Ph.d. i kemi-didaktik

Generelt

Program beskrivelse

Karakteristik af undersøgelserne

Målet med ph.d.-uddannelsen er at forberede specialister til at forbedre kvaliteten af kemisk uddannelse i Tjekkiet i overensstemmelse med de nuværende sociale behov og i overensstemmelse med uddannelsesprogrammerne i avancerede europæiske lande baseret på videnskabelige forskningsresultater. Ph.d.-programmet er fokuseret på forberedelse af specialister inden for kemisk uddannelse teori i overensstemmelse med den nuværende viden om kemi, pædagogik, psykologi, sociologi, informatik og andre discipliner. Det er et program uden specialisering.


Beskrivelse af verifikation og evalueringskriterier

Mundtlig diskussion om det skriftlige arbejde og sammen med ansøgningen indgivet til forskningsprojektet. I optagelseseksamen skal ansøgeren bevise relevant viden inden for kemi-didaktik, kemi og pædagogisk-psykologiske discipliner, information og sprogfærdigheder (verificere kendskab til engelsk eller andet verdenssprog) og forudsætninger for forskningsarbejde (verificere dybere kendskab til emnet , som kandidaten ønsker at studere i ph.d.-studier).

Evalueringskriterier: Ansøgeren kan få maksimalt ti point, antallet af point for optagelse til studie bliver mindst syv point.


Betingelser for optagelse

Optagelse til ph.d.-studier er betinget af en vellykket gennemførelse af en kandidatuddannelse.

Verifikationsmetode:


Karrieremuligheder

Ph.D. studie stipendier integreret uddannelse, der giver sine kandidater, takket være deres høje erfaring, at gøre konceptuelle og forskningsaktiviteter inden for kemi uddannelse. Ph.D. Studerende vil være klar til det uafhængige videnskabelige, pædagogiske og ledelsesarbejde på dette område. De vil være i stand til at hævde sig på kollegiernes didaktiske arbejdspladser i Uddannelsesministeriets forskningsinstitutter, der beskæftiger sig med problematikken med kemiuddannelse, på gymnasiet som højtkvalificerede kemielærere på de arbejdspladser, der beskæftiger sig med yderligere lærer uddannelse og i de internationale og europæiske institutioner og organisationer med fokus på landsdækkende og international forskning inden for kemi eller videnskabsuddannelse.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Faculty of Education is one of seventeen faculties associated under the umbrella of the Charles University in Prague. Its primary goal is to train teachers and other pedagogical personnel for all ... Læs mere

The Faculty of Education is one of seventeen faculties associated under the umbrella of the Charles University in Prague. Its primary goal is to train teachers and other pedagogical personnel for all types of schools and school systems, at various levels of study (Bachelors and Masters) and forms. Minimer