Ph.d. i filosofi, kosmologi og bevidsthed

California Institute of Integral Studies

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i filosofi, kosmologi og bevidsthed

California Institute of Integral Studies

Filosofi, kosmologi og bevidsthed (PCC) Ph.d.-programmet sigter mod at skabe det lederskab, der er nødvendigt for dybtgående, progressive, transformation af sociale institutioner og individuel bevidsthed. PCC er dedikeret til at genforestille den menneskelige art som et gensidigt forbedrende medlem af jordens samfund.

PCC tiltrækker intellektuelt engagerede personer, der stræber efter at finde meningsfulde måder at udvikle deres gaver til at tjene verdens fremtid. På baggrund af nogle af de mest magtfulde ideer om vestlige intellektuelle og åndelige traditioner, sammen med indsigter fra asiatiske åndelige filosofier og indfødte verdensudsigter, har PCC-fakultetet opbygget et tværfagligt studieforløb for at fremskynde hver enkelt elevs rejse i hans eller hendes særlige ledelsesrolle.

Programmet har til formål at inspirere tankevækkende handlinger ved at understrege betydningen af ​​at sammenkæde teoretisk undersøgelse og reflektion over praktisk intervention i verden. Programmet støtter dem, der kaldes for at møde jordens samfunds hidtil usete evolutionære udfordringer ved at tilbyde et stramt og støttende læringssamfund, hvor deltagerne kan finde deres stemme og vision som ledere.

Om programmet

Ph.d.-studerende afslutter kurser, eksamener og en afhandling.

Studerende optaget i doktorgradskoncentrationen, som ikke har en MA fra CIIS i filosofi, kosmologi og bevidsthed, kan blive pålagt at afslutte op til yderligere 18 enheder af kurser (minus ækvivalenser) fra kerneafsnittet i MA-pensum.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 27, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - San Francisco, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - San Francisco, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen