Læs den officielle beskrivelse

Ph.d.-uddannelsen i Bæredygtig Miljø جامعة حمد بن خليفة sigter mod at give de studerende en omfattende viden om emner relateret til det bæredygtige miljø, herunder menneskets udvikling på miljøet, forureningens årsager og virkninger, måder at kontrollere det på og konsekvenserne af den globale befolkningsforøgelse på naturressourcerne. Gennem programmet gennemfører eleverne innovativ og målrettet miljøforskning med fokus på spørgsmål relateret til støtte til bæredygtig udvikling. Den tværfaglige kursusplanlægger bygger grundlæggende viden, som igen udvikler sig med miljøudviklingen, og hjælper med at give kandidater med værktøjerne til at spore flere karriereveje.

Programfokus:

Programmet fokuserer på de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at opbygge en vellykket karriere inden for videnskab, teknik og teknologi, herunder: forretningsetik, teknisk skrivning, forskningsmetoder, dataanalyse og avancerede computermetoder.

Det fokuserer også på:

  • Grundlæggende om bæredygtig udvikling, menneskelige interaktioner med miljøet relateret til politik, teknik og teknologi samt fundamentale miljøprocesser.
  • Efterspørgselsstyring af drikkevand og dets ressourcer, afsaltning og behandling.
  • Kilder til luftemissioner, hvordan de vedrører menneskelig aktivitet samt virkningen af ​​væsentlige forurenende stoffer på miljøet og menneskers sundhed.
  • Et forsøg på at opdage virkningen af ​​menneskelige aktiviteter som energigenerering, vandbehandling og industrialisering på planeten, især med hensyn til dannelse af fast og farligt affald og bortskaffelsesmetoder.

Adgangskrav og ansøgninger

Ansøgere skal have en kandidatgrad i en af ​​de relevante discipliner. Disse omfatter discipliner: videnskab og teknik. Desuden tages der hensyn til ansøgerens baggrund inden for økonomi, erhvervsliv, politik og samfundsvidenskab. Ansøgere skal demonstrere, at de har de kvaliteter, der kvalificerer dem til at blive succesfulde forskere og fagfolk. Disse omfatter: fremragende præstationer i relevante kurser, fremragende resultater i tidligere undersøgelser, hvis nogen, og fremragende anbefalingshenvisninger. Præferencer vil blive givet til ansøgere med tidligere forskningserfaring, især for ph.d.-uddannelsen.

Ansøgere skal bestå IELTS eller TOEFL testen for at demonstrere færdigheder på engelsk. Ansøgere kan undtages fra denne betingelse, hvis de opfylder en af ​​nedenstående betingelser:

  • Ansøgeren gennemførte sine bachelorstudier på en uddannelsesinstitution i et land, hvis modersmål er engelsk.
  • Den studerende har afgivet et formelt brev fra universitetet, hvor han afsluttede sine studier. Han bekræfter, at han har fået en universitetsgrad fra en institution, hvis undervisningssprog er engelsk. (Hvis ikke andet er undtaget).
  • Ansøgerens modersmål er engelsk.
  • Kandidater, der ansøger om et ph.d.-program, skal indsende GRE-testresultaterne, de er underlagt det, forudsat at de ikke har det

To år bestået. For ansøgere med baggrund i økonomi, politik og samfundsvidenskab, bør de præsentere GMAT-resultater som et alternativ til GRE-testen.

Program undervist i:
Engelsk
Hamad bin Khalifa University

Se 2 flere kurser fra Hamad bin Khalifa University »

Senest opdateret August 4, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date