Ph.d. i filosofi

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i filosofi

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Det filosofiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové tilbyder en ph.d. Grad, der kan forfølges i fuldtidsstudiet. Ph.D. Programmet er designet til studerende, der har opnået en kandidatuddannelse i filosofi og beslægtede studie discipliner.

dc

Hvad er filosofi studier om?

Ph.D. Studie i filosofi sigter mod at yde en højkvalitets uddannelses- og forskningsuddannelse inden for den moderne filosofi med særlig fokus på samfundsvidenskabens filosofi. Ph.D. Studiet er designet til studerende med en kandidatuddannelse i filosofi eller beslægtede discipliner.

Kandidater

De kandidater vil være professionelt og også sprogligt fuldt forberedt til uafhængig videnskabelig forskning og undervisning, til arbejde i offentlige institutioner, medier, ikke-statslige organisationer.

!!! Finansielle vilkår for studier i det engelske ph.d.-program Filosofi

En privat betalende ph.d. studerende betaler € 3.000 om året, som kan opdeles i maksimalt to rater (den første rate på mindst € 1.500, der skal betales inden udgangen af ​​november, den anden rate skal betales senest i slutningen af ​​marts) .

Under visse omstændigheder er det muligt at få ret til et månedligt stipendium på € 430.

Disse betingelser er som følger:

  • For den første studieperiode: Ansøgeren skal accepteres og indskrives i et studieprogram, og filialstyrelsen skal vurdere ph.d. specialprojekt som det bedste eller næstbedste fra alle godkendte projekter (kun 2 ansøgere hvert år får stipendium).
  • For den anden studieperiode: senest ved udgangen af ​​januar hvert akademisk år, ph.d. studerende skal indsende sin individuelle studieplan (ISP), der omfatter tidsplanen for udførelsen af ​​eksamener, kreditter og publikationsaktivitet.
  • For hver yderligere studieperiode: Det er nødvendigt for ph.d. studerende at overholde sin egen internetudbyder. Denne overholdelse overvåges regelmæssigt af filialen.
  • En væsentlig forudsætning for at bevare stipendiet er også aktiv til fordel for forældreafdelingen og fakultetet (fx deltagelse i konferencer, undervisning mv.).

gj

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret April 10, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
- Per år.
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Hradec Kralove, Hradec Králové Region
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates