Read the Official Description

Forskningscentre

Forskning inden for arkitektur udføres af specialistcentre. Størstedelen af ​​det akademiske personale tilhører en eller flere af disse, og forskerstuderende kan forvente at blive med i et lille team, der arbejder med bestemte problemer.

 • Arkitektur

Forskningsområder og temaer, hvor vi kan tilbyde tilsyn, omfatter:

 • Bybilleder, design og beskrivelse
 • Arkitektonisk pædagogik og design studio kultur
 • Digital arkitektur, fabrikation og designforskning
 • Omtanke for bæredygtig praksis: tilpasning, bevarelse og arkitektur
 • Visualisering; forstørret virkelighed; 3D modellering; integreret projektlevering virtualisering
 • Arkitektonisk design som kulturprodukt
 • Byen som forbruger
 • Struktur som rum: arkitektur, geometri, teknologi

Et medarbejder, som vil være ekspert på det valgte område, har direkte ansvar for at lede og støtte dit forskningsprogram. Som forskningsstuderende bliver du en del af vores blomstrende akademiske samfund.

En ph.d. ved definition er et originalt bidrag til viden; originaliteten og innovationens etos er afgørende for vores arbejde inden for arkitektur. En forskeruddannelse er naturligvis forskellig fra et underviset kursus, og forskerstuderende forventes at selvstyre deres læring med støtte fra deres tilsynshold.

Vi er rangeret 1. for forskningsintensitet i arkitektur blandt Londons moderne konkurrenter (Complete University Guide 2019).

Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

beskæftigelsesegnethed

Forskning færdigheder udvikling

Alle forskningsstuderende skal deltage i et Nøglekunamærudviklingsprogram, der tager sigte på at udvikle overførbare færdigheder, ud over dem, der beskæftiger sig med forskning. Uddannelse inden for forskningsmetoder er tilgængelig gennem de hyppige forskningseminarer på campus.

Forskningsstuderen kan om nødvendigt revidere moduler i relevante masteruddannelser, der er til rådighed inden for skolen og især moduler om forskningsmetodik. I nogle tilfælde opmuntres forskerstuderende til at følge andre kurser, der er tilgængelige inden for universitetet (eller eksternt) med det formål at forbedre deres generelle ekspertise inden for deres udvalgte områder.

Derudover kan de opfordres til at følge sprogkurser med det formål at forbedre deres mundtlige og skriftlige færdigheder - både essentielle i deres fremtidige karriere som akademikere, forfattere, kritikere og progressive professionelle praktikere.

Overførbare færdigheder

En forskningsgrad vil udstyre dig med mange overførbare færdigheder. Selvdisciplinen, efterspørgslen efter klar analytisk tænkning og intellektuel syntese og evnen til at gøre kritik af andres arbejde til noget konstruktivt, er alle en unik træning for næsten enhver form for karriere. Spændingen og tilfredsheden med at finde nye fakta, udvikle en robust ny afhandling eller en ny metode til at overveje arkitektoniske paradigmer kan være yderst givende.

Deltagelse i konferencer

Forskerstuderende er ofte sponsoreret til at deltage i nationale og internationale konferencer, hvor de begge kan møde førende forskere på deres områder og præsentere deres egne forskningsresultater som igangværende arbejde. Arbejdet fra alle forskerstuderende i forhold til aftalte resultater overvåges formelt af universitetets forskningsudvalg.

Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for andet år i træk - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Faciliteter

Digital Arkitektur Robotisk Lab

Dette avancerede digitale fremstillingsrobotlaboratorium er designet til højkvalitativ forskning samt udvikling af kommercielle applikationer til arkitektur og har en Kuka robotarm, som kan producere arkitektoniske komponenter.

Adgangskrav

Ansøgere til et kandidatuddannelsesprogram ved LSBU forventes normalt at have en god æresbevisning (2: 2 og derover) og en relevant kandidatuddannelse, fortrinsvis fortjeneste på kandidatniveau. Angiv også to faglige referencer som en del af din ansøgning. Du skal også være forpligtet til at vise bevis for alle dine kvalifikationer. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du bevise din kompetence på engelsk og vise en IELTS-score på mindst 7,0 på postgraduate niveau. Du vil blive inviteret til et interview med din potentielle vejleder, personligt eller telefonisk, inden et tilbud bliver foretaget.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Hjem / EU postgraduate studerende og forskerstuderende skal søge gennem vores dedikerede ansøgningssystem.

Fuldt detaljerede oplysninger om, hvordan du gør dette, findes i vores How to Apply sektion for postgraduate studerende og vores How to Apply sektion for forskningsstuderende.

Internationale ansøgere bør bruge vores internationale ansøgningssystem. Fuldstændige detaljer kan findes på vores Hvordan søge sektion for internationale studerende.

I betragtning af din ansøgning

Din ansøgning vil blive sendt til en række potentielle vejledere, der vil se på dine akademiske kvalifikationer, erfaring og forskningsforslaget for at afgøre, om din forskningsinteresse er noget, der kunne overvåges hos LSBU.

Der vil også være et interview enten telefonisk eller på universitetet. Hvis du lykkes, vil du blive tilbudt et sted på et kursus og informeret om den næste tilmeldingsdato. Hele processen tager normalt mellem seks og otte uger fra modtagelse af din ansøgning til afgørelse om din ansøgning på skolen.

Forskningsforslag

Ved ansøgning skal du vedlægge en oversigt over dit forskningsforslag (maks. 2.000 ord).

Forbered dig på at starte

Vi hjælper vores elever med at forberede sig på universitetet allerede inden semesteret starter. For at finde ud af, hvornår du skal ansøge om din LSBU indkvartering eller studiefinansiering, læs fanen Sådan ansøger du om dette kursus.

Velkomstuge

Inden du starter dit kursus, sender vi dig oplysninger om hvad du skal gøre før du ankommer og i løbet af de første par dage på campus. Du kan læse om processen på vores velkomstuge sider.

Program taught in:
Engelsk

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
This course is Online, Campus based
Start Date
Mar. 2019
Apr. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,325 GBP
År 1 fuldtids UK / EU gebyr: £ 4325; År 1 på heltid Internationalt gebyr: £ 13780. År 1 deltid UK / EU gebyr: £ 2162,5; År 1 deltid Internationalt gebyr: £ 6890
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Feb. 28, 2022
Application deadline
Start Date
Apr. 2019
End Date
Mar. 31, 2022
Application deadline
Start Date
Maj 2019
End Date
Apr. 30, 2022
Application deadline
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Jan. 21, 2022
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Sep. 30, 2022
Application deadline
Start Date
Nov. 2019
End Date
Okt. 31, 2022
Application deadline
Start Date
Jan. 27, 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Application deadline
Start Date
Feb. 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date
Feb. 28, 2022

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date
Mar. 31, 2022

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date
Apr. 30, 2022

Sep. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Jan. 21, 2022

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Sep. 30, 2022

Nov. 2019

Location
Application deadline
End Date
Okt. 31, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Application deadline
End Date
Jan. 21, 2023

Feb. 2020

Location
Application deadline
End Date
Jan. 21, 2023