Læs den officielle beskrivelse

Virksomhed gennem forskning

Handelshøjskolen har et voksende forskningsprogram med vægt på en deltidsstudie af studerende, som samtidig udvikler og forbedrer deres professionelle karriere.

Vi har en betydelig forskningsfinansiering fra mange kilder, herunder Det Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC), Det Tekniske Forskningsråd (EPSRC), Department of Business, Enterprise og Regulatory Reform (DBERR) og Institut for Innovation, Universiteter og Færdigheder ( DIUS) (gennem videnoverførselsprogrammer) og Europa-Kommissionen.

Skolen er også forpligtet til "civilsamarbejde" og deler praktiske forskningsresultater for at forbedre samfundet omkring os. Vores lokale erhvervsliv er afgørende for Londons succes, og vi er ivrige efter at engagere os i forskning, der støtter dette samfund.

Vi er glade for at overveje en bred vifte af forskningsforslag inden for forretningsområdet, så længe de kan ses for at tilbyde potentialet for rigor, originalitet, rækkevidde og indflydelse.

Fordele ved en ph.d.

En ph.d., pr. Definition, er et originalt bidrag til viden. Det er forskelligt fra en undervist Masters, fordi din endelige produktion vil være en udvidet afhandling eller et kreativt projekt, der er relevant for dit interesseområde, snarere end modulbaserede kursusarbejde og eksamener.

Forskningsstuderende forventes at selvstyre deres læring med støtte fra et tilsynshold.

Hvorfor Management, Marketing og People at LSBU?

  • Et medarbejder, en ekspert på dit valgte område, har direkte ansvar for at lede og støtte dit forskningsprogram.
  • Som forskningsstuderende bliver du en del af vores blomstrende akademiske samfund.
  • Du får støtte fra andre ph.d.-studerende på vores månedlige doktorandstøttegruppe.
  • No.3 London Modern University for kandidatudsigter i Business og Management Studies (Complete University Guide League Tabel 2018).

akkrediteringer

Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

beskæftigelsesegnethed

Forskning færdigheder udvikling

Alle forskerstuderende skal deltage i et Nøglefærdighedsudviklingsprogram, der tager sigte på at udvikle overførbare færdigheder ud over dem, der er beskæftiget med forskning. Uddannelse i forskningsmetoder er tilgængelig gennem hyppige forskningseminarer.

Forskningsstuderen kan om nødvendigt delvis følge de relevante masteruddannelser, der er til rådighed inden for skolen og især enheder på forskningsmetoder. I nogle tilfælde opmuntres forskerstuderende til at følge andre kurser, der er tilgængelige inden for universitetet eller eksternt har til formål at forbedre deres generelle ekspertise inden for deres udvalgte områder.

Derudover kan de opfordres til at følge sprogkurser med det formål at forbedre deres mundtlige og skriftlige færdigheder - både essentielle i deres fremtidige karriere.

Overførbare færdigheder

En forskningsgrad vil udstyre dig med mange overførbare færdigheder. Selvdisciplinen, efterspørgslen efter klar analytisk tænkning og evnen til at gøre kritik af andre til at virke ind i noget konstruktivt, er alle en unik træning for næsten enhver form for karriere. Spændingen og tilfredsheden med at finde nye fakta, en ny ide eller en ny måde at se på noget kan være meget givende.

Deltagelse i konferencer

Forskerstuderende er ofte sponsoreret til at deltage i nationale og internationale konferencer for at møde ledende forskere på deres områder og at præsentere deres forskningsresultater. Fremskridtene for alle forskerstuderende overvåges formelt af universitetets forskerudvalg.

Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for andet år i træk - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

  • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
  • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Professionelle links

Eksterne finansieringskilder omfatter Den Europæiske Union, Storbritanniens Forskningsråd, store velgørende forskningsstiftelser og regeringens handels- og industriministerium.

Ved en yderligere anerkendelse af skolens iværksætterkultur og avancerede praksis er den blevet tildelt Institute of Enterprise and Entrepreneurs (IoEE) Center of Excellence status. Dette er IoEE's flagskibsorganisatoriske akkreditering for organisationer, der fremmer og leverer udvikling af virksomhedskompetencer.

