Vores ph.d. i arkæologi giver dig mulighed for at studere arkæologi på et avanceret niveau gennem selvstændig forskning.

Arkeologisk fagområde tilbyder forskningstilsyn på tværs af en bred vifte af felter. Vores forskningsinteresser spænder fra human osteoarkæologi og retsmedicinsk antropologi til romersk arkæologi, tidlige civilisationer og bysamfund i Middelhavet og Europa, den byzantinske verden og den sene antikhed, sengejægere og udbredelsen af ​​landbrug i Europa, megalithiske monumenter, senere europæisk forhistorie og arkæologi i Skotland. Disse forskningsområder suppleres med forskningskompetencer i beslægtede discipliner andre steder i skolen og universitetet.

Bredden af ​​ekspertise i skolen og i det bredere universitet gør det muligt for os at overvåge en meget bred vifte af emner. Hver studerende tildeles mindst to vejledere, så vi kan kombinere tematisk, kronologisk og disciplinær ekspertise i tilsynsholdet. Vi har også tætte forbindelser med eksterne organisationer, såsom National Museums of Scotland og Historic Scotland, og kan muligvis inkludere eksterne partnere i tilsynshold.


Programstruktur

Ph.d. er en væsentlig del af uafhængig forskning, der bidrager til tilstanden af ​​eksisterende viden på området. Ph.d.-uddannelsen er designet til at tage tre år på heltid eller seks år på deltid. Ph.d.-studiet undersøges ved forelæggelse af en afhandling på op til 100.000 ord og ved mundtlig eksamen.

Ph.d.-studerende arbejder tæt sammen med deres vejledere, som er anerkendte eksperter inden for studiet. Alle ph.d.-studerende forfølge et individuelt skræddersyet program for forskningstræning, der er aftalt med deres vejledere. Fuld detaljerede oplysninger om den træning, vi tilbyder, er tilgængelige på vores ph.d.-uddannelsessider. Ph.d.-studerende opfordres også til at dele deres forskning med andre ph.d.-studerende gennem workshops og seminarer og aktivt at deltage i arkivets forskningsområde, Skolen og Universitetet.


Adgangskrav

Du vil have brug for en UK 2: 1 æresbevisning grad i en relevant disciplin og en relevant kandidatgrad med et samlet karakter på mindst 65%, eller den internationale tilsvarende.

Vi kan også overveje din ansøgning, hvis du har relevant erhvervserfaring; Kontakt venligst din potentielle tilsynsførende, inden du anvender.

Internationale kvalifikationer

Kontroller, om dine internationale kvalifikationer opfylder vores generelle adgangskrav:

engelsk sprog

Alle ansøgere skal have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis for deres engelskspråklige evne:

  • en bachelor eller kandidatgrad, der blev undervist og vurderet på engelsk i et flertals engelsktalende land som defineret af britiske visum og indvandring
  • IELTS: totalt 7,0 (mindst 6,0 i hvert modul)
  • TOEFL-iBT: totalt 100 (mindst 20 i hvert modul)
  • PTE (A): i alt 67 (mindst 56 i hver af afsnittene "Kommunikative færdigheder")
  • CAE og CPE: i alt 185 (mindst 169 i hvert modul)
  • Trinity ISE: ISE III med et pas i alle fire komponenter

Grader undervist og vurderet på engelsk må ikke være mere end tre år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram. Sprogprøver må ikke være mere end to år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram.

Hvis dine sprogkundskaber kun opfylder kravene til den nederste ende, kører det engelske sprogundervisningscenter på universitetet adskillige kurser på engelsk til akademiske formål.

Program undervist i:
Engelsk
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Se 4 flere kurser fra The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology »

Senest opdateret October 30, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
19,000 GBP
Heltids studier: Oversøiske £ 19.000 pr. År. Yderligere gebyrer kan være gældende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019