Ph.d. i kemi, teknologi og egenskaber af materialer

Brno University of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i kemi, teknologi og egenskaber af materialer

Brno University of Technology

Kemi, teknologi og egenskaber af materialer

Forkortelse: DPAP_CHM_4

Kursusniveau: Doktorale

Fakultet: Fakultet for Kemi

Akademisk år: 2017/2018

En titel tildelt: Ph.D.

Kvalifikation tildelt: Ph.D. i feltet "Kemi, teknologi og egenskaber af materialer"

Kvalifikationsniveau: Doktorand (3. cyklus)

Specifikke adgangskrav:

Vi forventer kendskab til grundlæggende kemiske, fysiske og fysisk-kemiske begreber og principper i den udstrækning, der er specificeret for den omfattende MA-eksamen i kemi, fysik og fysisk kemi ved Det Tekniske Brno University of Technology , i sidste ende på andre tilsvarende fokuserede men fakulteter eller andre universitetsfakulteter. Andre krav: interesse for ingeniørarbejde og videnskabeligt arbejde, kendskab til engelsk og gode resultater i det tidligere studie (bedre end gennemsnittet på 2).

Profil af programmet:

Professionelt orienteret.

Formålet med undersøgelsen er at øge eksperter inden for materialeteknik og ingeniørteknologi med vægt på kemiske processer og materialegenskaber.

Undersøgelsen indeholder også principperne for test- og målemetoder, der vil kvalificere eleverne både til stillinger for teknologistyretilsynsførere i kemiske anlæg og arbejde i de grundlæggende og anvendte forsknings-, forsknings- og udviklingsinstitutter, der er involveret i testning af fysisk-kemiske egenskaber ved stoffer og også i virksomheder med fokus på produktion af nye perspektivmaterialer. Det er det, som indenlandske og internationale praktikophold er rettet mod.

Undervisningsbelastningen i seminarer giver de ph.d.-studerende de grundlæggende erfaringer og kontakter med studerende og kvalificerer dem til fremtidens sekundære og post-sekundære undervisningsstillinger.

Nøgle læringsresultater:

De kandidater i DSP for teknologi og materielle egenskaber er i stand til selvstændigt at formulere et videnskabeligt problem, foreslå hypoteser og procedurer, der fører til løsning og forsøg på bekræftelse på eksperimentelt eller teoretisk niveau. Kritisk evaluering af offentliggjort videnskabelig information og evnen til at kommunikere på engelsk - både mundtligt og skriftligt - udgør en integreret del af studiet.

Erhvervs profiler af kandidater med eksempler:

Kandidatuddannelserne fra specialkemi, teknologi og materielle egenskaber besidder både eksperimentel og teoretisk viden inden for materialestrukturer og deres egenskaber. De er velbegrundede i en række teoretiske metoder til karakterisering af materialer og deres praktiske anvendelser (meget information er opnået under praktik på udenlandske universiteter).

Disse praktikpladser forbedrer også deres sprogfærdigheder. Det rette valg af fag gør eleverne bekendt med de teoretiske grunde af specialiseringen. De kandidater er også erfarne med at overføre informationerne og præsentere resultaterne på konferencer og faglige seminarer, der leveres både på tjekkisk og engelsk.

Doktorsstuderende opfordres også til at tænke selvstændigt og kreativt og at påtage sig teknologisk fremsyn, så de kan løse teknologiske problemer i en række operationer. Den moderne opfattelse af specialiseringen baseret på den nuværende tilstand og behov inden for kemiske, elektroniske og forbrugsgoder industrier gør kandidaterne kvalificeret både til industrien og anvendt og grundforskning. Den studerende har også den grundlæggende viden om kemi og fysik.

Det generelle grundlag udbygges ved specielle kurser, der bl.a. omfatter fremskridt inden for kemi og fysik, nanoteknologi, anvendelse af sekundære råmaterialer, bioengineering og anvendelse af kemiske og fysiske love inden for områderne uorganiske og organiske forbindelser.

Afgangskrav: afsluttende statsprøve, ph.d.-afhandling

Studieretning: fuldtidsstudium

Programleder: prof. Ing. Martin Weiter, Ph.D.

Brno CHEMISTRY, TECHNOLOGY AND PROPERTIES OF MATERIALS

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 3, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
7,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Brno, South Moravian Region
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Brno, South Moravian Region
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen