Ph.d. i bioinformatik og genetik

Kadir Has University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i bioinformatik og genetik

Kadir Has University

Ph.d. i bioinformatik og genetik

Om programmet

Biologi, bioteknologi og biovidenskab har udviklet sig hurtigt siden 2000. For at håndtere de producerede data kræves datateknologi på grund af den store mængde data. De fleste af de nylige teknikker, der anvendes i DNA, RNA og proteinbaseret forskning, understøttes af bioinformatik og datalogi. Computervidenskaben tilbyder en ny æra for de biologiske videnskaber. For eksempel er cellens byggeblok modelleret i 3D ved hjælp af computer; dette muliggør en hurtig og effektiv identificering af molekylære interaktioner og signaltransduktionsinhibitorer Pathways . På samme måde kan mutationer i den genetiske sekvens detekteres ret hurtigt ved anvendelse af computerteknologien. Da de seneste fremskridt inden for beregningsbiologi har reduceret omkostningerne og fremskyndet forskningsprocesserne, herunder lægemiddeludviklingen, er silico-studierne stærkt krævet i branchen.

De unge videnskabsmænd, der har ph.d. fra vores afdeling, vil have en stærk baggrund for molekylærbiologi og genetik, analysere de biologiske data ved hjælp af bioinformatikværktøjer, udvikle værktøjer, algoritmer og designmedicinsk kandidater ved hjælp af beregningsmæssige biologiteknikker som molekylær modellering og simuleringer. Dette program er ligeledes tæt på grundlæggende videnskab, translationel videnskab og applikationer i sektoren.

Programoplysninger

Programmet kræver afhandling skriftligt. Uddannelsen er 100% på engelsk.

Hvorfor vil jeg vælge dette program?

Den avancerede genetiske og computerteknologi har genereret de intensive databehandlingsbehov og tilbød et miljø, hvor biologi kan genereres i silico. Revolutionære applikationer er blevet udviklet og udviklet. Bioinformatikere er globalt søgte; at imødekomme sådanne behov og udvikle applikationer. Dette behov forventes at øges endnu højere inden for det medicinske område ganske snart.

Kadir Has University phd-program i bioinformatik og genetik grundlagt under videnskab institut er det eneste bioinformatik og genetik program i Tyrkiet. Vi har en pensum parallelt med de kendte og højt respekterede universiteter rundt om i verden, og vores ph.d.-uddannelser sigter mod at hæve forskere for at have stærke internationale interaktioner og altid up-to-date med den nyeste videnskab. Programmet tilbyder en uddannelse i globale videnskabelige standarder, der tilbyder seminarer, udvekslingsprogrammer og samarbejdsprojekter, der sigter mod at øge eleverne til en verdensomspændende konkurrence.

Vores studerende, der modtager ordentlig uddannelse på kemi, molekylærbiologi og beregningsbiologi, vil have den fordel i konkurrenceområdet. For eksempel vil de ikke kun lære at analysere nukleinsyredataene, hvordan man modellerer et protein, men også de kemiske egenskaber af nukleinsyrer og proteiner og deres virkning på arvelighed. Vores grader vil være et skridt fremad, med fordelene ved deres store vision.

I vores afdeling holdes forskningen og uddannelsen i balance. Ph.d.-programmet drives af unge aktive forskere, som leder og arbejder i nationale og internationale projekter i et miljø af globale standarder og universelle værdier. I denne forbindelse byder vi velkommen ph.d.-kandidater, der ikke er passive publikum, men dynamiske forskere til at bidrage med videnskaben.

Hvordan vil dette program påvirke min karriere?

En gren af ​​uddannelsen, der gives gennem hele ph.d., er genetik. Denne uddannelse omfatter både klassiske og moderne genetiske teknikker. Den anden gren af ​​uddannelsen er beregningsbiologi og bioinformatik. Disse to videnskaber, begge meget unge, er generationen af ​​biologiske data i silico, og processen med de biologiske data i henholdsvis silicone. Vores studerende vil færdiggøre deres uddannelse med kurser på cellebiologi, human genetik, lægemiddelkemi, strukturelle lægemiddeldesign, molekylær simulering, kvantekemi, statistik og programmering.

I øjeblikket driver de førende medicinalfirmaer verden over kæmpe projekter om bioinformatik og genetikforskning. Denne nyudviklede sektor kræver et stort antal forskere. Vores grader kan fortsætte deres karriere både i den akademiske verden og private virksomheder. De vil have den tværfaglige ekspertise med solid baggrundsmetik, der effektivt håndterer biologiske data, som de kan anvende i medicin, kemi, bioteknologi, landbrug, energi og lignende.

Ansøgningsproces:

Kadir Has University , "Bioinformatik og Genetik" Ph.d.-afhandling med speciale accepterer studerende fra Tyrkiet og i udlandet, der holder kandidatuddannelsen (MS) fra beslægtet videnskab (Biologi, Molekylærbiologi og Genetik, Bioteknologi, Kemi, Kemiteknologi, Computer Science etc.). Uddannelsen er helt på engelsk. Vi har ikke et ph.d.-program uden afhandling.

Kandidaterne skal udfylde online ansøgningsskemaet og medbringe CV'erne sammen med deres CV (CV) og personoplysningserklæring (SOP) personligt eller sende via fragt til "Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü". Kandidaterne til at bestå det foreløbige valg vil blive inviteret til et interview (kunne også udføres online). Kandidater med lab erfaring, og ethvert bidrag til publikationer opfordres især til at anvende.

Vi tilbyder forskellige former for stipendier, herunder det fulde stipendium, afhængigt af MS GPA (Mesterens Gennemsnitskurs), engelskniveau og motivation.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 17, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
20,000 USD
Doktorgradsprogrammer - Betaling i 3 rater: 20.000 $
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Istanbul, Istanbul
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Aug. 31, 2022
Dates
Sep. 2019
Tyrkiet - Istanbul, Istanbul
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Aug. 31, 2022