Ph.d. i kemi

The Hong Kong University of Science and Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i kemi

The Hong Kong University of Science and Technology

Kemi som disciplin vokser og ændrer sig hurtigt. De traditionelle kemiforskelle i analytisk, uorganisk, organisk og fysisk alt = "kemi afspejler ikke længere feltets dynamiske og tværfaglige karakter. Kemi er faktisk" centralvidenskaben ", der har relevans inden for områder som molekylærbiologi, molekylær fysik, materialevidenskab, molekylæringeniør, bioteknologi, miljøvidenskab og lægemiddeldesign.

Som ph.d.-studerende i Kemisk Institut ved The Hong Kong University of Science and Technology får du mulighed for at studere i programmer, der afspejler den nuværende centrale position i kemi og du vil lære af forskellige innovative fakultet i spidsen af deres forskningsområder.

Vores mission er at tilbyde forsknings- og undervisningsmuligheder i de nye områder inden for kemi, samtidig med at der opretholdes et program, der er rodfæstet i disciplinens grunde. Postgraduate programmer lægger vægt på uddannelse i original forskning med fokus på grundlæggende, tværfaglige og anvendte områder. Ved at supplere vores formelle uddannelser er et aktivt seminarprogram, der gør det muligt for studerende at møde fremtrædende og internationale videnskabsmænd, der er banebrydende for skabelsen af ​​ny kemisk viden.

Formålet med ph.d. Kandidatuddannelsen er at forberede eleverne gennem gennemførelse og gennemførelse af et væsentligt forskningsprojekt for at blive modne, uafhængige videnskabsmænd, der selv er i stand til at udforme, igangsætte og gennemføre deres egne originale projekter i akademiske eller industrielle miljøer.

Adgang til programmet skal betragtes som et privilegium, og den efterfølgende gennemførelse af forskningsprojektet af en ph.d. kandidat er en stor virksomhed. Det kræver anvendelse af betydelig dybde og bredde af stipendium, og der skal være en betydelig opdagelse af ny videnskab. Den endelige ph.d. afhandling skal klart og tydeligt afspejle opfyldelsen af ​​disse kriterier.

Research Foci

Forskning og udvikling inden for afdelingen fokuserer på fem hovedområder:

 • Syntetisk kemi: Syntetisk metode, organometallisk alt = "kemi og katalyse.
 • Molekylær dynamik og struktur af komplekse systemer: Laserbaseret spektroskopi, dynamik i biomolekylære og supramolekylære systemer, computational alt = "kemi (protein / RNA foldning).
 • Materialevidenskab: Nanomaterialer, biomaterialer, og polymere og organiske elektroniske materialer.
 • Kemisk biologi: Proteinorganisation i metabolisme, signaltransduktion.
 • Analytisk / Miljøkemi: Metodeudvikling og applikationer for miljø og bioanalytisk alt = "kemi og atmosfærisk alt =" kemi.

Afdelingen har internationale forbindelser med større kemiske industrier og har spillet en central rolle i etableringen af ​​universitetssamarbejde med universiteter, forskningsinstitutioner og virksomheder i Hongkong, Kina, Japan, Europa og USA.

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger optagelse til en kandidatgrad, skal have:

 • fået en bachelorgrad fra en anerkendt institution eller en godkendt tilsvarende kvalifikation

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

 • TOEFL-iBT 80
 • TOEFL-pBT 550
 • TOEFL-revideret papirleveret test 60 (samlede scoringer for læsning, lytning og skrivning)
 • IELTS (akademisk modul)
  • Til 2019/20 optagelser: Samlet score: 6.5 og Alle underpoints: 5.5
  • Til 2018/19 optagelser: Samlet score: 6,0 og Alle underpoints: 5,5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.

Ansøgningsfrist

For 2019/20 Efterårsperiode Indtagelse:

Ikke-lokale ansøgere *
Heltid: 1. juni 2019
Deltid: 1. juni 2019

Lokale ansøgere
Heltid: 15. juli 2019
Deltid: 15. juli 2019

For 2018/19 Forårsterminsindtagelse:

Ikke-lokale ansøgere *
Heltid: 1. november 2018
Deltid: 1. november 2018

Lokale ansøgere
Heltid: 15. december 2018
Deltid: 15. december 2018

* Ansøgere, der har brug for en visum / indrejsetilladelse til at studere i Hong Kong, betragtes som ikke-lokale studerende. For detaljer om student visum / indrejsetilladelse krav, venligst klik her .

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret September 10, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
42,100 HKD
Per år
Locations
Hongkong - Hong Kong
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Please visit here for details.
Slutdato Kontakt skolen