systems Degree?

Kandidater med en ph.d. i MIS finder ofte job som systemanalytikere eller som chefsteknikere; Chief Information Officer stillinger, også kendt som computer og informationssystem ledere, er en anden mulighed. De fagfolk i disse ledende stillinger arbejder sammen for at sikre, at en virksomhed vælger den rigtige ledelsesteknologi til opgaven og at den bruger de mest effektive måder at implementere dem på. En anden mulighed for ph.d.-kandidater er at undervise MIS på kandidatniveau eller at foretage forskning i design af nye informationssystemer. Der er i alt 19 universiteter med bacheloruddannelser i MIS og erhvervsinformatik i Tyrkiet. Der er mange ledige stillinger i MIS akademiske stillinger. Det er højst sandsynligt, at på eller i nærheden af ​​din eksamen vil du få en akademisk position tilbud.

Nogle fagområder for MIS

Systemudvikling, strategisk anvendelse af informationsteknologi, elektronisk handel, adfærdsmæssig beslutningstagning, databasemodellering, informationskrav bestemmelse, telekommunikation og netværksdesign, adaptive vidensbaserede systemer og økonomiske spørgsmål inden for informationsteknologi.

MIS-ph.d.-uddannelsen er designet til at give maksimal fleksibilitet for ph.d.-studerende til at forfølge deres forskningsinteresser. Kursusarbejde omfatter ph.d.-seminarer, forskningsmetoder og dataanalysekurser, støttefeltkurser og, for studerende uden MIS eller forretningsbaggrunde, fundament MIS og businesskurser.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret May 17, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
20,000 USD
Doktorgradsprogrammer - Betaling i 3 rater: 20.000 $
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Istanbul, Istanbul
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Aug. 31, 2022
Dates
Sep. 2019
Tyrkiet - Istanbul, Istanbul
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Aug. 31, 2022