Ph.d. i internationale relationer og europæiske studier

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i internationale relationer og europæiske studier

University of Nicosia

 • Varighed (år): 3
 • Kvalifikation tildelt: Ph.d.-program i europæiske studier og internationale relationer (Ph.D., 3 år)
 • Kvalifikationsniveau: 3. cyklus (Doktorgrad)
 • Undervisningssprog: Engelsk og Græsk
 • Studieform: Fuldtid / Deltid
 • Minimum ECTS Credits: 180

Profil af programmet

Generel

Doktorsprogrammet i internationale relationer (herefter IR) sigter mod skabelse og fortolkning af viden, der udvider forgrunden for IR-disciplen (i bredere læsning af disciplinen) gennem oprindelig forskning og kritisk tænkning. Indehavere af en ph.d. i IR vil være i stand til at konceptualisere, designe og implementere projekter til generering af væsentlig ny viden og / eller forståelse inden for internationale relationer. Desuden vil indehavere af en ph.d. i IR have de kvalifikationer, der er nødvendige for beskæftigelse, der kræver evnen til at træffe informerede vurderinger om komplekse emner inden for specialiserede emner inden for IR og innovation i at løse og løse konceptuelle og praktiske problemer i verdenspolitikken.

Doktorsprogrammet i IR er designet i overensstemmelse med rammebestemmelserne for kvalifikationer inden for videregående uddannelser (Barcelonaprocessen) og den europæiske kvalifikationsramme (niveau 8 i EQF) samt i overensstemmelse med etablerede standarder og praksis i europæiske og amerikanske universiteter, der tildelt titlen doktor i filosofi i internationale relationer (herefter en ph.d. i IR).

I henhold til internationale standarder og praksis, tildeles doktorgradsstudenter i internationale relationer, der studerer i universiteter, hvor det engelske sprog er undervisningssprog, titlen doktor i filosofi i internationale relationer (for den græske διδάκτωρ).

Bestemt

Doktorprogrammet i IR vil socialisere eleverne i universitets verden og lede dem, så de vil være godt bekendt med de kriterier, de forventes at mødes for deres akademiske arbejde internationalt. De, der gennemfører programmet, vil selvstændigt kunne engagere sig i akademisk forskning på højeste niveau. Ph.d.-kandidater vil også kunne forfølge analyse af spørgsmål fra

deres ekspertise hos vigtige offentlige og private institutioner.

Programmet forbereder og styrer eleverne til at skabe ny viden om den højeste akademiske kaliber. Kandidater kan forfølge karriere som akademikere og forskere på gymnasier, universiteter, forskningscentre og tænketanke og andre vigtige institutioner i både den offentlige og private sektor. Programmet kan også være meget nyttigt for dem, der stræber efter at forfølge karriere på andre områder

kræver stor viden om emner i internationale relationer, som f.eks. statslige og internationale organisationer.

Karriereudsigter

Programmet forbereder og styrer eleverne til at skabe ny viden om den højeste akademiske kaliber. Kandidater kan forfølge karriere som akademikere og forskere på gymnasier, universiteter, forskningscentre og tænketanke og andre vigtige institutioner i både den offentlige og private sektor. Programmet kan også være meget nyttigt for dem, der stræber efter at forfølge karriere inden for andre områder, der kræver stor viden om emner i internationale relationer, såsom offentlige og internationale organisationer.

Adgang til videre studier

N / A

Afgangskrav

Graden kræver færdiggørelse af 180 ECTS, hvoraf 60 ECTS er til forskningsforslaget og de resterende 120 ECTS for afhandlingen af ​​afhandlingen.

En ph.d.-kandidatstuderende vil kvalificere sig til ph.d.-graden, hvis han / hun lykkes:

 1. gennemfører alle nødvendige kurser, der indgår i MA-programmerne.
 2. præsenterer og forsvarer sit forskningsforslag.
 3. forbereder, præsenterer og forsvarer en ph.d.-afhandling, der skal undersøges af et fem-medlemskomité.

Ph.d.-kandidater skal gennemføre deres studie i ph.d.-uddannelsen inden for tre akademiske år på minimum og otte akademiske år på maksimum.

Læringsresultater

Programmet er designet til at forberede eleverne på en bred vifte af karriere inden for universitetsundervisning, forskning, offentlig service og den private sektor. Studerende, der gennemfører programmet, vil:

 1. få en dyb viden på den mest avancerede grænse af aspekter af moderne internationale relationer;
 2. erhverve de mest avancerede og specialiserede færdigheder og teknikker, herunder syntese og evaluering, der er nødvendige for at løse kritiske problemer inden for forskning og / eller innovation og at udvide og omdefinere eksisterende viden og / eller faglig praksis inden for internationale relationer
 3. udvikle kompetence til at identificere og evaluere mange former for beviser for offentlige arrangementer i verdenspolitikken
 4. få en forståelse af komplekse teorier for såvel som aktører og institutioner i internationale relationer og midler til at evaluere deres præferencer og resultater
 5. erhverve større færdigheder i skriftlig og mundtlig kommunikation på engelsk.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Græsk
University of Nicosia

Sidst opdateret November 22, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
13,500 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 13.500 International studerende årlig undervisning
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school