OPKALD

til optagelse af studerende til ph.d.-uddannelser for at erhverve den akademiske grad af ph.d.-doktor inden for ingeniørvidenskab inden for akademiske år 2019/20:

I emnerne Computer Science for modulerne

  • Computer videnskab

Antallet af studerende accepteret: 10.

Ved at vælge kurser med vejledning fra hans eller hendes vejledende kan hver studerende tilpasse programmet til hans eller hendes forskningsinteresser.

Ph.d.-uddannelser accepterer ansøgere med følgende grader: Graduate Engineer, Master of Engineering, eller Master of Engineering Sciences (inden for Mekanik, Marin Arkitektur, Elektroteknologi og Computer Science). Programmet er også åbent for ansøgere med en grad på beslægtede områder, i hvilket tilfælde de måske skal bestå eksamen i supplerende kurser. Ansøgere skal have afsluttet et universitetsuddannelsesuddannelse med 300 ECTS-point inklusive studieprogrammets bachelorgrad eller et studieprogram på universitetsuddannelsen på mindst 4 år. Ansøgere, der har optjent en uddannelse fra en udenlandsk uddannelsesinstitution, skal vedlægge en afgørelse fra en kompetent myndighed om anerkendelse af den udenlandske uddannelse.

Ansøgninger om optagelse skal indsendes til University of Rijeka, Faculty of Engineering , Vukovarska ulica 58, 51000 Rijeka, Kroatien, fra 2. til 6. september 2019 . Ansøgere vil efter ansøgningen blive indkaldt til et interview med et udvalg udpeget af fakultetets råd (planlagt til midten af september). Adgang til programmet er godkendt af fakultetets råd.

Registreringen vil blive gennemført fra 30. september til 4. oktober 2019 . Klasser starter den 14. oktober 2019 .

Ansøgere skal indsende følgende med ansøgningsskema PDS-1:

  • afsluttet Curriculum Vitae Form PDS-2
  • certificeret kopi af graden fra det tidligere afsluttede program med et officielt dokument med karakterer modtaget på eksamen og afgangsopgaven og et gennemsnitstal
  • to anbefalinger i anbefaling form PDS-3
  • tilsyn godkendelse fra en potentiel vejleder og vejlederens curriculum vitae og en liste over publikationer
  • fødselsattest og bevis for statsborgerskab
  • notat fra den juridiske enhed, hvor ansøgeren er ansat, idet han siger, at den dækker ansøgerens studieafgift eller en erklæring fra ansøgeren om, at han eller hun vil dække gebyrerne.
  • Doktorandens Bæredygtige Forskningsplan, underskrevet af vejlederen (PDS-15).

For at få godkendelse af tilsyn må ansøgerne først tale med modulets leder og den potentielle vejleder, der skal opfylde betingelserne for tilsynsførende i overensstemmelse med artikel 18 i Det Tekniske Fakultet for Ph.d.-studieprogrammer.

Ph.d.-studiet varer seks semestre. Undervisningsgebyret pr. Semester er 500 EUR i HRK-ækvivalent til den kroatiske nationalbanks midtkurs på betalingsdagen med yderligere udgifter (2500 EUR i HRK) vedrørende afhandling af speciale og afhandling af afhandlingen i overensstemmelse med den særlige beslutning om størrelsen af ​​den økonomiske kompensation.

Alle øvrige oplysninger vedrørende opkaldet, ph.d.-studieprogrammer, forskrifter om ph.d.-studieprogrammer , formularer mv. Kan rekvireres hos Kontoret for Studenterkort personligt eller telefonisk ved at ringe til 385 51 651 410 eller på websiden http://www.riteh.uniri.hr/en/education/postgraduate-doctoral-study/ .

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra University of Rijeka, Faculty of Engineering »

Senest opdateret Maj 25, 2019
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Okt 2019
Duration
5 - 10 år
Deltid
Fuldtid
Price
5,500 EUR
Ph.d.-studietid 6 semester (hvert semester 500 EUR) doktorafhandling evaluering og forsvar (2500 EUR)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Okt 2024
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Okt 2024