Ph.d. i Oversættelse

Generelt

Program beskrivelse

Ph.d. i Oversættelse

Normal Varighed: 3 eller 4 år (Heltid)

Sted: Hong Kong

Institut for oversættelse i Lingnan er et af de største i Hong Kong, med nogle af de bedste oversættelsesforskere i den kinesisk talende verden. Det er længe blevet anerkendt som en af de største oversættelsesafdelinger i Greater China og opretholder en stolt tradition for ekspertise inden for stipendium og undervisning. I de senere år har professorer på instituttet offentliggjort omfattende i adskillige betydningsfulde internationale tidsskrifter. Fakultetet er især stærkt inden for oversættelse og fortolkning af historie, oversættelse og litterære studier og oversættelsesteori, som vi bringer tværfaglige interesser til, og derved bidrager til udviklingen af oversættelsesstudier.

Desuden er afdelingen entydigt udstyret med evnen til at udforske problemer relateret til engelsk-kinesisk og kinesisk-til-engelsk oversættelse. Afdelingen tilbyder ikke kun muligheder for forskning inden for mange områder af Oversættelsestudier, men også et veludviklet og hyggeligt samfund, der yder stærk støtte til sine kandidatstuderende i at fremme deres intellektuelle udvikling, da de går videre gennem ph.d.-uddannelsen. Nogle af vores ph.d.-kandidater lærer nu på sådanne prestigefyldte institutioner som Tsinghua University og Shanghai International Studies University. Vores ph.d.-program er en kraftfuld og rigorøs, der sigter mod at forberede vores studerende til at imødekomme de forskningsudfordringer, de vil konfrontere i deres fremtidige akademiske karriere.

Anvendelsesmetoder

Ansøgere kan søge adgang til ph.d.-uddannelsen på to måder som følger:

1. Ansøg om ph.d.-programmer via Hong Kong Ph.d.-stipendieordning (HKPFS)

Udestående og strålende ansøgere kan søge optagelse via HKPFS inden den 2. december 2019 (Hong Kong Time 12:00 middag) . Stipendiatprisen modtager et stipendium med et månedligt stipendium på $ 25.800 HK * og frafaldt det fulde studieafgift for hans / hendes første studieår. Studerende, der ansøger om og ikke får stipendiet, kan stadig overvejes til de almindelige ph.d.-steder i Lingnan.

(US $ 1 = HK $ 7,8).

(* sats for 2019-20-20, med forbehold af årlig gennemgang)

For at ansøge om optagelse bedes du indgive en indledende ansøgning om optagelsessystemet for RGC på www.rgc.edu.hk/hkphd i perioden 1. september til 2. december 2019 (Hong Kong-tid kl. 12.00) . Hver ansøger tildeles et referencenummer. Ansøgeren skal derefter indsende en fuld ansøgning direkte til Lingnans elektroniske system på www.ln.edu.hk/admissions/applyonline før eller inden den 2. december 2019 (Hong Kong-tid kl. 23:59) . Sidste ansøgninger overvejes IKKE.

2. Ansøg om ph.d.-programmer direkte

Ansøgere kan også søge adgang til ph.d.-uddannelserne ved at ansøge direkte til universitetet. Fuldtidsstuderende vil normalt have postgraduate studentships. Postgraduate Studentship for en ph.d.-studerende vil være $ 17.390 $ / måned *.
* Hæves til HK $ 17.730 / måned efter bekræftelse af kandidatur. (sats for 2019-20-20, med forbehold af årlig gennemgang)

Universitetet inviterer ansøgninger fra 1. november 2019 til 24. januar 2020 . Ansøgere kan ansøge online via www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. For detaljer, se www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Generelle adgangskrav

 1. En ansøger om optagelse til kandidatur til ph.d.-graden bør normalt:
  en. hold en kandidatgrad udstedt af et universitetsuddannelsesinstitut, der er anerkendt til dette formål eller
  b. hold en relevant bachelorgrad med første eller anden klasse æresbevis eller tilsvarende niveau og har tilmeldt sig et studieprogram for en kandidatgrad på en anerkendt videregående uddannelsesinstitution i mindst et år og har bevis for forskningsresultater eller
  c. har opnået en tilsvarende kvalifikation af a) eller b) ovenfor eller
  d. har givet tilfredsstillende bevis for akademisk og faglig opnåelse.
  Bemærk: Førstegangskandidater med dokumenteret forskningskvalifikation eller erfaring kan kun optages direkte til ph.d.-studier, UNDER UNDERSØGELIGE OMSTANDIGHEDER. Normalt vil en kandidat uden en kandidatuddannelse ikke blive optaget til ph.d.-studier, og han / hun skal i første omgang registrere som MPhil-studerende.
 2. Ud over ovenstående skal en ansøger, hvis grad ikke er fra en tertiær institution i Hong Kong eller et engelsktalende land, opnå et minimumsresultat på 550 (papirbaseret test) eller 79 (internetbaseret test) i testen af Engelsk som fremmedsprog (TOEFL) eller et båndresultat på 6,5 eller derover i det internationale engelsksprogetestningssystem (IELTS) eller en tilsvarende score i en anerkendt test eller en tilsvarende kvalifikation for at bevise hans / hendes sprogfærdighed, som vil overvejes fra sag til sag. Ansøgere er forpligtet til at opfylde eventuelle yderligere krav, der er fastsat af de programmer, de ansøger om optagelse til.
  [Bemærk: For IELTS- og TOEFL-kvalifikationer til optagelse i indtagelse 2020-21 og fremover accepterer universitetet kun resultater, der er inden for gyldighedsperioden, dvs. 2 år, fra tidspunktet for indgivelse af en optagelsesansøgning for den specifikke indtagskohort.]
 3. For adgang til Lingnan Ph.d.-uddannelser via HKPFS fastsatte RGC, at for en ansøger fra et ikke-engelsktalende universitet, medmindre han / hun godtgør at engelsk er undervisningssprog for alle kurser for hans / hendes indgangskvalifikation (er) / hendes foreslåede ph.d.-uddannelser, skal han / hun knytte scoringsresultater fra TOEFL eller IELTS i ph.d.-ansøgningen. Dette krav (obligatorisk indsendelse af TOEFL / IELTS scoringsresultater) kan fritages for ansøgere, hvis foreslåede ph.d.-studier er specifikt i ikke-engelskmedium, fx kinesisk. Ansøgerne skal dog stadig opfylde universitetets sprogkrav som fastsat i punkt 2 ovenfor.

Programspecifikke adgangskrav

En ansøger, hvis grad ikke er fra en tertiær institution i Hong Kong eller et engelsktalende land, skal normalt have TOEFL-score på 600 (papirbaseret test) eller 100 (internetbaseret test) eller et minimumsbandescore på 7 i IELTS , eller en ækvivalent score i en anerkendt engelsksproget sprogfærdighedstest, eller en tilsvarende kvalifikation for at bevise hans / hendes sprogfærdighed, som vil blive overvejet fra sag til sag.

[Bemærk: For IELTS- og TOEFL-kvalifikationer til optagelse i indtagelse 2020-21 og fremover accepterer universitetet kun resultater, der er inden for gyldighedsperioden, dvs. 2 år, fra tidspunktet for indgivelse af en optagelsesansøgning for den specifikke indtagskohort.]

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, wh ... Læs mere

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, when our forerunner, the Christian College in China, was founded in Guangzhou, and to 1967, when the institution, as Lingnan College, was re-established in Hong Kong. In 2015, Lingnan University was named as one of the “Top 10 Liberal Arts College in Asia” by Forbes. Minimer