Kemi og teknologi af levnedsmidler

Forkortelse: DKAP_CHTP

Kursusniveau: Doktorale

Fakultet: Fakultet for Kemi

Akademisk år: 2019/2020

En titel tildelt: Ph.D.

Kvalifikation tildelt: Ph.D. i feltet "Kemi og teknologi af fødevarer"

Kvalifikationsniveau: Doktorand (3. cyklus)

Specifikke adgangskrav:

Kandidatuddannelsen i kemiteknik, fødevarekemi eller andre kemiske specialer, der er optjent på universitetets fakulteter, ikt-Prag eller landbrugsuniversiteter.

Nøgle læringsresultater:

Ph.D. Studerende og studierelateret forskning er fokuseret på erhvervelse og udvikling af teoretisk viden og eksperimentelle færdigheder inden for fødevarekemi og tekniske processer inden for fødevareproduktion, anvendt analytisk og fysisk kemi, mikrobiologi, biokemi og molekylærbioteknologi. Undersøgelsen er designet i overensstemmelse med udviklingen af ​​fødevarevidenskab og fødevareteknologi og andre grundlæggende og anvendte specialiseringer.

Hovedvægten er at fokusere på fremstilling, forarbejdning, opbevaring, kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed. På grund af den hurtige udvikling af molekylærbiologiteknikker, lægges der tilstrækkelig vægt på anvendelsen af ​​denne disciplin i udviklingen af ​​nye fødevareteknologier. Videnskabelig viden fokuserer på fødevarekvalitet og -sikkerhed, produktion af funktionelle fødevarer og udvikling af moderne molekylærbiologiske diagnostiske metoder.

Erhvervserfaring:

Erhvervserfaring er ikke en del af standard studieplan.

Afsluttende statseksamen:

Statens ph.d.-eksamen viser en dyb teoretisk viden inden for afhandlingsopgaven og fagområdet, herunder metodologiske grundlag for videnskabeligt arbejde. Dens indhold er primært baseret på doktorgradsstudentets emne og doktorandens individuelle studieplan.
Doktorandens del består af diskussionen om forholdet til afhandlingsemnet præsenteret af doktoranden. . Denne diskussion indeholder især en kritisk vurdering af resultaterne inden for afhandlingsemne, forventede mål for afhandlingen og karakteristika for de udvalgte forskningsmetoder.

Studieforløb:

Under ph.d.-uddannelsen deltager den studerende i overensstemmelse med den enkelte eksamensplan foredrag, kurser, seminarer, deltager i indenlandske og udenlandske praktikophold, uddannelsesaktiviteter af uddannelsesafdelingen og arbejder på hans afhandling. Under studiet er doktoranden forpligtet til at deltage i en videnskabelig konference arrangeret af FCH BUT, hvor han / hun vil aflægge en præsentation på engelsk. Flere gange om året deltager eleven i workshops, der organiseres af ekspertstyret for det relevante ph.d.-program i mindst et internationalt videnskabeligt symposium i Tjekkiet. i udlandet og skal offentliggøre mindst en artikel i et internationalt tidsskrift med IF. Den studerende bliver kandidat til ph.d.-studiet i den relevante specialisering ved vellykket afslutning af statens ph.d.-eksamen og ved at forsvare afhandlingen. Han / hun tjener graden "Doctor", forkortet til "Ph.D."

Erhvervs profiler af kandidater med eksempler:

Kandidater fra ph.d.-uddannelsen får teoretisk viden og praktiske eksperimentelle færdigheder og erfaring, der er nødvendig for uafhængige kreative løsninger af problemerne i et bredt og komplekst område af fødevarekemi.

Programmet er både orienteret om det kemiske grundlag for fødevare- og bioteknologisk produktion med hensyn til sikkerhed og udvikling af avancerede teknologier samt kvalitet og sikkerhedskontrol af producerede fødevarer.

De kandidater finder beskæftigelse i universitet og ikke-universitetsforskning, R

Den graduerede profil tilbyder også beskæftigelse i statslige kontrolinstitutioner og erhvervsorganisationer. Den kandidatprofil er designet til at kunne sammenlignes med lignende undersøgelser på indenlandske og udenlandske universiteter og med kravene fra det europæiske forskningsrum.

Afgangskrav: afsluttende statsprøve, ph.d.-afhandling

Studieretning: fuldtids, kombineret

Programleder: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 13 flere kurser fra Brno University of Technology »

Senest opdateret Januar 19, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
2,000 EUR
pr. akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date