Undervisning og læring

Alle forskerstuderende understøttes i deres arbejde af et personale tilsynshold.

Studerende er under tilsyn af deres studieleder, med hvem de forventes at opretholde tæt kontakt, mens yderligere vejledning også kan gives af medvejlederne.

Hvor relevant for deres forskningsfelt er de studerende i stand til og opfordret til at tage enheder fra den brede vifte af undervisede kandidatuddannelser inden for skolen.

Adgangskrav

Ansøgere forventes normalt at have en god æresbevisning grad (2: 2 og derover) og en relevant postgraduate kvalifikation, fortrinsvis fortjeneste på kandidatniveau.

Angiv også to faglige referencer som en del af din ansøgning. Du skal også være forpligtet til at vise bevis for alle dine kvalifikationer.

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du bevise din kompetence på engelsk og vise en IELTS-score på mindst 7,0 på postgraduate level.

Du vil blive inviteret til et interview med din potentielle vejleder, personligt eller telefonisk, inden et tilbud bliver foretaget.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Hvis dit kursus har en januar start option, skal du søge gennem UCAS Postgraduate. Postgraduate studerende og forskningsstuderende, der ansøger om indrejse i en anden måned, bør bruge vores dedikerede ansøgningssystem. Fuldt detaljerede oplysninger om, hvordan du gør dette, findes i vores How to Apply sektion for postgraduate studerende og vores How to Apply sektion for forskningsstuderende.

I betragtning af din ansøgning

Din ansøgning vil blive sendt til en række potentielle vejledere, der vil se på dine akademiske kvalifikationer, erfaring og forskningsforslaget for at afgøre, om din forskningsinteresse er noget, der kunne overvåges hos LSBU.

Der vil også være et interview enten på universitetet (eller Skype om nødvendigt) hos direktøren for post-graduate research og en anden vejleder. I starten af interviewet bliver du bedt om at give en 10-minutters præsentation om "Hvordan jeg udviklede mit forslag".

Hvis du lykkes, bliver du tilbudt et sted på et kursus og informeret om den næste tilmeldingsdato. Hele processen tager normalt mellem seks og otte uger fra modtagelse af din ansøgning til afgørelse om din ansøgning på skolen.

Forskningsforslag

Ved ansøgning skal du vedlægge en oversigt over dit forskningsforslag eller et projektoversigt (op til 1.500 ord).

Forbered dig på at starte

Vi hjælper vores elever med at forberede sig på universitetet allerede inden semesteret starter. For at finde ud af, hvornår du skal ansøge om din LSBU indkvartering eller studiefinansiering, læs fanen Sådan ansøger du om dette kursus.

Velkomstuge

Inden du starter dit kursus, sender vi dig oplysninger om hvad du skal gøre før du ankommer og i løbet af de første par dage på campus. Du kan læse om processen på vores velkomstuge sider.

Program undervist i:
Engelsk

Se 20 flere kurser fra London South Bank University »

Senest opdateret February 22, 2019
This course is Online, Campus based
Start Date
Apr. 2019
Maj 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,325 GBP
År 1 fuldtids UK / EU gebyr: £ 4325; År 1 på heltid Internationalt gebyr: £ 13780. År 1 deltid UK / EU gebyr: £ 2162,5; År 1 deltid Internationalt gebyr: £ 6890
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Apr. 2019
End Date
Mar. 31, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Maj 2019
End Date
Apr. 30, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Juni 4, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt. 2019
End Date
Sep. 30, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Nov. 2019
End Date
Okt. 31, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan. 27, 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb. 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Ansøgningsfrist
Start Date
Mar. 2020
End Date
Feb. 28, 2022
Ansøgningsfrist

Apr. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Mar. 31, 2022

Maj 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Apr. 30, 2022

Sep. 23, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 4, 2022

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep. 30, 2022

Nov. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Okt. 31, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Jan. 21, 2023

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Jan. 21, 2023

Mar. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Feb. 28, 2022