Læs den officielle beskrivelse

Fællesuddannelse med Syddansk Universitet, Danmark; dobbeltgrad program med Shizuoka University, Japan

KTU og Syddansk Universitet (Danmark) fælles ph.d.-program inden for fysik giver kompetencer og viden inden for områderne kondenseret materiale, interaktion mellem stråling og materiel, optisk spektroskopi; Programmet tilbyder en bred vifte af emner og generel eksperimentel og teoretisk forskning inden for meso, mikro og nanostrukturer, fotoniske strukturer, herunder deres dannelse, analyse og anvendelse i plasmonics, biosensorer og alternativ energi. Forskning indebærer anvendelse af nye funktionelle materialer, moderne teknologier (elektronstråle-lithografi, reaktiv plasmaetsning og holografisk litografi) og progressive forskningsmetoder (spektroskopisk ellipsometri, Raman-spredning, Fourier-transformer infrarød spektroskopi, ultra-hurtig processpektroskopi osv. ). Studerende af dette program har mulighed for at erhverve en dobbelt doktorgrad på Shizuoka University (Japan).

Formålet med ph.d.-uddannelsen i fysik er udviklingen af ​​højt kvalificerede forskere inden for fysik, som er i stand til at gennemføre videnskabelig forskning til løsning af kritiske problemer.

Kerneforskningstemaer:

 • Kondenseret materiale: struktur, termiske og mekaniske egenskaber, krystallografi, faseækvivalenter, elektronisk struktur, elektriske, magnetiske og optiske egenskaber, superledere, magnetisk resonans, afslapning, spektroskopi
 • Matematisk og generel teoretisk fysik, kvantemekanik, relativitet, gravitation, statistisk fysik, termodynamik

Minimumskvalifikation for optagelse til ph.d.-program i fysik:

 • Mester eller tilsvarende kvalifikationsbevis

Ansøgning og følgende dokumenter indsendes online på apply.ktu.edu:

 • Officielle legaliserede bachelor- og kandidateksamensbeviser eller en videregående uddannelsesækvivalent og akademiske transkripsioner (oversat til engelsk eller litauisk og notarisk verificeret).
 • Kopi af ID-kort eller pas
 • Curriculum vitae
 • Referencer fra to akademiske dommere eller forskere fra det relevante videnskabsområde (en skal være skrevet af vejleder for det forskningsemne, som ansøgeren ansøger om)
 • Liste over videnskabelige publikationer (offentliggjort og accepteret til offentliggørelse)
 • Kopier af videnskabelige publikationer (hvis en kandidat ikke har nogen publikation, er et forskningsdokument om det forskningstema, som ansøgeren ansøger om, obligatorisk)
 • Forskningsforslag om det forskningsemne, som ansøgeren ansøger om
 • Kopi af ansøgningsgebyrbetaling (40 EUR for EU-borgere og 100 EUR for ikke-EU-borgere).
 • Certificate of English proficiency: IELTS
Program undervist i:
Engelsk
Kaunas University of Technology

Se 2 flere kurser fra Kaunas University of Technology »

Senest opdateret February 4, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 1, 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
8,015 EUR
Undervisningsgebyr gælder kun for dem, der er optaget til en selvfinansieret stilling. Alle kandidater er berettiget til at ansøge om statsfinansierede stillinger (dvs. stilling med stipendium og med fritagelse for studieafgift).
Deadline
Kontakt skolen
Application period: 4 February – 15 May 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 1, 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Application period: 4 February – 15 May 2019

Sep. 1, 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Application period: 4 February – 15 May 2019
End Date