Ph.d. i kemiteknik

Generelt

Program beskrivelse

Kemiteknologi

Chemical Engineering Technology fokuserer på håndtering, analyse, overvågning, egenskaber og bearbejdning af en lang række materialer såsom kemikalier, forbindelser, pastaer, petroleumderivater, minearm, farmaceutiske produkter, gasprodukter med mere. Kemiske reaktioner og egenskaber undersøges i mindre skala og anvendes derefter til den virkelige industrielle indstilling. Kemiteknik involverer kemisk udveksling mellem stoffer, når råvarer omdannes til produkter. Det undersøger også arten af kemiske reaktioner og involverer idriftsættelse af proces- og udstyrsoptimering og design, fejlfinding og problemløsning.

ansvar

Kernefunktioner af en kemisk ingeniør eller tekniker involverer råmateriale og slutproduktanalyse, kvalitetssikring, forskning og udvikling, teknisk salg og tjenester, produktion og proceskontrol.

Bill Oxford / Unsplash

På University of Johannesburg “Fremtiden. Reimagined.” er ikke blot en iørefaldende sætning

Institutionen tager føringen på tværs af Afrika i den fjerde industrielle revolution Tænkning, genintegrering af fremtiden for alle discipliner 4IR er den næste bølge af industrialisering, som vi er nødt til at forstå og forme for at opbygge fremtiden for dette land - og det Afrikanske kontinent - så rigtigt fortjener. 4IR handler ikke kun om robotik og automatisering; det handler om samfundets fremgang for at styrke mennesker og løfte generationer.

Når verden bevæger sig ind i den fjerde industrielle revolution, gør UJ det også med "Uddannelse 4IR" - bringer 4IR-tænkning og teknologi ind i læseplanen på tværs af forskellige kurser og bruger innovative blandet-læringsteknologier. Dette betyder, at UJ-kandidater er bedre forberedt på at omfavne fremtiden for erhvervslivet, da AI og 4IR spiller en større rolle i den måde, vi lever og arbejder på.

På University of Johannesburg er det vores pligt at omfavne og navigere i de fremtidige ledere i vores land stolt og frimodigt gennem de ufattelige kompleksiteter i 4IR, så de kan drage fuld fordel og levere en bedre morgendag. Fremtidige ledere som dig! Her leder vi modig samtale; skubbe og forme designet til en ny i morgen. Her tager vi handling og bygger den nye verden.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier:

En godkendt kandidatgrad i ingeniørvidenskab eller en lignende godkendt grad på kandidatniveau eller NQF niveau 9 ækvivalent. Endelig optagelse i programmet gives kun efter vellykket præsentation af et forskningsseminar seks måneder efter tilmelding. Forskningsemner skal også accepteres og godkendes af vejlederne i fakultetet og endelig af senatet eller eksekutivkomitéen for universitetets senat.

Programmets varighed:

  • Fuldtid: 2 år
  • Deltid: 3 år

Kontaktoplysninger:

Navn: fru Dudu Kanyi / Tlf: 011 559 2109 / E-mail: febehd@uj.ac.za

Senest opdateret May 2020

Om skolen

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Læs mere

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Minimer
Johannesburg