Lucca

2019/20 Ph.d.-uddannelser på IMT-skolen for avancerede studier alt = "Lucca

Ansøgningsfrist - April 23., 2019 12:00 CEST

Ansøgninger accepteres nu for 2019/20 Ph.d.-programmerneIMT School of Advanced Studies alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), en af de seks Skoler for Excellence i Italien og en af de højest bedømte kandidatskoler i Europa ifølge U-Multirank-undersøgelsen.

Højt motiverede kandidater fra alle discipliner inviteres til at ansøge om et af de 32 fuldt finansierede fireårige stipendier inden for to ph.d.-uddannelser, der integrerer videnskabelige kompetencer inden for økonomi, ingeniørvidenskab, datalogi, neurovidenskab og adfærdsmæssige psykologi, fysik, anvendt matematik, statistik, historie og videnskab af kulturarv.

Sporet i Computer Science and Systems Engineering giver doktoranden en solid tværfaglig baggrund for at analysere cyber-fysiske systemer og udvikle løsninger til en lang række komplekse ingeniørproblemer. Det tilbyder tre forskningsområder af specialisering:

Forskning inden for computervidenskab beskæftiger sig med udvikling af sprog, modeller, algoritmer og verifikationsmetoder til moderne distribuerede systemer. Fokus er på avanceret forskning i adaptive systemer, automatiseret verifikation, cloud computing, beregningsmetoder inden for naturvidenskab, cybersikkerhed, dynamiske systemer, mobile systemer og præstationsevaluering.

Forskning i styresystemer fokuserer på optimeringsbaseret styring af dynamiske systemer. Der lægges vægt på real-time embedded optimeringsalgoritmer til modelforudsigende kontrol af lineære, ikke-lineære, stokastiske, distribuerede og storskala dynamiske systemer, om at lære dynamiske modeller og controllere fra data og på applikationer til problemer af praktisk interesse, såsom dem der stammer fra bilindustrien.

Forskning inden for beregningsmekanik beskæftiger sig med udvikling af beregningsmetoder til at studere avancerede problemer med fast mekanik og væskemekanik til karakterisering, simulering og prototyping af materialer og strukturer. Tilgangen følger en original integration af metoder, der tilhører mekanik, numerisk analyse, materialevidenskab og anvendt kemi, for at fremme de grundlæggende spørgsmål om bæredygtighed, holdbarhed og pålidelighed af materialer. Eksperimentelle faciliteter til materialetestning i MUSAM-Lab vil supplere forskningen om beregningsmetoder.

Studieprogrammet er baseret på et sæt fælles kurser, der dækker fundamentet for numerisk lineær algebra og numeriske metoder til differentialligninger, computerprogrammering, dynamiske systemer og kontrol, numerisk optimering, stokastiske processer og maskinindlæring. Disse følges af en række avancerede kurser og forskningseminarer relateret til de forskellige specialer.

Ph.d.-kandidater i sporet inden for computervidenskab og systemteknik opfordres til at udføre deres forskning inden for forskningsenhederne SYSMA (datalogi), DYSCO (kontrolsystemer) og MUSAM (beregningsmekanik). Et udvalg af foreslåede ph.d.-emner er tilgængelig her. Ph.d.-kandidater er dog velkomne til at foreslå et eget forskningsemne, der er tilpasset skolens hovedkompetencer og interesser.

Fakultet og personale skaber et stærkt netværk, der giver nøglevejledning og support gennem hele ph.d.-uddannelsen og giver eleverne mulighed for at nå de højeste niveauer af videnskabelig præstation. De fleste IMT School Ph.d.-kandidater har sikret fremtrædende roller i akademikere, offentlige institutioner, offentlige og private virksomheder eller erhverv over hele kloden.

Alle eleverne er baseret i det nyligt restaurerede San Francesco-kompleks, en fuldt integreret campus i det historiske centrum af den smukke toscanske by Alt = "Lucca. Campusen omfatter fornyede boliger, en kantine på kontoret, studere og stuer, en state-of-the-art bibliotek og udendørs rekreative rum, som fremmer en unik kulturel, faglige og sociale miljø for vores ph.d.-program. Støtteberettigede studerende, foruden gratis kost og logi, vil også modtage et forsknings-stipendium, der beløber sig til ca. € 15.300 pr. År . Stipendierne er fuldt finansierede i op til fire år med mulighed for eksamen efter det tredje år.

Ph.d.-uddannelsen på IMT-skolen tiltrækker studerende fra hele verden og giver et virkelig internationalt miljø. Engelsk er skolens officielle sprog. Desuden vil alle studerende have mulighed for at bruge perioder i udlandet på forskningsinstitutter, laboratorier eller universiteter, både inden for Erasmus-rammerne og gennem ad hoc-mobilitetsaftaler.

For at finde ud af mere om skolen, adgangskravene og hvordan man ansøger, kan du se https://www.imtlucca.it/en/program-dottorato/overview.

Ansøgningsfrist - April 23.2019 12:00 CEST

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra IMT School for Advanced Studies Lucca »

Senest opdateret March 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 - 4 år
Fuldtid
Price
- Ingen studiegebyrer (studerende udover undervisningsafgiften modtager også et stipendium - 15.300 € / år - og gratis plads og bord)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date