Kandidater vil have kompetence i grundlæggende principper for fysik.

Kandidater vil have en avanceret og dyb viden om deres eget forskningsområde af specialisering.

Kandidater vil være højtuddannede i at anvende avancerede videnskabelige eksperimentelle / observatoriske / beregningsmæssige / teoretiske metoder og / eller værktøjer, der passer til deres område af specialisering.

Det vigtigste resultat af deres ph.d. vil være i stand til at udføre uafhængig og innovativ forskning, udvikle en kritisk tænkning, evnen til at arbejde i et avanceret og internationalt forskningsmiljø.

De vil være i stand til at udføre et originalt videnskabeligt arbejde ved forkanten af ​​deres felt og producere en skriftlig afhandling.

Kandidater vil være i stand til at opsummere de vigtigste spørgsmål på deres område og kommunikere resultaterne af videnskabelig forskning på et fagligt niveau såvel som til andre studerende.

Forskningsområderne inden for Graduate Course er nukleare og subnuclear fysik, astrofysik, kondenseret materie fysik, teoretisk fysik, medicinsk fysik og biofysik.

Jobplacement muligheder

Forskningsaktiviteter i nationale og udenlandske universiteter, forskningscentre og industri. Undervisning i universiteter og gymnasier. Job, der kræver høj videnskabelig ekspertise, både i den offentlige og private sektor.

Beskæftigelsesdata for vores ph.d. viser en meget positiv udvikling: i mange år har de været overvåget i mindst 5 år efter ph.d. eksamensbevis. At opnå gode post-doc-stillinger hos italienske eller udenlandske institutioner, universiteter eller laboratorier betragtes som en indirekte, men effektiv kvalitetsindikator for ph.d. Skole. Procentdel i de seneste 5 cyklusser: 14% ansat på italienske universiteter, 38% ved udenlandske universiteter, 28% ansat hos italienske eller udenlandske forskningsinstitutter, den resterende del er ansat som lærere, som finansanalytikere, programmører, statistikeksperter i forsikringsselskaber, etc.

Forskningslinjer

  1. Kerne- og subnuclear fysik
  2. Astrofysik
  3. Kondenseret materiefysik
  4. Teoretisk fysik
  5. Medicinsk fysik og biofysik

Stipendierne uddeles i 3 år og deres årlige beløb er 15.343,28 EUR brutto (ca. 1130 € netto pr. Måned).

Adgang er baseret på en konkurrencedygtig eksamen.

Indkaldelsen af ​​ansøgninger (meddelelse om konkurrence) er tilgængelig på href = "http://www2.units.it/dott/en/?file=DottBandi.inc

For mere information om programmet henvises til href = "https://web.units.it/dottorato/fisica/en

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 10 flere kurser fra University of Trieste »

Senest opdateret Maj 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Video UNITS 2016 - English version