Read the Official Description

Ph.d. i arkitektur

Forskning oversigt

Arkitektskolens forskere arbejder i en bred vifte af projekter inden for arkitektur, indretning, bydesign og bevaring. Vores forskning gennemføres i samarbejde med akademiske, velgørende, samfunds- og kommercielle grupper uden for universitetet, og mange af vores fuldtids akademikere har praktiseret som arkitekter og designere. Dette sikrer, at vores forskning er ajourført og afspejler nuværende og fremtidige behov i branchen og den bredere byggemiljøsektor.

Forskningsområder

Portsmouth School of Architecture bifalder ansøgninger fra kandidater, der ønsker at forfølge en højere grad ved forskning. Vi kan tilbyde tilsyn på tværs af en række områder, herunder bæredygtig arkitektur, arkitektur og bydesign, regenerering, arkitektonisk historie og teori, interiørdesign praksis, arkitektur og design pædagogik.

Forskningsgrupper

  • Bæredygtig by- og arkitektonisk design, lavt kulstofinitiativer og materialer
  • Design og praksis
  • Teori, historie og kontekst
  • Embodied Landskaber og Technologies
  • Klynge for bæredygtige byer

Finansierede ph.d.-muligheder

  • Parametrisk Urbanisme og Klimafølsom Design: En Innovativ Tilgang til Byens Bæredygtighed (Ansøgningsfrist 11. februar 2018)
  • Undersøgelse af fordelene ved jordbundsbyget landbrug (ansøgningsfrist 11. februar 2018)
  • Brutalistisk men Grøn: Undersøgelse af innovative teknologier til at forene æstetik med energiprestation i betonarkitektur fra det 20. århundrede (ansøgningsfrist 11. februar 2018)
  • Regenerering af tidligere kystforsvarssteder i det sydøstlige England: udvikling af en fællesskabsfokuseret vurderingsramme for militærarv (ansøgningsfrist 11. februar 2018)

Graduate School

Vores dedikerede Graduate School er den første indkaldelseshavn for information til alle ph.d.-studerende og vejledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer uddannelse til MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskeruddannelsesstuderende ved University of Portsmouth du adgang til Graduate School Development Programmet, der tilbyder bredbaseret generisk færdighedstræning med over 150 workshops på en bred vifte af emner, herunder forskningsprojekter, doktorgradsproces og karriereudvikling. Disse populære og højt vurderede workshops leveres af vores ekspertvejlere fra hele universitetet og støtter vores studerende i alle faser af deres forskningsgrad.

Find en vejleder

Kontakt os for at diskutere dine forskningsideer mere detaljeret og for at sikre, at vi har den tilsynsmæssige ekspertise til rådighed for at støtte dit planlagte forskningsområde. Vi kan så sætte dig i kontakt med en potentiel vejleder.

Adgangskrav

En god første grad fra et internationalt anerkendt universitet (afhængigt af valgt kursus, minimum anden klasse eller tilsvarende) eller en kandidatgrad i et passende emne. Undtagelsesvis vil tilsvarende erhvervserfaring og / eller kvalifikationer blive overvejet.

For studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, er en engelsksprogskompetence på et minimum af IELTS-bånd 6,5 uden komponentscore under 6,0 påkrævet.

Startdato: oktober og februar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date