Oversigt

Formålet med ph.d.-studiet er at forberede kandidater med evnen til selvstændigt kreativt arbejde og dyb viden inden for bioteknologi og andre beslægtede emner. Undersøgelsen er fokuseret på det videnskabelige og forskningsarbejde i bioteknologiske processer og er baseret på omfattende kendskab til de kemiske, biologiske, tekniske og økonomiske discipliner samt kendskabet til de specifikke egenskaber hos plante-, dyre- og mikrobielle celler.

Karriere

Kandidater er i stand til at arbejde inden for videnskab og forskning eller direkte i bioteknologibranchen samt på de relaterede områder som fødevareforarbejdning, farmaceutisk og kemisk industri, herunder behandling af affald og miljøbeskyttelse. De kan have ledelsesstillinger i udvikling, produktion, kontrol og projektion i kommercielle firmaer eller statsinstitutioner. På grund af det brede koncept af ekspertise er de kandidater ikke kun klar til professionel indsats i deres specialisering, men også til tilpasning til mulig anvendelse på andre tekniske og videnskabelige områder.

Udvælgelse af nyere afhandlinger

  • Nye måder at forbedre ølens kolloidale stabilitet på
Mikroalgale overfladeinteraktioner og deres bioteknologiske anvendelser
Analyse af gener kodende for enzymer involveret i nedbrydning af aromatiske forurenende stoffer i Rhodococcus erythropolis
Bakterieproduktion af overfladeaktive forbindelser og deres biologiske aktivitet
Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurser fra University of Chemistry and Technology, Prague »

Senest opdateret January 8, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
2,300 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date