Ph.d. i elektronisk teknik

Generelt

Program beskrivelse

Udover at tilbyde fremragende forskningsfaciliteter og udstyr giver skolen mulighed for at deltage i regelmæssige forskningsseminarer og workshops og giver eleverne mulighed for at deltage i internationale konferencer for at præsentere deres arbejde. Som forskningsstuderende i skolen bliver du medlem af en af ​​vores blomstrende forskergrupper.

Forskningsområder

Kommunikation

Kommunikationsgruppens aktiviteter dækker system- og komponentteknologier fra mikrobølge til terahertz-frekvenser. Disse omfatter fotonik, antenner og trådløse komponenter til en bred vifte af kommunikationssystemer. Gruppen har omfattende softwareforskningsværktøjer sammen med antenneanekoiske kamre, netværk og spektrumanalysatorer til millimeterbølgefrekvenser og optisk signalgenerering, forarbejdning og målefaciliteter. Aktuelle forskningstemaer omfatter:

 • fotoniske komponenter,
 • netværk / trådløse systemer,
 • mikrobølge og millimeterbølge systemer,
 • antennesystemer,
 • radio-over-fiber systemer,
 • elektromagnetiske bandgap og metamaterialer,
 • frekvens selektive overflader.

Intelligente interaktioner

Den intelligente interaktionsgruppe har interesser i alle aspekter af informationsteknologi og interaktioner mellem mennesker og maskine. Det blev dannet i 2014 ved fusionen mellem Image and Information Research Group og Digital Media Research Group.

Gruppen har et internationalt ry for sit arbejde inden for en række centrale anvendelsesområder. Disse omfatter billedbehandling og vision, mønstergenkendelse, interaktionsdesign, social, allestedsnærværende og mobil databehandling med en række applikationer inden for sikkerhed og biometri, sundhedspleje, e-learning, computerspil, digitalfilm og animation.

 • Social og Affektiv Computing
 • Assistive Robotics og Human-Robot Interaction
 • Brain-Computer Interfaces
 • Mobil, allestedsnærværende og gennemgribende computer
 • Sensor Networks og Data Analytics
 • Biometriske og retsmedicinske teknologier
 • Adfærdsmodeller for sikkerhed
 • Distributed Systems Security (Cloud Computing, Internet af Ting)
 • Advanced Pattern Recognition (medicinsk billedbehandling, dokument og håndskrift genkendelse, dyre biometri)
 • Computer Animation, Spil Design og Spil Technologies
 • Virtual og Augmented Reality
 • Digital kunst, virtuelle fortællinger

Instrumentering og kontrol

Instrumentation og kontrolforskningsgruppen arbejder i to komplementære forskningstemaer - Instrumentation og Control. Koncernen har gjort betydelige bestræbelser for at løse udfordrende måle-, overvågnings- og kontrolproblemer gennem anvendte forskningsprogrammer med støtte fra en række finansieringsorganer og industri. Gruppen har etableret langsigtede partnerskaber med kraftproduktion, fremstillings- og sundhedsindustrien.

Koncernens ekspertise ligger primært i procesfølere, intelligent instrumentering, smart tilstandsovervågning, digital billedbehandling, datafusion, datamodellering og robust styring og estimering. Siden 2010 har koncernen udgivet mere end 100 forskningsdokumenter i ledende tidsskrifter og over 150 refereed-konferencepapirer inden for instrumentering og kontrol. Foruden et veludstyret Instrumentation Laboratory på Kent Campus har gruppen regelmæssig adgang til industrielle skala testfaciliteter, fuldskala kraftværker, hospitaler og klinikker.

Karriere

Vi har udviklet vores programmer med en række industrielle organisationer, hvilket betyder, at vellykkede studerende er i en stærk position for at skabe en langsigtet karriere i denne vigtige disciplin. Du udvikler de kompetencer og kapaciteter, som arbejdsgiverne søger, herunder problemløsning, uafhængig tanke, rapportskrivning, tidsstyring, ledelsesfærdigheder, teamarbejde og god kommunikation.

Kent har en fremragende rekord for postgraduate arbejde: over 96% af vores ph.d.-studerende, der blev gradueret i 2015, fandt et job eller en yderligere studie mulighed inden for seks måneder.

Med udgangspunkt i Kents succes som regionens førende institution for studerendes beskæftigelsesegnethed, tilbyder vi mange muligheder for at opnå værdifuld erfaring og udvikle de specifikke færdigheder og kvalifikationer, som arbejdsgiverne værdsætter.

Adgangskrav

En 2.2 eller honours grad eller MSc med Merit eller højere i en computer, multimedie og digital kunst eller et beslægtet design emne.

Alle ansøgere behandles individuelt og supplerende kvalifikationer, og faglige kvalifikationer og erfaring vil også blive taget i betragtning ved behandlingen af ​​ansøgninger.

Internationale studerende

Se vores International Students hjemmeside for adgangskrav efter land og andre relevante oplysninger for dit land.

Engelsksprogede adgangskrav

Universitetet kræver, at alle engelskspråklige engelskspesialister har en minimumsstandard for færdigheder i skriftlig og talt engelsk, inden de begynder en postgraduate. Visse emner kræver et højere niveau.

Senest opdateret November 2018

Om skolen

School of Engineering og Digital Arts har et fremragende ry anerkendt for både kvaliteten af ​​vores undervisning og virkningen af ​​vores forskning.En specialskole, der kombinerer teknik, teknologi o... Læs mere