Ph.d. i historie giver dig mulighed for at studere historie på et avanceret niveau gennem uafhængig forskning.

Ph.d. er vores vigtigste forskningsgrad. Størrelsen af ​​Edinburghs historieafdeling og den bredde af ekspertise, der er tilgængelig fra vores medarbejdere, betyder, at vi kan tilbyde tilsyn med forskningsprojekter på en lang række områder. Vi har stærke forskningscentre i skotsk historie, amerikansk historie, global og tværnational historie, irsk historie, intellektuel historie og middelalderhistorie og kolleger, der kan overvåge emner på to årtusinder og fem kontinenter. Medlemmer af historieafdelingen har stærke forbindelser med kolleger andre steder på universitetet med forskningskompetencer inden for beslægtede discipliner, fra klassikere, arkæologi og kunsthistorie til politik og økonomi.

Bredden af ​​forskningsekspertise i skolen og i det bredere universitet gør det muligt for os at overvåge en meget bred vifte af emner. Hver studerende tildeles mindst to vejledere, så vi kan kombinere tematisk, kronologisk og i givet fald disciplinær ekspertise i tilsynsholdet. Vi har også tætte forbindelser med eksterne organisationer, såsom de nationale museer i Skotland, og kan muligvis inkludere eksterne partnere i tilsynshold.


Programstruktur

Ph.d. er en væsentlig del af uafhængig forskning, der bidrager til tilstanden af ​​eksisterende viden på området. Ph.d.-uddannelsen er designet til at tage tre år på heltid eller seks år på deltid. Ph.d.-studiet undersøges ved forelæggelse af en afhandling på op til 100.000 ord og ved mundtlig eksamen.

Ph.d.-studerende arbejder tæt sammen med deres vejledere, som er anerkendte eksperter inden for studiet. Alle ph.d.-studerende forfølge et individuelt skræddersyet program for forskningstræning, der er aftalt med deres vejledere. Ph.d.-uddannelserne i historien giver kerneuddannelse i de forskningsevner, der er nødvendige for at blomstre på ph.d.-niveau og udover, gennem et kernekursus i semester et, faglige færdigheder for historikere og en dagslang årskonference for ph.d.-studerende i semester to. Alle ph.d.-studerende i skolen har også gavn af skole- og universitetsuddannelse inden for forskning og faglige kvalifikationer.

Ph.d.-studerende opfordres til at dele deres forskning med andre postgraduate studerende gennem workshops og seminarer og aktivt deltage i forskningsfagets historiefag, skolen og universitetet gennem vores forskningsgrupper og centre og gennem studentledede værksteder og seminarer. Aktuelle forskningsgrupper omfatter Digital Humanities; Intellektuel historie; Materialekultur; Global og tværnational historie; Videnskab, medicin og teknologi; Økonomisk og social historie; Politisk historie; Irsk historie; og sen antikke og byzantinske studier. Vi har også tre forskningscentre: Center for Studiet af Moderne og Moderne Historie; Middelalderlige og renæssance studier; og det skotske center for diaspora studier.


Adgangskrav

Du vil have brug for en UK 2: 1 æresbevisning grad i en relevant disciplin og en relevant kandidatgrad med et samlet karakter på mindst 65%, eller den internationale tilsvarende.

Vi kan også overveje din ansøgning, hvis du har relevant erhvervserfaring; Kontakt venligst din potentielle tilsynsførende, inden du anvender.

Internationale kvalifikationer

Kontroller, om dine internationale kvalifikationer opfylder vores generelle adgangskrav:

engelsk sprog

Alle ansøgere skal have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis for deres engelskspråklige evne:

  • en bachelor eller kandidatgrad, der blev undervist og vurderet på engelsk i et flertals engelsktalende land som defineret af britiske visum og indvandring
  • IELTS: totalt 7,0 (mindst 6,0 i hvert modul)
  • TOEFL-iBT: totalt 100 (mindst 20 i hvert modul)
  • PTE (A): i alt 67 (mindst 56 i hver af afsnittene "Kommunikative færdigheder")
  • CAE og CPE: i alt 185 (mindst 169 i hvert modul)
  • Trinity ISE: ISE III med et pas i alle fire komponenter

Grader undervist og vurderet på engelsk må ikke være mere end tre år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram. Sprogprøver må ikke være mere end to år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram.

Hvis dine sprogkundskaber kun opfylder kravene til den nederste ende, kører det engelske sprogundervisningscenter på universitetet adskillige kurser på engelsk til akademiske formål.

Program undervist i:
Engelsk
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Se 4 flere kurser fra The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology »

Senest opdateret October 30, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
19,000 GBP
Heltids studier: Oversøiske £ 19.000 pr. År. Yderligere gebyrer kan være gældende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019