Ph.d. i afrikanske studier

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i afrikanske studier

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Det filosofiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové tilbyder en ph.d.-grad, der kan forfølges i fuldtidsstudiet. Ph.d.-uddannelsen er designet til studerende, der har opnået en kandidatuddannelse i statsvidenskab og beslægtede studie discipliner. Undersøgelsen er udformet som et overblik over områdestudier og statsvidenskab med fokus på Afrika.

af

Hvad er afrikanske studier om?

Ph.d.-studiet af feltet Afrikastudier sigter mod forberedelse af kvalificerede specialister inden for områdestudier med hovedfokus på Afrika. Ph.d.-studiet er designet specielt til studerende med en kandidatgrad i statsvidenskab eller beslægtede discipliner. Undersøgelsen koncentrerer sig primært om komparativ forskning i Afrika med det formål at anvende teoretisk og metodologisk viden på de sociale, politiske og økonomiske problemer i Afrika-regionen.


Erfaring med at studere i Afrika

Målet med afrikansk studier er uddannelsen og forberedelsen af ​​forskere med interesse for forskning og undervisning med fokus på Afrika. Undersøgelsen tager sigte på at forberede kandidater, der erhverver teoretisk og metodologisk viden samt praktiske færdigheder, der er erhvervet på én gang de mange partneruniversiteter og forskningsinstitutioner i afrikanske lande. Studerende skal udføre en omfattende feltforskning i Afrika i forbindelse med emnet for deres ph.d.-afhandling. Den umiddelbare oplevelse af undersøgelsen og forskningen i udlandet vil gøre det muligt for ph.d.-studerende at tage forskningsprojekter og absorbere viden bedre og maksimere sin praktiske anvendelse.

af2Kandidater

De kandidater vil være professionelt og også sprogligt fuldt forberedt til uafhængig videnskabelig forskning og undervisning til arbejde i offentlige institutioner, såsom ministerier med dagsordener fokuseret på Afrika, i medier, ikke-statslige organisationer, diplomati samt andre udenlandske institutioner eller institutioner, der søger for eksperter i områdestudier.

Adgangsprocedure Krav

Forudsætningen for optagelse til ph.d.-studier er en vellykket gennemført universitetsuddannelse med en kandidatgrad eller ingeniørgrad inden for studieprogrammet statsvidenskab eller internationale territoriale studier . Eventuelt kan de være kandidater af beslægtede eller lignende sociale eller menneskelige orienterede uddannelser (historie, sociologi, antropologi, økonomi), der naturligvis antager den vellykkede opfyldelse af adgangsproceduren med henblik på manifestation af et tilstrækkeligt niveau af politik og territorial viden og evne til uafhængig videnskabelig aktivitet.

Adgangskomitéen betragter forskningsprojektet (forslaget til afhandlingsprojektet) og andre vedhæftede dokumenter i mangel af ansøgeren. De vurderer især kvaliteten af ​​forskningsprojektet, ansøgerens kvalifikation til videnskabeligt arbejde, men også hans eller hendes sprogfærdigheder. En ph.d.-studerendes kendskab til det engelske sprog skal mindst være på niveau B2 i den såkaldte europæiske referenceramme. Kendskabet til andre sprog (især spansk, portugisisk og fransk) er en væsentlig fordel. En anden forudsætning for studierne er et langsigtet ophold i Tjekkiet, fordi et fuldtids engagement i den enkelte studieplan er påkrævet.


af3Dokumenter, der skal vedhæftes til ansøgningen

  • en attesteret kopi af certifikatet / eksamensbeviset (i undtagelsestilfælde på datoen for studieoplysning)
  • et struktureret CV
  • Mindst 2 referencer / anbefalinger fra kandidatuddannelsen
  • et forskningsprojektforslag i størrelsesordenen ca. 4-5 standard sider - projektet skal indeholde specifikationen af ​​emnet og målene for arbejdet, den teoretiske ramme, udarbejdelsesmetoder og listen over relateret litteratur (projektemnet skal svare til den territoriale undersøgelse fokuseret på afrikansk / latin Amerikansk territorium)
  • en bekræftelse af sprogfærdigheder (certifikater mv.) og fremtidig offentliggørelsesaktivitet
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret April 10, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
3,000 EUR
Per år. Scholardship: € 500 / semester
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Hradec Kralove, Hradec Králové Region
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates