Læs den officielle beskrivelse

Ph.d.-uddannelsen i bæredygtig energi جامعة حمد بن خليفة giver også studerende en omfattende viden om bæredygtige energispørgsmål og virkningen af ​​bybygning, transport og fremstilling på energi bæredygtighed.

Programmet fremhæver drivkræfterne for bæredygtig politikdannelse og deres indvirkning på samfundet, økonomien og miljøet. Virkelig og målrettet forskning er nøgleelementet i de to videnskabelige grader inden for energiforskning og -teknologi, som understøtter bæredygtig udvikling. Det tværfaglige læseplan gør det muligt at dele tværfaglig videnskab og opbygge grundlæggende viden, der igen udvikler sig med energiudviklingen, og hjælper med at give kandidater med værktøjer til at spore flere karriereveje.

Programfokus:

Programmet fokuserer på de færdigheder, der er nødvendige for at opbygge en vellykket karriere inden for videnskab, teknik og teknologi, herunder: forretningsetik, teknisk skrivning, forskningsmetoder, dataanalyse og avancerede computermetoder.

Det fokuserer også på:

  • Grundlæggende om energiteknik, bæredygtighedsvidenskab og teknologi.
  • Brugen af ​​fossile brændstoffer og dens indvirkning på miljøet.
  • Engineering og videnskabelig udvikling af ren vedvarende grøn energi.
  • Energilagring, distribution og effektivitet.
  • Socioøkonomiske aspekter af bæredygtighed og energi.

Adgangskrav og ansøgninger

Ansøgere skal have en kandidatgrad i en af ​​de relevante discipliner. Disse omfatter discipliner: videnskab og teknik. Desuden tages der hensyn til ansøgerens baggrund inden for økonomi, erhvervsliv, politik og samfundsvidenskab. Ansøgere skal demonstrere, at de har de kvaliteter, der kvalificerer dem til at blive succesfulde forskere og fagfolk. Disse omfatter: fremragende præstationer i relevante kurser, fremragende resultater i tidligere undersøgelser, hvis nogen, og fremragende anbefalingshenvisninger. Præferencer vil blive givet til ansøgere med tidligere forskningserfaring, især for ph.d.-uddannelsen.

Ansøgere skal bestå IELTS eller TOEFL testen for at demonstrere færdigheder på engelsk. Ansøgere kan undtages fra denne betingelse, hvis de opfylder en af ​​nedenstående betingelser:

  • Ansøgeren har gennemført sine bachelorstudier i en uddannelsesinstitution i sit modersmål, engelsk.
  • Den studerende skal indsende et officielt brev fra det universitet, hvor han har afsluttet sine studier. Han bekræfter, at han har opnået en universitetsuddannelse fra en institution, hvis undervisningssprog er engelsk. (Hvis ikke andet er undtaget).
  • Ansøgerens modersmål er engelsk.
  • Kandidater, der ansøger om et ph.d.-program, skal indsende GRE-testresultaterne, de er underlagt det, forudsat at de ikke har det

To år bestået. Ansøgere med baggrund i økonomi, politik og samfundsvidenskab skal fremlægge GMAT-resultater som et alternativ til GRE-testen.

Program undervist i:
Engelsk
Hamad bin Khalifa University

Se 2 flere kurser fra Hamad bin Khalifa University »

Senest opdateret August 4, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date