Ph.d. i afrikansk eller latinamerikanske studier

Generelt

Program beskrivelse

Det filosofiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové tilbyder en ph.d. Grad, der kan forfølges i fuldtidsstudiet. Ph.D. Programmet er designet til studerende, der har opnået en kandidatuddannelse i statsvidenskab og beslægtede studie discipliner. Undersøgelsen er udformet som et overblik over områdestudier og statsvidenskab med fokus på enten Afrika eller Latinamerika.

af

Hvad er afrikanske og latinamerikanske studier om?

Ph.D. undersøgelse af feltet afrikanske studier og ph.d. undersøgelse af området latinamerikanske studier sigter mod forberedelse af kvalificerede specialister inden for områdestudier med primært fokus på afrika eller latinamerika. Ph.D. Undersøgelser er specielt designet til studerende med en kandidatuddannelse i statsvidenskab eller beslægtede discipliner. Undersøgelsen koncentrerer sig primært om komparativ forskning i den valgte region med det formål at anvende teoretisk og metodologisk viden til sociale, politiske og økonomiske problemer i enten Afrika eller Latinamerika.

98065_18501_la3.jpg


Erfaring med at studere i Afrika eller Latinamerika

Formålet med begge uddannelser er uddannelse og forberedelse af forskere, der er interesseret i forskning og undervisning med fokus på den givne region. Undersøgelsen tager sigte på forberedelse af kandidater, der erhverver teoretisk og metodologisk viden samt praktiske færdigheder erhvervet på én gang de mange partneruniversiteter og forskningsinstitutioner i enten afrikanske eller latinamerikanske lande. Studerende skal udføre en omfattende feltforskning i udvalgt område relateret til emnet for deres ph.d.-afhandling. Den umiddelbare oplevelse af undersøgelsen og forskningen i udlandet vil gøre det muligt for kandidater fra ph.d. program til at påtage sig forskningsprojekter og at absorbere viden bedre og maksimere sin praktiske anvendelse.

af2

Kandidater

De kandidater vil være professionelt og også sprogligt fuldt forberedt til uafhængig videnskabelig forskning og undervisning til arbejde i offentlige institutioner, såsom ministerier med dagsordener fokuseret på valgt region, i medier, ikke-statslige organisationer, diplomati samt andre udenlandske institutioner eller institutioner søger efter eksperter i områdestudier.

graduates


Adgangsprocedure Krav

Forudsætningen for optagelse til ph.d.-studier er en vellykket gennemført universitetsuddannelse med en kandidatgrad eller ingeniørgrad inden for studieprogrammet statsvidenskab eller internationale territoriale studier . Eventuelt kan de være alt = "kandidater af beslægtede eller lignende sociale eller menneskelige orienterede uddannelser (historie, sociologi, antropologi, økonomi), der naturligvis antager den vellykkede opfyldelse af adgangsproceduren med henblik på manifestation af et tilstrækkeligt niveau af politologi og territorial viden og evne til uafhængig videnskabelig aktivitet.

Adgangskomitéen betragter forskningsprojektet (forslaget til afhandlingsprojektet) og andre vedhæftede dokumenter i mangel af ansøgeren. De vurderer især kvaliteten af forskningsprojektet, ansøgerens kvalifikation til videnskabeligt arbejde, men også hans eller hendes sprogfærdigheder. En ph.d. Den studerendes kendskab til det engelske sprog skal mindst være på niveau B2 i den såkaldte europæiske referenceramme. Kendskabet til andre sprog (især spansk, portugisisk og fransk) er en væsentlig fordel. En anden forudsætning for studierne er et langsigtet ophold i Tjekkiet, fordi et fuldtids engagement i den enkelte studieplan er påkrævet.


af3Dokumenter, der skal vedhæftes til ansøgningen

  • en attesteret kopi af certifikatet / eksamensbeviset (i undtagelsestilfælde på datoen for studieoplysning)
  • et struktureret CV
  • Mindst 2 referencer / anbefalinger fra kandidatuddannelsen
  • et forskningsprojektforslag i størrelsesordenen ca. 4-5 standard sider - projektet skal indeholde specifikationen af ​​emnet og målene for arbejdet, den teoretiske ramme, udarbejdelsesmetoder og listen over relateret litteratur (projektemnet skal svare til den territoriale undersøgelse fokuseret på afrikansk / latin Amerikansk territorium)
  • en bekræftelse af sprogfærdigheder (certifikater mv.) og fremtidig offentliggørelsesaktivitet
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Philosophical Faculty offers also full-time MA and PhD study programmes in English, i.e. MA study programme Central European Studies and two PhD study programmes Latin American Studies and African ... Læs mere

The Philosophical Faculty offers also full-time MA and PhD study programmes in English, i.e. MA study programme Central European Studies and two PhD study programmes Latin American Studies and African Studies. Apart from these study programmes it offers a Preparatory course of Czech language and specialized university training for international students. Minimer
Hradec Kralove