Ph.d. i civilingeniør

Generelt

Program beskrivelse

Målet med kandidatuddannelsen i civilingeniør er at forberede eleverne på fortsat faglig og faglig udvikling i overensstemmelse med deres tekniske interesser. Studerende, med hjælp fra en fakultetsrådgiver i deres interesseområde, planlægger deres studieprogrammer på et af de tekniske områder inden for civilingeniør.

Forskningsområder

  • Miljømæssige (vand- og luftkvalitetskontrol og kontrol af fast og farlig materiale);
  • Konstruktionsteknologi og ledelse
  • Geotekniske (jordmekanik og fundament);
  • Infrastruktur systemer;
  • Strukturer og Anvendt Mekanik;
  • Transport (trafikplanlægning, motorveje, lufthavne og transit);
  • Vandressourcer (hydrologi og hydraulik).

Adgangskrav

Ydeevne på GRE vil ikke være det eneste kriterium for optagelse af ansøgere eller det primære kriterium for at nægte adgang til hverken kandidatuddannelsen eller ph.d. program. I tilfælde, hvor GRE-resultater er relativt dårlige, vil alle andre kvalifikationer, der er fremlagt af ansøgeren, blive nøje evalueret for bevis for potentiale for succes.

Ubetinget optagelse

En studerende skal opfylde følgende krav til ubetinget optagelse:

  1. En kandidatuddannelse eller mindst 30 timers kandidatuddannelser i civilingeniør. (Ansøger med en kandidatuddannelse i en anden disciplin anses for at være underlagt tilfredsstillende færdiggørelse af mangelkurser for CE-området af interesse.)
  2. Intet specifikt GPA krav (ansøgning betragtes som en helhed). En gradueret kursus GPA på 3,5 på en 4,0 skala, som beregnet af Graduate School, er typisk for en vellykket ansøger.
  3. En Graduate Record Exam (GRE) Kvantitativ score på 740 (old score system) eller 158 (new score system) eller højere er typisk for en succesfuld kandidat.
  4. En konkurrencedygtig Graduate Record Exam (GRE) Verbal score. En succesfuld kandidat har typisk en Verbal score på 420 (old score system) eller 148 (new score system).
  5. For ansøgere hvis modersmål ikke er engelsk, en minimumscore på 550 på den papirbaserede test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL), 79 på TOEFL iBT, 50 på SPEAK, 148 på Verbal GRE, 86 om MELAB (Michigan Engelsk Sprogvurdering Batteri), eller 6.5 på IELTS (International English Language Testing System). (MELAB og IELTS anvendes kun, når andre prøver ikke er tilgængelige i ansøgerens land.)
  6. Gunstige anbefalingsbrev fra personer, der er bekendt med ansøgerens faglige arbejde og / eller fagligt arbejde.

CE BS-Ph.D. Program

Ubetinget optagelse

En studerende skal opfylde følgende krav til ubetinget optagelse:

  1. Intet specifikt GPA krav (ansøgning betragtes som en helhed). Imidlertid er en bacheloruddannelse GPA på 3,5 på en 4,0 skala, som beregnet af Graduate School, typisk for en succesfuld kandidat.
  2. En Graduate Record Exam (GRE) Kvantitativ score på 740 (old score system) eller 158 (new score system) eller højere er typisk for en succesfuld kandidat.
  3. En konkurrencedygtig Graduate Record Exam (GRE) Verbal score. En succesfuld kandidat har typisk en Verbal score på 420 (old score system) eller 148 (new score system).
  4. For ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, en mindstepoint på 550 på den papirbaserede test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL), 79 på TOEFL iBT, 50 på SPEAK, 86 på MELAB (Michigan Engelsk Sprogvurdering Batteri ) eller 6,5 på IELTS (International English Language Testing System). (MELAB og IELTS anvendes kun, når andre prøver ikke er tilgængelige i ansøgerens land.)
  5. Gunstige anbefalingsbrev fra personer, der er bekendt med ansøgerens faglige arbejde og / eller fagligt arbejde.

Yderligere oplysninger om adgangskrav

Gradskrav

Ph.D. grad er en forskningsgrad og som sådan kræver kandidaten succesfuldt at udføre original, uafhængig forskning på et område, der er acceptabelt for civilingeniørfakultetet. Normalt kræves mindst 15 studiepoeng af kurser uden for kandidatuddannelsen. Kandidater er også forpligtet til at gennemføre kandidatuddannelsens kerneuddannelseskrav. Den studerende skal bestå kvalificerende, omfattende og afhandling forsvarseksaminer administreret af hans / hendes udvalg.

BS-Ph.D. grad er en forskningsgrad og som sådan kræver kandidaten succesfuldt at udføre original, uafhængig forskning på et område, der er acceptabelt for civilingeniørfakultetet. Normalt kræves mindst 45 studiepoeng af kursusaktiviteter ud over bacheloruddannelsen. Den studerende skal bestå kvalificerende, omfattende og afhandling forsvarseksaminer administreret af hans / hendes udvalg.

Undervisning og overkommelighed

UTA-oplysninger om undervisning og overkommelighed

Datoer for prioritetsansøgning

Efterår | 15. marts
Forår | 15. august
Sommer | 15. februar

Ansøgninger accepteres efter den offentliggjorte prioritetsdato for hvert valgperiode, men for garanteret behandling af optagelse skal du indsende ansøgningen og tilhørende materiale inden prioritetsdatoen. Det er dog vigtigt at ansøge i god tid inden din påtænkte startdato for at være berettiget til programspecifikke finansieringsmuligheder såsom assistenter og stipendier. Husk, at behandlingsperioder for afdelingernes ansøgning varierer meget, og nogle programmer kræver ansøgninger op til et år i forvejen.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Læs mere

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Minimer