Ph.d. i kemisk og biomolekylær teknik

The Hong Kong University of Science and Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i kemisk og biomolekylær teknik

The Hong Kong University of Science and Technology

Programmet tilbydes af Institut for Kemisk og Biologisk Teknologi med følgende forskningsfoci og state-of-the-art faciliteter, der giver eleverne et ideelt miljø for forskning.

Research Foci

Kemisk og Biologisk Engineering er en meget diversificeret ingeniør- og videnskabsdisciplin. Afdelingens forskning kan klassificeres i fem hovedområder:

Avancerede materialer

Nanomaterialer, grafen, 2D-materialer, zeolitter, nye polymerer, polymerkompositter, DNA-selvsamlingsproces, polymergrænseflader og overflader samt polymer / keramiske membraner. Dybtgående undersøgelser udføres i: nanomaterialesyntese og karakterisering, reologi, ikke-newtonsk strømning, varme- og massetransport og processtyring i forbindelse med sprøjtestøbningsprocessen.

Biomolekylær Engineering

Molekylær plandesign og engineering af naturafledte og kunstige materialer til regenerativ medicin, lægemiddelleverancer og terapeutiske midler, nye sensingstrategier og diagnostisk platform for pleje, syntetisk og systembiologi, omics teknologi og bioinformatik.

Energiteknologier

Energilagring og konverteringsteknologier, herunder brændselsceller, avancerede batterier, solceller, elektrolyseapparater og superkapacitorer. De vigtigste forskningsaktiviteter omfatter optimering af energisystemer, udvikling af avancerede materialer og kritiske komponenter, forståelse af reaktionsmekanismer og modellering / simulering.

Miljøteknik

Luftforureningsdannelse og -reduktion, deodorisering af indendørs luft, katalytisk og avanceret oxidation, elektrokoagulering og elektrooxidering, avancerede metoder til spildevandsbehandling, farligt affald og mikroforurening, affaldsminimering og renere teknologier.

Produkt- og procesdesign

Designoptimering, kemiske processer, biokemiske processer, miljøskæbne og transport samt overfladefænomener og virkninger. Design af højt værditilvækstprodukter, såsom fødevaretilsætningsstoffer og lægemidler, er også et aktivt forskningsområde.

Faciliteter

Instituttet har state-of-the-art analytisk instrumentering, herunder en højtydende væskekromatograf, gaschromatografer med en masseselektiv detektor, flamme-ioniseringsdetektor, induktivt koblet plasma spektrometer, organisk carbonanalysator, UV / synligt spektrofotometer, Raman og FTIR spektrometre, differentialscanningskalorimeter, kapillær rheometer og universel testmaskine. Derudover har hvert forskningsområde specifikke faciliteter til rådighed.

Universitetets centrale faciliteter yder relevante support, herunder en elektronisk supportbutik, instrumenteringsbassin, maskinbutik og Design og Manufacturing Services Facility. Der er også avancerede databehandlingsfaciliteter, herunder en massiv parallelbehandling computer.

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger optagelse til en kandidatgrad, skal have:

  • fået en bachelorgrad fra en anerkendt institution eller en godkendt tilsvarende kvalifikation

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder :

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-pBT 550
  • TOEFL-revideret papirleveret test 60 (samlede scoringer for læsning, lytning og skrivning)
  • IELTS (akademisk modul)
    • Til 2019/20 optagelser: Samlet score: 6.5 og Alle underpoints: 5.5
    • Til 2018/19 optagelser: Samlet score: 6,0 og Alle underpoints: 5,5

Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.

Ansøgningsfrist:

For 2019/20 Efterårsperiode Indtagelse:

Ikke-lokale ansøgere
Heltid: 1. maj 2019
Deltid: 1. maj 2019

Lokale ansøgere
Heltid: 1. juni 2019
Deltid: 1. juni 2019

For 2018/19 Forårsterminsindtagelse:

Ikke-lokale ansøgere
Heltid: 1. november 2018
Deltid: 1. november 2018

Lokale ansøgere
Heltid: 15. december 2018
Deltid: 15. december 2018

* Ansøgere, der har brug for en visum / indrejsetilladelse til at studere i Hong Kong, betragtes som ikke-lokale studerende. For detaljer om student visum / indrejsetilladelse krav, venligst klik her .

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 14, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
42,100 HKD
Per år
Information
Deadline
Locations
Hongkong - Hong Kong
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Nov. 1, 2018
Please visit here for details.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Hongkong - Hong Kong
Ansøgningsfrist Nov. 1, 2018
Please visit here for details.
Slutdato Kontakt skolen