Ph.d. i integreret og transpersonlig psykologi

California Institute of Integral Studies

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i integreret og transpersonlig psykologi

California Institute of Integral Studies

Ph.d. i integreret og transpersonlig psykologi

Vores integrerede og transpersonale psykologi (ITP) -program er et af de få i verden, der tilbyder en online ph.d. i helhedsorienterede tilgange til psykologi. Vores program er også unikt i sin forskningsorienterede tilgang dedikeret til systematisk videnopbygning og udvikling af feltet.

Helepersonspsykologi udvider horisonterne i den konventionelle vestlige psykologi til at omfatte mystiske og åndelige tilgange, der omdanner den menneskelige bevidsthed. Den betragter også psykologi som en del af en omfattende ramme, der omfatter de levende systemer af krop, samfund, samfund og verden som indbyrdes forbundne udviklingsprocesser i en levende, vejrtrækningskosmos. Ud fra dette perspektiv kan videnskabeligt arbejde forfølges med lige stringens som standardmetoder, men det bliver muligt at stille nye og overbevisende forskningsspørgsmål, der ligger tæt på hjertet af, hvad det er at være menneske.

Om programmet

Ph.d.-graden er for fagfolk, der ønsker at forbedre deres legitimationsoplysninger, dyrke ny mening i deres arbejde, uddybe deres færdigheder eller bidrage til at forme deres specialisering. Det er også for studerende, der ønsker at få en bred viden, som grundlag for undervisning, rådgivning eller arbejde med enkeltpersoner. Programmet er forbundet med et planlagt forskningslaboratorium for holistisk neurovidenskab, et peer-reviewed akademisk tidsskrift, der delvist produceres af praktikanter og seniorlærere på området, der er ledige til at studere elevforskning.

Programmet, der er struktureret til at opfylde behovene hos fagfolk i arbejdet, tilbydes i et onlineformat. To gange om året mødes studerende og fakultet for boligintensiv i San Francisco Bay Area.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 27, 2018
Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - San Francisco, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - San Francisco, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen