Ph.d. i bioinformatik og genetik

Generelt

Program beskrivelse

Biologi, bioteknologi og biovidenskab har udviklet sig hurtigt siden 2000. For at håndtere de producerede data kræves datateknologi på grund af den store mængde data. De fleste af de nylige teknikker, der anvendes i DNA, RNA og proteinbaseret forskning, understøttes af bioinformatik og datalogi. Datalogi tilbyder en ny æra for de biologiske videnskaber. For eksempel modelleres byggestenen af cellen, proteiner i 3D ved hjælp af en computer; dette muliggør en hurtig og effektiv identificering af molekylære interaktioner og signaler transduktion Pathways . På samme måde kan mutationer i den genetiske sekvens detekteres ret hurtigt ved anvendelse af computerteknologi. Da de seneste fremskridt inden for beregningsbiologi har reduceret omkostningerne og fremskyndet forskningsprocesserne, herunder lægemiddeludviklingen, er silico-studierne stærkt efterspurgt i branchen.

De unge forskere har ph.d. fra vores afdeling vil have en stærk baggrund for molekylærbiologi og genetik, analysere de biologiske data ved hjælp af bioinformatik værktøjer, udvikle værktøjer, algoritmer og design lægemiddelkandidater ved hjælp af computational biologi teknikker såsom molekylære modellering og simuleringer. Dette program er ligeledes tæt på grundvidenskab, translationel videnskab og applikationer i sektoren.


Programoplysninger

Programmet kræver afhandling skriftligt. Uddannelsen er 100% på engelsk.


Hvorfor vil jeg vælge dette program?

Den avancerede genetiske og computerteknologi har genereret de intensive databehandlingsbehov og tilbød et miljø, hvor biologi kan genereres i silico. Revolutionære applikationer er blevet udviklet og udviklet. Bioinformatikere er globalt søgte; at imødekomme sådanne behov og udvikle applikationer. Dette behov forventes at øges endnu højere inden for det medicinske område ganske snart.

Kadir Has University ph.d. Program i bioinformatik og genetik grundlagt under Science Institute er det eneste bioinformatik og genetik program i Tyrkiet. Har en læseplan parallelt med de kendte og højt respekterede universiteter rundt om i verden, vores ph.d. Programmål, der hæver forskere til at have stærke internationale interaktioner og altid up-to-date med banebrydende videnskab. Programmet tilbyder uddannelse i globale videnskabelige standarder, der tilbyder seminarer, udvekslingsprogrammer og samarbejdsprojekter, der sigter mod at øge eleverne til en verdensomspændende konkurrence.

Vores studerende, der modtager ordentlig uddannelse på kemi, molekylærbiologi og beregningsbiologi, vil have den fordel inden for konkurrenceområdet. For eksempel vil de ikke kun lære at analysere nukleinsyredataene, hvordan man modellerer et protein, men også de kemiske egenskaber af nukleinsyrer og proteiner og deres virkning på arvelighed. Vores grader vil være et skridt fremad, med fordelene ved deres store vision.

I vores afdeling holdes forskningen og uddannelsen i balance. Ph.D. Programmet drives af unge aktive forskere, der leder og arbejder i nationale og internationale projekter i et miljø af globale standarder og universelle værdier. I denne forbindelse byder vi velkommen Ph.D. kandidater, der ikke er det passive publikum, men dynamiske forskere til at bidrage med videnskaben.


Hvordan vil dette program påvirke min karriere?

En gren af uddannelse, der vil blive givet i hele ph.d. er genetik. Denne uddannelse omfatter både klassiske og moderne genetiske teknikker. Den anden gren af uddannelsen er beregningsbiologi og bioinformatik. Disse to videnskaber, begge meget unge, er generationen af biologiske data i silico, og processen med de biologiske data i henholdsvis silicone. Vores studerende vil færdiggøre deres uddannelse, der har kurser i cellebiologi, human genetik, lægemiddelkemi, strukturelle lægemiddeldesign, molekylær simulering, kvantekemi, statistik og programmering.

I øjeblikket driver de førende medicinalvirksomheder verden over kæmpe projekter om bioinformatik og genetikforskning. Denne nyudviklede sektor kræver et stort antal forskere. Vores grader kan fortsætte deres karriere både i den akademiske verden og private virksomheder. De vil have den tværfaglige ekspertise med solid baggrundsmetik, der effektivt håndterer biologiske data, som de kan anvende i medicin, kemi, bioteknologi, landbrug, energi og lignende.


Ansøgningsproces

Kadir Has University , "bioinformatik og genetik" ph.d. Program med speciale accepterer studerende fra Tyrkiet og i udlandet, der holder kandidatuddannelsen (MS) fra beslægtet videnskab (Biologi, Molekylærbiologi, og Genetik, Bioteknologi, Kemi, Kemiteknologi, Computer Science etc.). Uddannelsen er helt på engelsk. Vi har ikke en ph.d. program uden afhandling skriftligt.

Ansøgerne skal udfylde online ansøgningsskemaet og medbringe CV'erne sammen med deres CV (CV) og personoplysningserklæring (SOP) personligt eller sende via fragt til "Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü". Kandidaterne til at videregive det foreløbige valg vil blive inviteret til et interview (kunne også udføres online). Kandidater med lab erfaring og ethvert bidrag til publikationer opfordres især til at anvende.

Vi tilbyder forskellige former for stipendier, herunder det fulde stipendium, afhængigt af MS GPA (Mesterens Gennemsnitskurs), engelskniveau og motivation.

Oplysninger om institutionen

Bioinformatik og Genetik Ph.D. Programmet blev etableret under Graduate School of Science and Engineering, og de første studerende blev accepteret i akademiske år 2014-2015. De første kandidater vil modtage deres Ph.D. grad snart.

Kvalifikation tildelt / Kvalifikationsniveau

Efter en vellykket gennemførelse af programmet vil de studerende blive tildelt ph.d. i videnskab inden for bioinformatik og genetik (Kvalifikationsrammerne i det europæiske område for højere uddannelse (QF-EHEA): niveau 3, den europæiske kvalifikationsramme (EQF): niveau 8)

Adgangskrav

Ansøgere af programmet er forpligtet til at besidde en M.Sc. grad og have scoret mindst 55 i den kvantitative sektion af akademisk personale og kandidatuddannelse adgangseksamen (ALES) og 65 i interuniversitetsrådets sprogeksamen (ÜDS eller YDS). ALES score krav gælder ikke for internationale studerende. Internationalt sprogeksamen (TOEFL mv.) Er acceptabelt for alle ansøgere i overensstemmelse med de ækvivalenter, der er fastsat i lovgivningen i Højere Uddannelsesrådet. Ansøgere, der opfylder disse krav, bliver yderligere interviewet. (Detaljeret information: http: // international. KHAS .edu.tr / 26 / graduate-programmer)

Anerkendelse af tidligere læring

Studerende kan være undtaget fra nogle af de kandidatkurser, de har fået succes med i et tidligere uddannet program, hvis de ikke allerede er talt i en grad allerede i lyset af undtagelsesbestemmelserne fra Kadir Has University .

Afgangskrav

Studerende skal færdiggøre den læseplan, der er godkendt af senatet, svarende til 90 ECTS i alt; det vil sige kurser med et minimum Kumulativ Grade Point Average på 3,00 / 4,00 og en Ph.D. afhandling.

Definition af programmet

Det vigtigste mål med bioinformatik er at forstå de komplekse systemer af levende organismer ved hjælp af matematiske og numeriske beregningsmetoder, som vil hjælpe med at finde behandlingsmetoder og kur mod sygdomme og i sidste ende øge livskvaliteten. Dens vigtigste værktøj er datateknologi, og da computerteknologi udvikler sig så hurtigt, bliver fremkomsten af bioinformatik uundgåelig. For at analysere de transkriberede DNA-sekvenser i det menneskelige genom kræves især statistiske metoder såvel som computerteknologi. Mens informationerne om det biologiske system hurtigt stiger med de nuværende fremskridt inden for teknologi, øges også behovet for forbedrede beregningsværktøjer til at behandle og analysere de tilgængelige data. Programmet Computational Biology og Bioinformatics sigter mod at lukke dette hul.

Programudfald

  1. At kunne genkende strukturen af organiske molekyler, for at kunne modellere og visualisere ved grafik i detaljer.
  2. Evnen til at finde interaktionen mellem strukturer og enzymkinetik af de organiske molekyler, og at anvende denne interaktion til avanceret lægemiddeldesign og tildele narkotikaaktivitet.
  3. Evnen til at foretage molekylær modellering og dynamisk biologisk system simulering ved hjælp af statistik, fysik, bioinformatik og beregningsmæssige biologiske metoder og / eller programmeringssprog.
  4. At forstå og evnen til at konceptualisere avanceret cellebiologi, genetisk struktur, arvelighed, genom, evolutionære mekanismer og systembiologi.
  5. At kunne undersøge de videnskabelige problemer inden for beregningsbiologi og bioinformatik evnen til at designe eksperiment, at gennemføre et eksperiment, indsamle data, analysere data, opnå resultater og tolke, uafhængigt eller som en del af en gruppe.
  6. At kunne følge udviklingen inden for bioinformatik og genetik med et kritisk synspunkt vanen med at overvåge fremskridt og bevidsthed om livslang uddannelse.
  7. Bevidstheden og ansvaret i faglige, miljømæssige og kvalitetsmæssige spørgsmål.
  8. For evnen til at kommunikere om videnskabelige emner, mundtlig og skriftlig, på engelsk.

Professionelle Profiler af kandidater

Kandidater fra dette program vil være i stand til at bruge den nyeste computer teknologi for at løse et problem om et biologisk system og matematisk tænkning evne. Således er forskellige karrieremuligheder fra forskellige fagområder mulig for vores kandidater, såsom bioteknologibedrifter, RD-afdelinger af farmaceutiske virksomheder, genetiske forskningslaboratorier, kriminelle undersøgelseslaboratorier, landbrug, forskningslaboratorier i hospitaler, akademier, energi og miljø.

Evaluering Spørgeskemaer

Kursus og instruktør Evaluering Spørgeskema Graduation Spørgeskema Tilfredshed Spørgeskema

Internationalt samarbejde

Udvekslingsprogrammer med forskellige nordamerikanske, europæiske og asiatiske universiteter og Erasmus (13 universiteter i ni lande) programmer (se http: // www. KHAS .edu.tr / da / international2 / International-Programs / main-page.html)

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Kadir Has University (KHU) was founded in 1997, in Istanbul. The university, with its five faculties of Engineering and Natural Sciences, Economics and Administrative Sciences, Communication, Law and ... Læs mere

Kadir Has University (KHU) was founded in 1997, in Istanbul. The university, with its five faculties of Engineering and Natural Sciences, Economics and Administrative Sciences, Communication, Law and Fine Arts, as well as its several vocational schools, is dedicated to becoming a leader in educational and cultural fields in Turkey, as well as establishing itself as an international center for research and scientific development. Minimer