Ph.d. i datalogi

Generelt

Program beskrivelse

Formålet med kandidatuddannelsen i datalogi er at lette den studerendes fortsatte faglige og videnskabelige udvikling. Doctor of Philosophy (Ph.D.) programmer er designet til at forberede den studerende til at udføre forskning og udvikling inden for et koncentrationsområde.

Typiske koncentrationsområder omfatter:

 1. Computersystemer: parallelbehandling, servicekvalitet og ressourcestyring i distribuerede systemer, planlægning og belastningsbalancering for parallelle og distribuerede systemer, værktøjer til parallel programmering, præstationsvurdering, fejltolerant computing, samtrafiknet, multimediesystemer, real tidssystemer, hukommelsessystem design;
 2. Intelligente systemer: neurale netværk, maskinindlæring, planlægning, videnskabelig visualisering, mønstergenkendelse, naturligt sprogbehandling, multi-agent-miljøer, beslutningsstøtte;
 3. Software Engineering: kravteknik, inkremental levering, konceptuel modellering, scenariebaserede teknikker, formelle specifikationer, objektorienteret software engineering, design metoder, software test, software vedligeholdelse, software re-engineering, software processer, real-time systemer;
 4. Database: tidsbaserede databaser, objektorienterede databaser, databasemodeller og sprog, distribuerede databasesystemer, indeksering og hashingsteknikker, konceptuel modellering, datasikkerhed, logik og databaser, forespørgselsoptimering, relationel designteori, brugergrænseflader, datalager.
 5. Kommunikation: netværk, trådløs kommunikation, distribueret databehandling, mobil databehandling, multimediesystemer.

Ph.D. I datalogi fortsætter udviklingen af ​​den studerendes forskningskapacitet. Coursework udvælgelse i hver elevs program er designet til at understøtte det afhandlingsområde valgt af den studerende.

Der kræves mindst to semestre fuldtidsstudier i afhandlingsfasen. Der er ikke krav på fremmedsprog.

Adgangskrav

CSE-kandidatuddannelsesudvalget baserer sin beslutning på ph.d. graduate optagelse på følgende kriterier (i ingen bestemt rækkefølge):

 • En samlet GPA på 3,0 eller højere i bacheloruddannelser.
 • En GPA på 3,2 eller højere på CS-relaterede kurser i de sidste to år af en bachelorgrad.
 • For studerende med en MS-grad gælder tilsvarende kriterier.
 • Relevans af elevens grad (er) (baggrund) til CS-pensum.
 • Rigor af den studerendes bachelorgrad og MS-grad, hvis det er relevant.
 • Universitets / kollegiums omdømme, at den studerende har modtaget sine tidligere grader fra.
 • GRE General Test: Modtagne studerende tjener typisk følgende scores på GRE
  • GRE kvantitative score på mindst 160 for ph.d.
  • GRE verbal score på mindst 150 for ph.d.
  • En sum af verbale og kvantitative GRE scorer på mindst 310 for Ph.D. ansøgere.
 • Til Ph.D. Ansøgere, der er tre anbefalingsbrev, samt en erklæring om formål. Disse skal rettes til ph.d.-leder. Optagelser og sendt til khalili@uta.edu
 • Til Ph.D. Ansøgere, følgende er valgfrie. At opfylde disse kriterier vil forbedre både en studerendes chancer for at sikre adgang og modtage økonomisk støtte.
 • Publikation i videnskabelige konferencer / tidsskrifter.
 • Et percentil på 80 point eller højere på computervidenskabsfaget GRE.

Ovennævnte kriterier anvendes som følger for de tre mulige optagelsesbeslutninger, dvs. ubetinget status; Probationær Status; og nægtet.

Yderligere oplysninger om adgangskrav.

Gradskrav

Ph.D. I datalogi fortsætter udviklingen af ​​den studerendes forskningskapacitet. Coursework udvælgelse i hver elevs program er designet til at understøtte det afhandlingsområde valgt af den studerende.

Der kræves mindst to semestre fuldtidsstudier i afhandlingsfasen. Der er ikke krav på fremmedsprog.

Kandidatkravene er omfattet af tre kategorier: færdiggørelse af et bestemt antal kandidatkreditter i relevante fag med et acceptabelt karakterpoint, demonstration af forståelse af den videnskabelige disciplin, som det fremgår af undersøgelsen, og afslutning af en betydelig forskningsindsats dokumenteret i en doktorsafhandling.

Ph.D. tidslinje giver en detaljeret køreplan med forventede tidsgrænser, der skal overholdes på de forskellige milepæle. Ph.D. tjekliste viser vigtige milepæle for udfyldelse af kravene til studerende med og uden kandidatuddannelser i datalogi. Graduate Studies Committee foretrækker ansøgere med en kandidatgrad, men kræver ikke en kandidatgrad for optagelse. De milepæle, som en studerende videregiver i løbet af et doktorgradsprogram, er diagnostisk evaluering, grundlæggende og avancerede kurser, omfattende undersøgelse, forskningsforslag, afhandling forskning og dokumentation og afhandling forsvar. Mindst to på hinanden følgende semestre for bopæl er påkrævet, og den endelige GPA skal være mindst 3,5 på en 4,0 skala.

Undervisning og overkommelighed

UTA-oplysninger om undervisning og overkommelighed

Datoer for prioritetsansøgning

Efterår | 15. marts
Forår | 15. august
Sommer | 15. februar

Ansøgninger accepteres efter den offentliggjorte prioritetsdato for hvert valgperiode, men for garanteret behandling af optagelse skal du indsende ansøgningen og tilhørende materiale inden prioritetsdatoen. Det er dog vigtigt at ansøge i god tid inden din påtænkte startdato for at være berettiget til programspecifikke finansieringsmuligheder såsom assistenter og stipendier. Husk, at behandlingsperioder for afdelingernes ansøgning varierer meget, og nogle programmer kræver ansøgninger op til et år i forvejen.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Læs mere

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Minimer