Ph.d. i internationale relationer og europæiske studier

Metropolitan University Prague

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i internationale relationer og europæiske studier

Metropolitan University Prague

Metropolitan University Prague ( MUP ), i samarbejde med Institut for Internationale Relationer i Prag (IIR) inden for rammerne af det internationale Territorial Studies program, tilbyder Doctoral Degree studere specialisering af internationale relationer og europæiske studier på både tjekkisk og engelsk.

Doktorgradsstuderende skal udarbejde en individuel studieplan efter høring af deres vejleder. Den individuelle studieplan fastlægger de krav, som eleverne skal opfylde i løbet af deres ph.d.-studier. Den individuelle studieplan indeholder en liste over udvalgte specialkurser, tidsplanen for ph.d.-uddannelsen, den studerendes videnskabelige, pædagogiske og forlagsaktiviteter samt en foreslået titel for deres ph.d.-afhandling.

Den individuelle studieplan involverer også ph.d.-studerende i forskningsaktiviteterne fra den relevante MUP afdeling og / eller IIR. Studerende på fuld tid studieform er også forpligtet til at deltage i pædagogiske aktiviteter i henhold til den enkelte studieplan. Den individuelle studieplan skal indeholde alle obligatoriske kurser i afsnit Iof følgende kurser:

Afsnit I

 • Filosofi for samfundsvidenskab
 • Internationale relationer og europæisk integrationsteori
 • International Relations Research Methods

Udover de obligatoriske kurser i første afsnit skal eleverne vælge deres "frit valg" specialiseringskurser. Studerende vælger tre kurser i alt, mindst en fra hver af de følgende sektioner:

Afsnit II (internationale forbindelser)

 • International sikkerhed
 • Internationale relationer og kulturel mangfoldighed
 • Teorier om konfliktløsning

Sektion III (europæisk integration)

 • Den institutionelle struktur og beslutning
 • EU-politikker
 • Aktuelle spørgsmål i den europæiske integrationsproces

Doktorgradsstuderende kan endvidere vælge 'frit valg' sprogkurser, som afsluttes ved en eksamen. Det drejer sig om følgende kurser:

 • Stil og struktur af teknisk sprog - engelsk
 • Stil og struktur af teknisk sprog - et andet fremmedsprog (tysk, fransk, spansk, russisk og tjekkisk)

Alle indrømmede ansøgere har ret til at tilmelde sig i det første studieår. For at tilmelde sig andet studieår skal eleverne gennemføre alle første kurser, opfylde yderligere krav, der er angivet i den individuelle studieplan og fremlægge skriftligt bevis for deres forskningsaktiviteter.

For at tilmelde sig det tredje studieår skal eleverne gennemføre undersøgelser, der er angivet i deres individuelle studieplan, overholde yderligere opgaver og fremlægge skriftligt bevis for resultaterne af deres forskningsaktiviteter. I undtagelsestilfælde er det muligt at tillade betinget indskrivning til det efterfølgende studieår.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret March 19, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,006 EUR
mulighed for at vinde fuldt stipendium
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague, Prague
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tjekkiet - Prague, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen