Ph.d. i Manufacturing Systems og Processes

Ph.d.-uddannelsen i Manufacturing Systems and Processes er fokuseret på videnskabelig forskning og uafhængige kreative projekter inden for forskning eller udvikling. Formålet er at producere højtuddannede og kreative kandidater, der er i stand til at deltage i videnskabelige, forskningsmæssige og faglige aktiviteter inden for udvikling af systemer og processer inden for produktion af maskiner. For at kunne lykkes i løsninger af opgaver inden for produktionssystemer, automatisering af maskiner og / eller fremstillingsprocesser i maskiner, ph.d. kandidater udvider og fordyber yderligere deres viden om matematik, fysik og anvendt videnskab i teoretisk grundlag for studiet disciplin.117782_laboratory_guy.jpg

De kandidater er i stand til selvstændigt at anvende masteroplevelserne og det høje niveau af teoretisk viden, der gives i forelæsninger og erhverves gennem moderne læringsmetoder til løsning af specifikke problemer inden for anvendt cybernetik, automatisering af maskiner og fremstillingsprocesser, automatisering af produktionsplanlægning, fremstilling systemer med industrirobotter mv. Desuden er de bekendt med forskningsmetoderne inden for anvendte mekanik og i stand til kritisk analyse, evaluering og syntese, således at de kan diskutere resultaterne af deres undersøgelser og udvide summen af strømmen viden på en professionel måde værd at udgive og dele med andre medlemmer af det faglige samfund både i indlandet og i udlandet.

Efter afslutningen af uddannelsen vil kandidaterne lykkes i teams af designere og controllere af moderne fremstillingssystemer samt i forsknings- og udviklingsholdene i både teoretiske og anvendte forskningsområder i større forskningsinstitutioner med fokus på et bestemt område. På grund af deres dybe viden og faglige tilgange vil de også lykkes i en bredere sammenhæng som foredragsholdere på de videregående uddannelsesinstitutioner.

59269_welding-2178127__340.jpg

Škoda Auto Ph.D. Program

Ph.D. kandidater på TUL er berettiget til at ansøge om deltagelse i Škoda Auto Ph.D. program eller de kan skrive deres speciale på et emne, der tilbydes af virksomheden.

Nøgle Fakta

 • FAKULTET: Fakultet for Maskinteknik
 • INSTRUKTIONS SPRÅK: Engelsk
 • STØTTEBERETTIGELSE:
  • Anerkendt tertiær uddannelse (Master grad) som foreskrevet ved lov nr. 49/2009, Coll. (ikke nødvendigt for ansøgere fra Slovakiet, Polen, Ungarn, Tyskland og Slovenien).
  • Entréprøve
 • VARIGHED: 4 år
 • FEE / AKADEMISK ÅR: USD 2000
 • Ansøgningsgebyr: CZK 2000 / USD 100
 • APPLICATION DEADLINE: 31. januar 31. august
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 8 flere kurser fra Technical University of Liberec »

Senest opdateret Juli 8, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
2,000 USD
Fee / akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date