Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Vi er en af ​​landets førende offentlige polytekniske universiteter og en top-niveau forskningsinstitution. Med en tilmelding af mere end 11.000 bachelor- og kandidatstuderende tilbyder vi små-campus-intimitet med ressourcerne fra et stort offentligt forskningsuniversitet. NJIT er en global leder inden for bl.a. solforskning, multimediedatabaser, store data, køretøjsnettet, medicinsk informatik, bioinformatik, informationssystemer og cybersikkerhed. Vi placerer femte blandt amerikanske polytekniske universiteter i forskningsudgifter, på toppen af ​​100 millioner dollars, og er blandt de øverste 1 procent af offentlige kollegier og universiteter til afkast på uddannelsesinvesteringer ifølge PayScale.com. NJIT besætter en 45-acre campus i University Heights del af downtown Newark sammen med Rutgers - State University Newark Campus, Rutgers Medical School og Essex County College. NJIT ligger 20 minutter fra New York City.

Akademisk miljø

Vores studenterorganisationer er aktive i vores computervidenskabsafdeling, hvilket gør din elevoplevelse rigere og mere givende. Disse organisationer omfatter et elevkapitel i Association for Computing Machinery (ACM), et kvindelig elevkapitel i ACM, et NJIT-kapitel i Women's Computing Society (WICS), samt en sammenslutning af computer science graduate students (DeepCS) og en institut-bred sammenslutning af kandidatstuderende. Tilsammen er disse organisationer ansvarlige for at finansiere elevrejser til konferencer, tilrettelæggelse af professionelle arrangementer på campus (såsom seminarer, workshops, konkurrencer) samt off-campus virksomhedsbesøg og netværksbegivenheder.

Professionel Miljø

NJIT er beliggende i det nordlige New Jersey inden for det større New York Metropolitan Area og er en del af et pulserende økosystem af højteknologiske spillere, herunder større farmaceutiske virksomheder (f.eks. Pfizer), telekommunikationsselskaber (f.eks. Avaya Labs), Wall Street-selskaber (f.eks. Deutsche Bank, Bloomberg, Goldman Sachs), forskningscentre (f.eks. Panasonic, Siemens, NEC) og føderale agenturer (f.eks. Federal Aviation Administration i Atlantic City). Dette giver vores kandidater og studerende gode muligheder for praktikophold, iværksætteri og beskæftigelse.

Adgangskrav

Ansøgere forventes at have en overlegen baggrund i matematik, datalogi teori og praksis, og de grundlæggende videnskaber. De skal have en bachelorgrad fra en akkrediteret institution og demonstrere færdigheder på engelsk. Studerende, der ikke opfylder disse krav, skal styrke deres baggrund, inden de bliver optaget til optagelse. GRE er påkrævet for ansøgere til dette program.

Gradskrav

Studerende skal udfylde alle krævede kurser, tilbringe et akademisk år i fuldtidsophold, deltage i instruktionen af ​​et datalogisk kursus under ledelse af et fakultetmedlem og forelægge et acceptabelt endelige udkast til afhandlingen med et vellykket afhandlingsforsvar.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra New Jersey Institute of Technology »

Senest opdateret June 15, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date