Ph.d. i avancerede materialer og nanovidenskab

Brno University of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i avancerede materialer og nanovidenskab

Brno University of Technology

Avancerede materialer og nanovidenskab

CEITEC MEN tilbyder dig et unikt interinstitutionelt kandidatuddannelsesprogram, som generelt er baseret på CEITEC projektforskningsprogrammer. I øjeblikket er der et ph.d.-program - Advanced Materials and Nanosciences. Dette program er baseret på samarbejde mellem to universiteter og et forskningsinstitut - Brno University of Technology , Masaryk Universitet og Institut for Fysikfag i Tjekkiet.

Advanced Materials and Nanosciences Programmet består af to fagområder:

  • Avanceret Nanoteknologi og Mikroteknologi
  • Avancerede materialer

Avanceret Nanoteknologi og Mikroteknologi

Om

Forskningen er fokuseret på det område af nanoteknologi, der dækker materialer og strukturer, der skal udnyttes i nanoelektroniske og nanophotoniske applikationer. Forskningen indebærer forberedelse, karakterisering og analyse af nanostrukturernes egenskaber, der muliggør aktiv anvendelse af principperne for nanostrukturernes unikke og specifikke egenskaber. Der vil blive lagt vægt på forskning i 2D - OD nanostrukturer fremstillet ved lithografiske (top-down) metoder og selvorganiserende (bottom-up) metoder. Forskningen vil overveje halvleder nanostrukturer, magnetiske og metalliske nanostrukturer, nanorør og nanofibre, supra-molekyler og nano-elektronisk materiale på kanten af ​​Moores lov mv.

Dissertation thesis emner

De afhandlinger, der er foreslået inden for avanceret nanoteknologi og mikroteknologi, svarer til forskningsinteresserne og målsætningerne for forskning i disse forskergrupper: Fremstilling og karakterisering af nanostrukturer, Smart Nanodevices, Optoelektronisk Karakterisering af Nanostrukturer, Røntgenmikro CT og Nano CT, Mikro- og nanotribologi, udvikling af metoder til analyse og måling, eksperimentelle biophotonics, transport og magnetiske egenskaber, funktionelle egenskaber for nanostrukturer, plasmakommunikationsteknologier og syntese og analyse af nanostrukturer.

Avancerede materialer

Om

Programmet for avancerede materialer er fokuseret på avancerede (funktionelle og strukturelle gradient, nanostrukturelle og smarte) keramiske materialer, polymerer, metaller og kompositter. Grundforskning er fokuseret på avancerede syntesemetoder (eller forberedelser) af avancerede materialer og multifunktionelle kompositter med polymere, keramiske, silicatiske eller metalliske matrixer, karakterisering af deres strukturer på forskellige dimensionelle skalaer og kvantificering af struktur-egenskabsfunktioner på de forskellige strukturelle niveauer . Kombineret forskning inden for avancerede keramiske materialer, polymere kompositter og metalliske kompositter er fokuseret på anvendelser inden for medicin, elteknik, elteknik, ingeniørarbejde, kemi og bygningsingeniør.

Dissertation thesis emner

De afhandlinger, der er foreslået inden for forskningsprogrammet Advanced Nanotechnologies and Microtechnologies, svarer til forskningsinteresser og mål for følgende forskergrupper: Fremstilling og karakterisering af nanostrukturer, Smart Nanodevices, Optoelektronisk Karakterisering af Nanostrukturer, Røntgen Micro CT og Nano CT, Micro og nanotribologi, udvikling af metoder til analyse og måling, eksperimentelle biophotonics, transport og magnetiske egenskaber, funktionelle egenskaber for nanostrukturer, plasmakommunikationsteknologier og syntese og analyse af nanostrukturer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 3, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
3,000 EUR
pr. akademisk år
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Brno, South Moravian Region
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Brno, South Moravian Region
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen