Ph.d.-studiet "Teologi", studiet "Hussite-teologi" med en standardlængde på fire år forbereder eleverne til selvstændig videnskabelig forskning og uafhængige kreative aktiviteter inden for teologiområdet. Studieafdelingen gør det muligt for studerende at specialisere sig efter hans eller hendes individuelle studieplan. Studieafdelingen giver kendskab til hermeneutiske tilgange og anvender dem i den moderne teologiske diskurs og også i dialogen med tilstande af andre teologiske systemer. Emnet for studierne er et teologisk kompendium, der fortolkes i løbet af hussite teologien. Målet med studierne er et videnskabeligt forberedelse af førsteklasses eksperter, der er i stand til selvstændigt videnskabeligt arbejde inden for teologiområdet. Grenen er samtidig orienteret om bevidstheden om, at der fra begyndelsen er et forsøg på ny forståelse og ny fortolkning af grundlæggende teologiske forestillinger. Dermed er filialen i forbindelse med andre begreber, der overvinde en metafysisk opfattelse af verden. Det omhandler de centrale spørgsmål om den kristne tro og Kristus til stede i denne verden. Studerende i filialen har fået mulighed for at lære, hvordan spørgsmålene praktisk talt manifesteres i kirkens nuværende samfundsvidenskab også.


Beskrivelse af verifikation og evalueringskriterier

One-round (to dele, hvoraf ingen er "knock-out")

Gennemført på engelsk.

  1. Mundtlig samtale vedrørende afhandlingsforslaget. Emne materiale vil være afhandlingsforslaget. Den formelle opbygning af afhandlingsprojektforslaget er beskrevet i de generelle betingelser for doktorgradsstudiet (Øvrige oplysninger - Ansøgningsskemaer). De indholdsrelaterede og formelle aspekter af forslaget vil blive vurderet, samt kandidatens evne til at præsentere og forsvare sin / den ønskede forskning i en kritisk diskussion.
    Den maksimale score er 60 point.
  2. Mundtlig samtale vedrørende kandidatens specialisering. Omfanget og profilen af kandidatens specialiserede interesse, niveauet af viden om emnet hussite teologi inden for rammerne af en afsluttet universitetseksamen.
    Den maksimale score for denne del af indgangen til eksamen er 40 point.

Den maksimale score for begge dele af indgangen til eksamen er 100 point.

Den mindste mulige score for begge dele af indgangen til eksamen er 75 point.

I henhold til det maksimale antal accepterede ansøgere beslutter dekanen om optagelse af den kandidat / kandidat, der har / har opfyldt betingelserne for optagelsesproceduren og har / har opnået det højeste antal point i optagelsesprøven.

Entré eksamen afkald: umuligt.


Betingelser for optagelse

Optagelse til ph.d.-studier er betinget af en vellykket gennemførelse af en kandidatuddannelse.

Verifikationsmetode:


Regler for fritagelse for adgangskontrol

Entréprøven kan ikke fraviges.


Anbefalet litteratur, prøve spørgsmål

se fakultetets hjemmeside: https://www.htf.cuni.cz/HTF-183.html


Karrieremuligheder

En kandidat beviser detaljeret viden inden for hussite teologi på et moderne niveau og kender historien af hans eller hendes gren af studiet. Han eller hun er ekspert i reformatorisk teologisk tænkning, selv i den tværfaglige sammenhæng. Han eller hun kender grundlæggende fakta om teologisk udvikling i området, forstår en position af dette område i nutidste teologi og udtrykker meninger svarende til nutidig videnskabelig viden på grund af sin egen kritiske dom. Han eller hun har uddybet hans eller hendes viden om klassisk sprog. En kandidat er i stand til at anvende hans eller hendes erhvervede teoretiske viden kontekstmæssigt og også analysere og fortolke religiøse tekster. Han eller hun er forberedt på at arbejde som medlem af det akademiske personale ved universitetet, en videnskabelig medarbejder inden for samfundsvidenskab, en leder i en ideel, kulturel og statslig organisation og den tjekkoslovakiske hussitskirke.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Charles University Hussite Theological Faculty »

Senest opdateret Januar 9, 2019
Dette kursus er Campusbaseret, Online og campus kombineret
Start Date
Okt 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
20,000 CZK
pr. akademisk år. Online ansøgningsgebyr: 540 CZK. Ansøgningsgebyr på papir: 590 CZK. Mulighed for at diskutere den individuelle betalingsordning for studieafgiften.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date