Ph.d. i kemi og teknologi af fødevarer

Brno University of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i kemi og teknologi af fødevarer

Brno University of Technology

Kemi og teknologi af levnedsmidler

Forkortelse: DKAP_CHTP

Kursusniveau: Doktorale

Fakultet: Fakultet for Kemi

Akademisk år: 2018/2019

En titel tildelt: Ph.D.

Kvalifikation tildelt: Ph.D. i feltet "Kemi og teknologi af fødevarer"

Kvalifikationsniveau: Doktorand (3. cyklus)

Specifikke adgangskrav:

Kandidatuddannelsen i kemiteknik, fødevarekemi eller andre kemiske specialer, der er optjent på universitetets fakulteter, ikt-Prag eller landbrugsuniversiteter.

Profil af programmet:

Professionelt orienteret.

Formålet med undersøgelsen er at nå frem til en balance mellem teoretiske og eksperimentelle færdigheder og anvendelse af de generelle procedurer inden for kemi og fødevareteknologi. Programmet er orienteret både i fødevareproduktion med vægt på at sikre og udvikle avancerede teknologier samt kvalitetsstyring og sikkerhed af fødevarer. Derfor vil eleverne gennemføre kurser i discipliner, der er nødvendige for studiet.

Programmet er både orienteret for fødevareproduktion med respekt for implementering og udvikling af avancerede teknologier og kontrol med kvaliteten og sikkerheden af ​​fødevareprodukter. Dette svarer til de nødvendige discipliner, som eleverne vil gennemføre i løbet af deres studier. De kandidater finder job i universitetet og ikke-universitetsforskning, i private og private virksomheders forsknings- og udviklingsafdelinger - både i Den Tjekkiske Republik og EU (f.eks. Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, GD SANCO) i komplekset af landbrugsfødevareplanter etc. Den kandidat er også kvalificeret til at arbejde i institutionerne for statskontrol og erhvervsorganisationer.

Nøgle læringsresultater:

Ph.D. Studerende og studierelateret forskning er fokuseret på erhvervelse og udvikling af teoretisk viden og eksperimentelle færdigheder inden for fødevarekemi og tekniske processer inden for fødevareproduktion, anvendt analytisk og fysisk kemi, mikrobiologi, biokemi og molekylærbioteknologi. Undersøgelsen er designet i overensstemmelse med udviklingen af ​​fødevarevidenskab og fødevareteknologi og andre grundlæggende og anvendte specialiseringer.

Hovedvægten er at fokusere på fremstilling, forarbejdning, opbevaring, kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed. På grund af den hurtige udvikling af molekylærbiologiteknikker, lægges der tilstrækkelig vægt på anvendelsen af ​​denne disciplin i udviklingen af ​​nye fødevareteknologier. Videnskabelig viden fokuserer på fødevarekvalitet og -sikkerhed, produktion af funktionelle fødevarer og udvikling af moderne molekylærbiologiske diagnostiske metoder.

Erhvervs profiler af kandidater med eksempler:

Kandidater fra ph.d.-uddannelsen får teoretisk viden og praktiske eksperimentelle færdigheder og erfaring, der er nødvendig for uafhængige kreative løsninger af problemerne i et bredt og komplekst område af fødevarekemi.

Programmet er både orienteret om det kemiske grundlag for fødevare- og bioteknologisk produktion med hensyn til sikkerhed og udvikling af avancerede teknologier samt kvalitet og sikkerhedskontrol af producerede fødevarer.

De kandidater finder beskæftigelse i universitet og ikke-universitetsforskning, R

Den graduerede profil tilbyder også beskæftigelse i statslige kontrolinstitutioner og erhvervsorganisationer. Den kandidatprofil er designet til at kunne sammenlignes med lignende undersøgelser på indenlandske og udenlandske universiteter og med kravene fra det europæiske forskningsrum.

Afgangskrav: afsluttende statsprøve, ph.d.-afhandling

Studieform: kombineret studie

Programleder: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.

Brno Chemistry and Technology of Foodstuffs

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 3, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
7,000 EUR
pr. akademisk år
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Brno, South Moravian Region
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Tjekkiet - Brno, South Moravian Region
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen