Read the Official Description

Hovedformålet med læseplanen i Astroparticle Physics er at give indgangspunkterne og de videnskabelige og kulturelle værktøjer til at deltage med succes i forskningen i partikelfysik, atomfysik og astrofysik, høj energi astrofysik, gravitation og kosmologi. Der vil blive lagt særlig vægt på eksperimentelle og fænomenologiske aspekter. Desuden vil ph.d.-studerende i Astroparticle Physics at GSSI have en særlig mulighed for at følge og deltage i den forskning, der udføres på Gran Sasso National Laboratories (LNGS), med dets brede samfund af videnskabsfolk fra hele verden.

Astroparticle Physics pensum består af 4 års studier og forskning. Det første år et bredt udvalg af kurser vil dække et bredt spektrum af emner, og året afsluttes med en afsluttende eksamen. Studerende vil arbejde på et forskningsprojekt under ledelse af en eller flere lærere og forskere fra GSSI, af INFN Gran Sasso National Laboratory og / eller af professorerne ved University of L'Aquila. Tværfaglige tilgange til studier og forskning, udveksling af ideer og innovationer opfordres kraftigt.

Udvalg

Felix Aharonian (Max Planck og DIAS), Roberto Aloisio (GSSI), Veniamin Berezinsky (GSSI), Pasquale Blasi (INAF og GSSI), Eugenio Coccia (GSSI), Fernando Ferroni (Universtà La Sapienza Roma og INFN), Stefano Ragazzi Milano Bicocca og INFN), Guido Martinelli (Universtà La Sapienza Roma), Antonio Masiero (Università di Padova og INFN), Sergio Petrera (Università dell'Aquila og GSSI), Carlo Rubbia (GSSI og Max Planck), Francesco Vissani LNGS og GSSI).

Gran Sasso Science Institute tilbyder 34 Ph.D. stipendier i fysik, matematik, datalogi og samfundsvidenskab.

href = "http://www.gssi.it/phd/


Gran Sasso Science Institute (GSSI) blev grundlagt i 2012 i L'Aquila (Italien) som Center for Advanced Studies af National Institute for Nuclear Physics (INFN) og derefter etableret i marts 2016 som en skole for avancerede studier, der giver postgraduate uddannelse, tilbyder 34 ph.d. stillinger for akademiske år 2018/19.


GSSI ( www.gssi.it ) inviterer til 10 stipendier i "Astroparticle Physics", 8 i "Matematik i natur-, samfunds- og biovidenskab", 8 i "Computer Science" og 8 i "Urban Studies and Regional Science". Det officielle sprog for alle ph.d. kurser er engelsk.


Stipendierne er tildelt i 4 år og deres årlige beløb er € 16.159,91 brutto. Alle Ph.D. studerende har gratis indkvartering på GSSI faciliteter og brug af kantinen.


Ansøgningen skal indsendes via online formularen til rådighed på www.gssi.it/phd/ senest den 20. juni 2018 kl. 18.00 (italiensk tidszone).


For mere information henvises til Call for Applications på www.gssi.it/phd/ eller skrive en mail til info@gssi.it

Kurser Fysik

STANDARD MODEL AF PARTIKELFYSIKK
Carlo Rubbia (GSSI og Max Planck)
Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by GSSI - Gran Sasso Science Institute »

Last updated April 15, 2018
This course is Campus based
Start Date
Nov. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Nov. 2019
End Date
Aug. 1, 2021
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
End Date
Aug. 1, 2021