• Varighed (år): 3
 • Kvalifikation tildelt: Filosofie doktor i erhvervsøkonomi
 • Kvalifikationer: Doktorgrad (3. cyklus)
 • Undervisningssprog: Engelsk og Græsk
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS Credits: 180

Profil af programmet

Et forskningsdoktoratprogram, der fører til ph.d.-doktorgradsstudenten.

Graden omfatter en aktiv deltagende læringsstil som passende, og deltagere opfordres til at udvikle viden og færdigheder gennem gruppe- og individuelle projekter, lige fra præsentationen af ​​eget arbejde til aktive kritikopgaver.

Ph.d.-uddannelsen indeholder kun ét kursus: Forskningsfilosofi, Metodologi og Metoder. Det lærte modul giver løbende vejledning om igangværende arbejde. Dette vil bidrage til at understøtte opnåelsen af ​​passende standarder, hvor arbejdet udvikles og diskuteres som en løbende og iterativ proces mellem kandidat og forelæsninger. Herefter skal eleverne fortsætte ved at afslutte og indsende den endelige opgave til bedømmelse. Desuden har ph.d. 803 (Forskningsfilosofi, Metodik og Metoder kursus) en vurderet præsentation (foregår foran fakultetet og klassen) og opgave. Dette sikrer, at eleverne får al den nødvendige støtte og vejledning. Det forventes, at det undervisede kursus vurderes via en opgave på 7500 ord i længden og efterfølges af afhandlingen, hvilket er ca. 80.000 ord (herunder del af opgaven fra det undervisede kursus).

Eleverne kan blive bedt om at følge yderligere kurser fra kandidatuddannelserne, afhængigt af hans / hendes behov som aftalt med tilsynsholdet.

Karriereudsigter

N / A

Adgang til videre studier

N / A

Vurdering

Studerende skal bestå af alle vurderede arbejdskrav i programmet (præsentation, opgave, endelig forslag godkendelse, afhandling viva eksamen). Der er ingen skriftlig eksamen. Studerende skal passere den årlige evaluering fra DPPC.

Afgangskrav

Succesfuldt fuldføre programkravene og bestå viva-undersøgelsen.

Læringsresultater

 1. Udvikle et væsentligt bidrag til teoretisk viden og praksis
 2. At give indsigt i forsknings- og forskningsmetoder, forstå en uafhængig forskers rolle, som er i stand til at udvikle og gennemføre en veludviklet forskningsplan rettet mod et givet mål og mål
 3. Opret, fortolke og anvende viden gennem videnskabelig forskning, der fortjener offentliggørelse
 4. Indhente og demonstrere en forståelse af en betydelig kendskab til viden i spidsen for nuværende forretningskoncepter og processer;
 5. Konceptualisere, designe og gennemføre et væsentligt forskningsprojekt, der skaber ny viden, der bidrager til teori og praksis
 6. Udvikle og implementere egnede forskningsfilosofier, metoder og metoder.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Program undervist i:
 • Engelsk
 • Græsk
University of Nicosia

Se 15 flere kurser fra University of Nicosia »

Senest opdateret November 22, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
13,500 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 13.500 International studerende årlig undervisning
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school