Lucca

2019/20 Ph.d.-programmer på IMT-skolen for avancerede studier alt = "Lucca

Ansøgningsfrist - April 23.2019 12:00 CEST

Ansøgninger accepteres nu for 2019/20 Ph.d.-programmerneIMT School of Advanced Studies alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), en af de seks Skoler for Excellence i Italien og en af de højest bedømte kandidatskoler i Europa ifølge den seneste U-Multirank-undersøgelse. Højt motiverede kandidater fra alle discipliner inviteres til at ansøge om et af de 32 fuldt finansierede stipendier inden for to ph.d.-programmer, der integrerer videnskabelige kompetencer inden for økonomi, ingeniørvidenskab, datalogi, neurovidenskab og adfærdsmæssige psykologi, fysik, anvendt matematik, statistik, historie og videnskab af kulturarv.

Et af de fire feltspecifikke spor er analyse og forvaltning af kulturarv , som er under "kognitive og kulturelle systemer" ph.d.-programmet. Sporet foreslår kurser i arkæologi, kunsthistorie, europæisk og international lovgivning om kulturarv og landskab, museumologi, forvaltning af kulturarv og kulturinstitutioner, teknologier anvendt til valorisering af kulturarv.

Både forsknings- og praksisorienterede kurser udgør programmet, der har til formål at uddanne kvalificerede fagfolk, der arbejder inden for det konkrete område for kulturel ledelse og akademikere. Det fremmer forskning ved at udsætte eleverne for forskellige forskningsmetoder og metodologier gennem case-studier tilhørende forskningsområder inden for kulturarv. Under deres ph.d.-studier opfordres de studerende til at udføre deres forskning med skolens forskningsenheder .

Kurser ledes af verdensberømte forskere og giver eleverne alle de teoretiske færdigheder og avancerede værktøjer, der kræves for nøje at tackle en lang række analyse-, design- og ledelsesproblemer inden for rammerne af systemanalyse på økonomiske, sociale, videnskabelige, teknologiske og kulturelle områder. . Specialiseret fakultet og personale opretter et netværk, der giver nøglevejledning og støtte gennem hele ph.d.-programmet. I tæt samarbejde med fakultetet, både i klasseværelset og i udviklingen af forskning, opnår de studerende det højeste niveau af videnskabelig præstation. IMT School ph.d.-kandidater vil kunne bruge de færdigheder, de erhvervede under deres studier for at genkende og løse komplekse problemer, vælge den mest hensigtsmæssige metode eller instrument til at udnytte, når de nærmer sig disse problemer, selv i discipliner uden for deres primære forskningsområde.

Alle eleverne er baseret i det nyligt restaurerede San Francesco-kompleks, en fuldt integreret campus i det historiske centrum af den smukke toscanske by Alt = "Lucca. Campusen omfatter fornyede boliger, en kantine på kontoret, studere og stuer, en state-of-the-art bibliotek og udendørs rekreative rum, der fremmer et unikt kulturelt, professionelt og socialt miljø for vores ph.d.-program.

Støtteberettigede studerende vil udover gratis værelse og bestyrelse også modtage et stipendium på ca. € 15.300 pr. År . Stipendierne er fuldt finansierede i op til fire år med mulighed for at få eksamen efter det tredje år.

Ph.d.-programmerne på IMT-skolen tiltrækker studerende fra hele verden og giver et virkelig internationalt miljø. Engelsk er skolens officielle sprog. Desuden vil alle studerende have mulighed for at bruge perioder i udlandet på forskningsinstitutter, laboratorier eller universiteter, både inden for Erasmus-rammerne og gennem ad hoc-mobilitetsaftaler.

De fleste IMT School ph.d.-kandidater har nået fremtrædende roller i akademikere, offentlige institutioner, offentlige og private virksomheder eller erhverv over hele kloden.

For at finde ud af mere om skolen, adgangskravene og hvordan man ansøger, kan du se https://www.imtlucca.it/en/program-dottorato/overview

Ansøgningsfrist - April 23.2019 12:00 CEST

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra IMT School for Advanced Studies Lucca »

Senest opdateret March 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 - 4 år
Fuldtid
Price
- Ingen studiegebyrer (studerende udover undervisningsafgiften modtager også et stipendium - 15.300 € / år - og gratis plads og bord)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date