Filosofi, kosmologi og bevidsthed (PCC) Ph.d.-programmet sigter mod at skabe det lederskab, der er nødvendigt for dybtgående, progressive, transformation af sociale institutioner og individuel bevidsthed. PCC er dedikeret til at genforestille den menneskelige art som et gensidigt forbedrende medlem af jordens samfund.

PCC tiltrækker intellektuelt engagerede personer, der stræber efter at finde meningsfulde måder at udvikle deres gaver til at tjene verdens fremtid. På baggrund af nogle af de mest magtfulde ideer om vestlige intellektuelle og åndelige traditioner, sammen med indsigter fra asiatiske åndelige filosofier og indfødte verdensudsigter, har PCC-fakultetet opbygget et tværfagligt studieforløb for at fremskynde hver enkelt elevs rejse i hans eller hendes særlige ledelsesrolle.

Programmet har til formål at inspirere tankevækkende handlinger ved at understrege betydningen af ​​at sammenkæde teoretisk undersøgelse og reflektion over praktisk intervention i verden. Programmet støtter dem, der kaldes for at møde jordens samfunds hidtil usete evolutionære udfordringer ved at tilbyde et stramt og støttende læringssamfund, hvor deltagerne kan finde deres stemme og vision som ledere.

Om programmet

Ph.d.-studerende afslutter kurser, eksamener og en afhandling.

Studerende optaget i doktorgradskoncentrationen, som ikke har en MA fra CIIS i filosofi, kosmologi og bevidsthed, kan blive pålagt at afslutte op til yderligere 18 enheder af kurser (minus ækvivalenser) fra kerneafsnittet i MA-pensum.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra California Institute of Integral Studies »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date