Ph.d. i iværksætteri

Generelt

Program beskrivelse

Introduktion:

Ph.d.-uddannelsen på iværksætteri på UTKIC fokuserer på at træne eleverne til at skabe den sociale og økonomiske værdi ved at udvikle kerneegenskaber ved idégenerering, mulighed for genkendelse, ressourceopkøb og iværksætterstyring. I UTKIC undervises både prædiktive og kreative tilgange til alle aspekter af lancering, voksende og ekspanderende virksomheder og organisationer, der giver et bredt kompetenceret for erhvervslivet og giver også meget tilpassede stier til en række forretningskontekster, herunder nye ventures, franchises, corporate ventures, lokale og internationale virksomheder. Programmet lærer også eleverne hvordan man nedbryder komplekse situationer, identificerer kritiske valg, der konfronterer virksomheden, og træffer beslutninger med høj risiko / høj belønning med begrænsede data.

Målsætninger for iværksætter ph.d.-programmet

  • At lette iværksætterkundskaber gennem forskning, undervisning og praksis.
  • At give den nødvendige uddannelse skriftlig og præsentationsfærdigheder, der gør det muligt for studerende at kommunikere effektivt med forretningspartnere, forbrugere, kunder og arbejdsgivere.
  • At skabe en følelse af etisk og socialt ansvar, der forbereder eleverne til at være visionære lokale og globale virksomhedsledere.

Ph.d.-grad i iværksætteri

Ph.d.-uddannelsen i entreprenørskab kræver færdiggørelse af 42 studiepoeng, et sæt kernekurser (12 studiepoints), specialkurser (6 studiepoints) udvalgt fra en af ​​specialkursetabellerne og en ph.d.-afhandling (24 studiepoints). Hovedvægten af ​​programmet er på en vellykket gennemførelse af et original og selvstændigt forskningsprojekt skrevet og forsvaret som en afhandling.

Omfattende eksamen

Komplet eksamen skal højst tages i slutningen af ​​4. semester og er påkrævet, før en studerende kan forsvare ph.d.-forslaget. Studerende vil have to chancer for at bestå ph.d.-kompetencen. Hvis eleverne får en evaluering af "utilfredsstillende" på deres første omfattende prøveforsøg, kan den studerende genoptage kvalifikationen igen. Et andet fiasko vil resultere i opsigelse fra programmet. Den omfattende eksamen er udformet for at sikre, at den studerende har potentiale til at udføre doktorgradsstudier.

Ph.d.-forslag

Ph.d.-forslaget skal indeholde specifikke mål, forskningsdesign og -metoder samt foreslået arbejde og tidslinje. Desuden skal forslaget også indeholde en bibliografi og som bilag, eventuelle publikationer / supplerende materialer. Den studerende skal forsvare deres afhandlingsforslag til deres udvalg i en mundtlig eksamen.

Afhandling

En studerende skal vælge en afhandlingskonsulent (og en eller to medrådgivere om nødvendigt) inden for det første år af at være i ph.d.-uddannelsen, godkendt af fakultetskomiteen. I andet år skal et afhandlingskomité foreslået af rådgiveren ved siden af ​​ph.d.-forslaget afleveres til godkendelse. Afhandlingskomiteen skal bestå af mindst fem fakultetmedlemmer. To medlemmer af afhandlingskomiteen bør være fra de andre universiteter på lektor niveau. Senest ved udgangen af ​​5. semester skal en studerende præsentere og forsvare et skriftligt ph.d.-forslag.

Forskningsproces

En studerende forventes at mødes med sin afhandlingskomité mindst en gang om året for at gennemgå forskningsforløbet. I begyndelsen af ​​hvert kalenderår skal hver studerende og den studerendes rådgiver aflevere en evalueringsvurdering af elevens fremskridt, der beskriver de seneste års præstationer og planer for indeværende år. Afhandlingskomiteen gennemgår disse resuméer og sender den studerende et resumé af deres status i programmet. Studerende, der undlader at gøre tilfredsstillende fremskridt, forventes at rette op på eventuelle mangler og flytte til næste milepæl inden for et år. Undladelse af at gøre det vil resultere i afskedigelse fra programmet.

Ph.d.-afhandling

Inden for 4 år efter optagelse på ph.d.-uddannelsen forventes den studerende at afslutte specialeafhandlingen Den studerende skal have resultaterne af den forskning, der er godkendt eller offentliggjort i peer-reviewed journals. Ved indlevering af en skriftlig afhandling og offentligt forsvar og godkendelse fra udvalget tildeles den studerende ph.d.-graden. Forsvaret består af (1) en præsentation af afhandlingen af ​​kandidatstuderende, (2) spørgsmålstegn ved det generelle publikum og (3) lukket dørbesvarelse af afhandlingsudvalget. Den studerende bliver informeret om eksamensresultatet ved afslutningen af ​​alle tre dele af afhandlingens forsvar. Alle medlemmer af udvalget skal underskrive den endelige rapport fra ph.d.-udvalget og den endelige udgave af afhandlingen.

Et minimum GPA på 16 over 20 skal opretholdes for eksamen.

Levelingskurser (ikke relevant for graden)

Ph.d. i Entrepreneurship antager en kandidatgrad i beslægtede felter. Derudover skal elever med masteruddannelse være forpligtet til at afslutte leveling kurser, der er designet til at give en baggrund for ph.d.-kurser. Disse nivelleringsforløb afgøres af fakultetskomiteen og regnes ikke for kandidatkreditter til ph.d. i entreprenørskab.

Kernekurser: 6 kurser kræves; 12 point

Specialkurser:

International Entrepreneurship: 3 kurser kræves; 6 point

Virksomhed iværksætteri: 3 kurser kræves; 6 point

Developmental Entrepreneurship: 3 kurser kræves; 6 point

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Kish International Campus was established in 2007 in order to facilitate the enrolment of foreign students.

Kish International Campus was established in 2007 in order to facilitate the enrolment of foreign students. Minimer