Ph.d. i kemi og teknologi af fødevarer

Generelt

Program beskrivelse

Kemi og teknologi af levnedsmidler

Forkortelse: DPAP_CHTP

Kursusniveau: Doktorale

Fakultet: Fakultet for Kemi

Studieår: 2020/2021

En titel tildelt: Ph.D.

Kvalifikation tildelt: Ph.D. i feltet "Kemi og teknologi af fødevarer"

Kvalifikationsniveau: Doktorand (3. cyklus)

Specifikke adgangskrav:

Kandidatuddannelsen i kemiteknik, fødevarekemi eller andre kemiske specialer, der er optjent på universitetets fakulteter, ikt-Prag eller landbrugsuniversiteter.

Nøgle læringsresultater:

Ph.D. Studerende og studierelateret forskning er fokuseret på erhvervelse og udvikling af teoretisk viden og eksperimentelle færdigheder inden for fødevarekemi og tekniske processer inden for fødevareproduktion, anvendt analytisk og fysisk kemi, mikrobiologi, biokemi og molekylærbioteknologi. Undersøgelsen er designet i overensstemmelse med udviklingen af ​​fødevarevidenskab og fødevareteknologi og andre grundlæggende og anvendte specialiseringer.

Hovedvægten er at fokusere på fremstilling, forarbejdning, opbevaring, kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed. På grund af den hurtige udvikling af molekylærbiologiteknikker, lægges der tilstrækkelig vægt på anvendelsen af ​​denne disciplin i udviklingen af ​​nye fødevareteknologier. Videnskabelig viden fokuserer på fødevarekvalitet og -sikkerhed, produktion af funktionelle fødevarer og udvikling af moderne molekylærbiologiske diagnostiske metoder.

Erhvervserfaring:

Erhvervserfaring er ikke en del af standard studieplan.

Afsluttende statseksamen:

Statens ph.d.-eksamen viser en dyb teoretisk viden inden for afhandlingsopgaven og fagområdet, herunder metodologiske grundlag for videnskabeligt arbejde. Dens indhold er primært baseret på doktorgradsstudentets emne og doktorandens individuelle studieplan.
Doktorandens del består af diskussionen om forholdet til afhandlingsemnet præsenteret af doktoranden. . Denne diskussion indeholder især en kritisk vurdering af resultaterne inden for afhandlingsemne, forventede mål for afhandlingen og karakteristika for de udvalgte forskningsmetoder.

Studieforløb:

Under ph.d.-uddannelsen deltager den studerende i overensstemmelse med den enkelte eksamensplan foredrag, kurser, seminarer, deltager i indenlandske og udenlandske praktikophold, uddannelsesaktiviteter af uddannelsesafdelingen og arbejder på hans afhandling. Under studiet er doktoranden forpligtet til at deltage i en videnskabelig konference arrangeret af FCH BUT, hvor han / hun vil aflægge en præsentation på engelsk. Flere gange om året deltager eleven i workshops, der organiseres af ekspertstyret for det relevante ph.d.-program i mindst et internationalt videnskabeligt symposium i Tjekkiet. i udlandet og skal offentliggøre mindst en artikel i et internationalt tidsskrift med IF. Den studerende bliver kandidat til ph.d.-studiet i den relevante specialisering ved vellykket afslutning af statens ph.d.-eksamen og ved at forsvare afhandlingen. Han / hun tjener graden "Doctor", forkortet til "Ph.D."

Erhvervs profiler af kandidater med eksempler:

Kandidater fra ph.d.-uddannelsen får teoretisk viden og praktiske eksperimentelle færdigheder og erfaring, der er nødvendig for uafhængige kreative løsninger af problemerne i et bredt og komplekst område af fødevarekemi.

Programmet er både orienteret om det kemiske grundlag for fødevare- og bioteknologisk produktion med hensyn til sikkerhed og udvikling af avancerede teknologier samt kvalitet og sikkerhedskontrol af producerede fødevarer.

De kandidater finder beskæftigelse i universitet og ikke-universitetsforskning, R

Den graduerede profil tilbyder også beskæftigelse i statslige kontrolinstitutioner og erhvervsorganisationer. Den kandidatprofil er designet til at kunne sammenlignes med lignende undersøgelser på indenlandske og udenlandske universiteter og med kravene fra det europæiske forskningsrum.

Afgangskrav: afsluttende statsprøve, ph.d.-afhandling

Studieretning: fuldtids, kombineret

Programleder: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and re ... Læs mere

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and research universities in central Europe. For more information you can contact directly our international student ambassadors - https://www.vutbr.cz/en/study-options/degree-studies-en/ambassadors Minimer