Oversigt

Dette ph.d.-kursus er helt dedikeret til TESOL Research. Denne doktorgrad vil være af interesse for dem, der har en baggrund i sprog, lingvistik, anvendt lingvistik eller et beslægtet felt samt sprogundervisere, der har stor interesse for forskning.

Dette kursus vil udvikle dine forskningsevner og sætte dig på vej til at blive en selvstændig forsker. Ph.d.-uddannelsen er en væsentlig kvalifikation, som vil markere dig som ekspertforsker inden for engelsk undervisning til talere af andre sprog. Du opnår nye færdigheder med at forstå komplekse forhold, skærpe dine problemløsende evner, øge din selvtillid som forsker og udvide din viden om området, samtidig med at du nyder ph.d.-oplevelsen.

Vi støtter dig igennem din tid på PhD TESOL Research. Inden du påbegynder din afhandling, vil kurset fremme din udvikling af forskningskompetencer gennem syv undervisede moduler på TESOL, forskningsmetoder og pædagogiske teorier. Vores PhD i TESOL Research vil give dig en mulighed for at gå ud over hvad der kræves af en Masters of Research (MRes) og en Uddannelsesdoktor (EdD), idet du vil producere en mere omfattende 60.000 ord afhandling.

Det akademiske miljø ved University of Stirling vil ikke kun give dig frihed og udfordringer, men det vil også give dig mange muligheder for intellektuel debat med medeksperter. Din ph.d.-rejse vil forme din fremtid som ingen anden kvalifikation - akademisk, professionelt og personligt.

Efter eksamen er du en velafrundet professionel forsker, som:

  • har kendskab til det bredere uddannelsesområde
  • er dygtig i brugen af ​​både kvantitative og kvalitative metoder
  • har de nødvendige færdigheder til at undersøge ethvert område inden for TESOL
  • er i stand til at bidrage til videnskabelig og faglig praksis

Top grunde til at studere hos os

# 1 Undersøgelse i en levende akademisk division, som er rangeret top 10 i Storbritannien for uddannelse (The Complete University Guide 2019)

# 2 Modtag dedikeret support i din viden og forskningsudviklingsproces fra dag et af din ph.d.

# 3 Drage fordel af et fleksibelt program leveret intensivt, så du kan læse og undersøge i vid udstrækning

Undervisning

De undervisede moduler i denne banebrydende ph.d. i TESOL Research kursus er leveret ansigt til ansigt og blandet. Leveringsstilen som foredrag, workshops og elevpræsentationer vælges omhyggeligt for at passe modulindholdet og dine behov.

Du får glæde af en fleksibel kursus, der leveres intensivt (hovedsagelig på fredage), så du kan læse og undersøge meget.

TESOL-studerende er også inviteret til møderne i TESOL Researcher Development Group samt til vores engelske sprogundervisning og -forskning (ELTR), som leveres af førende forskere og fagfolk.

I den seneste undersøgelse fra QS modtog medarbejdere fra University of Stirling en 5 ud af 5-stjernet rating til undervisning (QS World University Rankings 2018).

Vurdering

Evalueringer for de undervisede moduler varierer afhængigt af deres respektive læringsresultater og kan indeholde en præsentation, annoteret bibliografi, essay og forskningsforslag. For hvert 20-kredit modul bliver du bedt om at producere et værk, der svarer til et 3.000-ords essay. Din endelige opgave vil være produktionen af ​​original forskning, der skal rapporteres i en 60.000 ord afhandling.

Studerende, der har bestået tre af 20-kredit modulerne (inklusiv to kerner), men ikke fortsætter til de andre undervisede moduler, vil afslutte med en Postgraduate Certificate i TESOL Research.

Studerende, der har bestået seks af de 20-kredit moduler (inklusive de fire kerner), men ikke fortsætter til TESOL Research Practice (TESPR03) vil afslutte med en Postgraduate Diploma i TESOL Research.

Kandidater, der har bestået alle syv undervisede moduler, men ikke går videre til afhandlingen (TESPR04) vil afslutte med en MRes i TESOL Research.

Studere i udlandet

Som studerende på vores PhD TESOL Research kursus har du den fantastiske mulighed for at få en værdifuld arbejdserfaring, der underviser engelsk til engelsksprogede som fremmedsprog i 33 europæiske lande gennem Erasmus praktikophold.

University of Stirling har også udviklet tætte partnerskaber med to universiteter over hele verden for at finde en placering så problemfri som muligt og give dig skræddersyede undervisnings- og læringsmuligheder. Hvis du opfylder kriterierne for støtteberettigelse, kan du ansøge om en placering med:

Leuphana University of Lüneburg, Tyskland

Underkaste klasseobservation, smågruppeovervågning og undervisning i en lokal gymnasium. I skoleferien har du mulighed for at arbejde med materialeudvikling eller med skriftlig support på universitetet.

Széchenyi István University, Ungarn

Bliv involveret i klassens observation og undervisning på universitetet eller universitetets praktikskole.

Ansøgningsoplysninger vil blive givet til studerende, der gennemfører vores PhD TESOL Research.

Kursdirektør

Dr. Vander viana

tesol@stir.ac.uk

44 (0) 1786 467681

Gebyrer - 2018/2019

  • Overseas, År 1: £ 15.250, År 2: £ 13.250, År 3: £ 13.250, År 4 (Hvis påkrævet): £ 13,250
  • Hjem / EU År 1: £ 6.200, År 2: £ 4.260, År 3: £ 4.260, År 4 (Hvis nødvendigt): £ 4,260
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra University of Stirling »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
36 - 96 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
6,200 GBP
Overseas, År 1: £ 15.250, År 2: £ 13.250, År 3: £ 13.250, År 4 (Hvis påkrævet): £ 13,250 - Hjem / EU År 1: £ 6,200, År 2: £ 4,260, År 3: £ 4,260 , År 4 (hvis påkrævet): £ 4,260
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date