Fysisk og Materialteknik

Programansvarlig: prof. RNDr. Miroslav Liška, DrSc.

Akademisk år: 2017/18

Type studie: fuldtidsarbejde

Instruks sprog: engelsk

Standardlængde: 4 år

Kvalifikation tildelt: Ph.D.

Uddannelsesmæssige og faglige mål

Målet med ph.d.-uddannelsen er at yde fremragende kandidater fra kandidatuddannelsen med en specialiseret universitetsuddannelse på højeste niveau inden for visse områder af fysisk teknologi, materialeteknik og tværfaglige dele. Den uddannelse, der opnås inden for dette studieprogram, omfatter også en uddannelse og attestation for videnskabeligt arbejde.

Adgangskrav og adgang til yderligere studier

Den studerende skal have afsluttet et relevant fagområde for teknisk videnskab. Optagelsesproceduren består af de dele fra anvendt matematik og fysik og en diskussion om et emne relateret til emnet for Ph.D. studieprogram.

Eksamen- og bedømmelsesbestemmelser kræves øvelse

  • De krav, som ph.d.-studerende skal opfylde, er givet ved deres individuelle studieplaner, som angiver de kurser, de skal afslutte, deres forudsatte studiebesøg og aktiv deltagelse på videnskabelige konferencer og deres mindste pædagogiske aktiviteter inden for bachelor- og kandidatuddannelsen af fakultetet. En vellykket afslutning af ph.d.-studierne er betinget af følgende:
  • Den studerende skal bestå en doktorgradseksamen, inden for hvilken han / hun skal bevise et dybt kendskab til metoder, teorier og deres anvendelser i overensstemmelse med det nyeste inden for videnskabsområder, der gives af de kurser, der er indeholdt i hans / hendes individuelle studieprogram og ved temaet for hans / hendes fremtidige afhandlingsopgave. Doktorgradsundersøgelsen omfatter også en vurdering af de formodede mål for den fremtidige afhandlingsopgave af den studerende, den valgte løsningsmetode og de hidtil opnåede originale resultater. Den studerende har yderligere til at forberede og forsvare sin afhandling

Betingelser i forbindelse med studiet og den behørige gennemførelse:

De krav, som ph.d.-studerende skal opfylde, er givet ved deres individuelle studieplaner, som angiver de kurser, de skal afslutte, deres forudsatte studiebesøg og aktiv deltagelse på videnskabelige konferencer og deres mindste pædagogiske aktiviteter inden for bachelor- og kandidatuddannelsen af fakultetet. En vellykket afslutning af ph.d.-studierne er betinget af følgende:

Den studerende skal bestå en doktorgradseksamen, inden for hvilken han / hun skal bevise et dybt kendskab til metoder, teorier og deres anvendelser i overensstemmelse med det nyeste inden for videnskabsområder, der gives af de kurser, der er indeholdt i hans / hendes individuelle studieprogram og ved temaet for hans / hendes fremtidige afhandlingsopgave. Doktorgradsundersøgelsen omfatter også en vurdering af de formodede mål for den fremtidige afhandlingsopgave af den studerende, den valgte løsningsmetode og de hidtil opnåede originale resultater. Den studerende har yderligere til at forberede og forsvare sin afhandling.

Afsluttende eksamen

  • Statens ph.d.-eksamen
  • Forsvar af ph.d. afhandling. Krav til stats ph.d. afhandling er givet af det valgte emne og mål for ph.d. afhandling og metode til løsning.

Brno PhD Physical Materials and Engineering

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 13 flere kurser fra Brno University of Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
3,000 EUR
pr. akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date