Ph.D. Kurset forbereder kultursorienterede og højt videnskabelige profilforskere til tekniske applikationer og sætter dem i stand til at udvikle viden, nye undersøgelsesmetoder, design og forskningsaktivitet i offentlige eller private organer sammen med ledelsesmæssige kompetencer. De tilgængelige læseplaner er arkitektur og civil-miljøteknik.

Aktiviteterne er rettet mod avanceret design, teoretisk analyse, soft computing og eksperimentering. Det første år omfatter kurser eller foredrag om grundlæggende videnskabelige fag og organisatoriske aspekter af forskning, i henhold til svaghederne i den enkelte indledende forberedelse og de udvalgte forskningstemaer. En analyse af den nyeste teknologi vil også blive udført, og hovedtemaet for undersøgelsen vil blive identificeret. Det andet og tredje år vil blive afsat til de enkelte temaer, og et ophold i et forskningsorgan af international relevans vil blive foreslået. Fælles træk er en tværfaglig teoretisk-eksperimentel tilgang og interaktion med territoriet, den industrielle og professionelle verden.

Hovedformålet er at forbedre phd.-færdigheder og professionalisme. studerende, med henvisning til det internationale arbejdsmarked. Korrespondance af de planlagte aktiviteter til kursets målsætninger vil blive evalueret under de planlagte møder i lærerorganet.

Jobplacement muligheder

Ph.D. Kurset skal udarbejde faglige figurer for forskellige forskere til at arbejde inden for forskellige områder på arbejdsmarkedet: fra erhvervslivet til forsknings- og uddannelsesverdenen (universitet, forskningscentre ...), til offentlig forvaltning (kommuner, regeringscentre ...), til freelancejob. Titlen på filosofi doktor er også særligt værdsat i udenlandske videnskabelige og industrielle områder med vigtige fordele for beskæftigelse og karriere på internationalt plan.

Forskningslinjer

KURRIKULUM: Arkitektur

  1. Teorier og metoder til arkitektonisk sammensætning
  2. Instrumenter og teknikker til undersøgelse og repræsentation af arkitektur og miljø
  3. Studier og design af byen, landskabet, territoriet
  4. Fast ejendom vurdering, arkitektoniske og miljømæssige evaluering
  5. Teknologien af ​​materialer til arkitektur

KURRIKULUM: Civil-miljøteknik

  1. Strukturelle og byggekonstruktioner
  2. Hydraulisk og infrastrukturteknik
  3. Undersøgelse for arkitektur og civilingeniør

Stipendierne uddeles i 3 år og deres årlige beløb er 15.343,28 EUR brutto (ca. 1130 € netto pr. Måned).

Adgang er baseret på en konkurrencedygtig eksamen.

Indkaldelsen af ​​ansøgninger (meddelelse om konkurrence) er tilgængelig på href = "http://www2.units.it/dott/en/?file=DottBandi.inc

For mere information om programmet, se venligst href = "https://dottorato.dia.units.it/en/

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 10 flere kurser fra University of Trieste »

Senest opdateret April 9, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Video UNITS 2016 - English version