Ph.d. i industriel ingeniørvirksomhed

Generelt

Program beskrivelse

Kandidatuddannelsen i industriel ingeniørvirksomhed er designet til at give den studerende grundlæggende viden inden for de forskellige områder inden for industriteknik og med mulighed for at understrege i et bestemt område. En studerende, der driver en ph.d.-grad, kan specialisere sig inden for industriel ingeniørvidenskab, såsom generel industriel ingeniørvirksomhed, driftforskning og anvendt statistik, produktionssystemer, logistik, virksomhedssystemer, virksomhedsstyring og ergonomi.

Filosofen i filosofi (ph.d.) i industriel ingeniørvirksomhed er den højeste grad, som IMSE-afdelingen tilbyder. For at blive tildelt ph.d. skal den studerende demonstrere både overordnet stipendium og evnen til at udføre original forskning. De to grundlæggende krav er, at en studerende:

  • Opnår en masteruddannelse af både generel industriel ingeniørfag og et specialiseret underfelt som bestemt af IMSE Udvalg for Graduate Studies og demonstreret gennem eksamen;
  • Afslutter et væsentligt program med oprindelig forskning og udarbejder en afhandling.

Adgangskrav

Ansøgere til ph.d. Programmet skal have en passende faglig baggrund og skal opfylde de ubetingede adgangskriterier, der er beskrevet nedenfor. Ansøgere, der ikke opfylder alle kriterier, kan få en prøve eller foreløbig optagelse.

Ph.D.-programmet kræver cirka fire års fuldtidsstudie. En studerendes program består af kurser, selvstændig undersøgelse og en afhandling inden for et område, der er relevant for den studerendes interessepunkter. Programmet for hver elev vil blive planlagt af den studerende og et udvalg af fakultetets medlemmer.

Studerende med bacheloruddannelser på andre områder end ingeniørvirksomhed kan være forpligtet til at tage de nødvendige kurser for at etablere en baggrund inden for videnskab, matematik og teknik.

Ubetingede adgangskriterier

Ubetinget optagelse i ph.d. Programmer inden for industriel teknik ydes, hvis alle følgende betingelser er opfyldt.

  • En GPA på mindst 3,0 i de sidste 60 timers bacheloruddannelser.
  • En GPA på mindst 3,3 i alle forudgående kandidatuddannelser.
  • En minimumscore på 155 på GRE Quantitative sektionen og 150 på den verbale sektion.
  • En minimumscore på 79 på TOEFL iBT, eller tilsvarende, hvis engelsk ikke er ansøgerens modersmål.
  • Tilstrækkelig forberedelse inden for matematik, videnskab og teknik.
  • Præference gives til studerende med passende erhvervserfaring.

Yderligere oplysninger om adgangskrav.


Gradskrav

Ph.D. grad skal normalt kræve ca. fire år eller mindre fuldtidsstudie efter afslutning af bacheloruddannelsen. En studerendes program består af kurser, uafhængig undersøgelse og en afhandling på områder, der er relevante for den studerendes interesseområder. Programmet for hver elev vil blive planlagt af den studerende og et udvalg af fakultetets medlemmer. Der er ikke krav på fremmedsprog for ph.d. grad.

Studerende med bacheloruddannelser på andre områder end ingeniørvirksomhed vil blive forpligtet til at tage de nødvendige kurser for at etablere en baggrund inden for naturvidenskab, matematik og teknik. Ph.D. Kravene er opført i katalogafsnittet "Avancerede grader og krav".

Undervisning og overkommelighed

UTA-oplysninger om undervisning og overkommelighed

Datoer for prioritetsansøgning

Efterår | 15. marts
Forår | 15. august
Sommer | 15. februar

Ansøgninger accepteres efter den offentliggjorte prioritetsdato for hvert valgperiode, men for garanteret behandling af optagelse skal du indsende ansøgningen og tilhørende materiale inden prioritetsdatoen. Det er dog vigtigt at ansøge i god tid inden din påtænkte startdato for at være berettiget til programspecifikke finansieringsmuligheder såsom assistenter og stipendier. Husk, at behandlingsperioder for afdelingernes ansøgning varierer meget, og nogle programmer kræver ansøgninger op til et år i forvejen.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Læs mere

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Minimer