Ph.d. i kommunikationsstudier

Generelt

6 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Vores postgraduate-programmer, hver med forskellige programkrav, er baseret på og er fuldt ud kompatible med de etablerede europæiske og amerikanske uddannelsessystemer. De europæiske retningslinjer for videregående uddannelser er beskrevet i Bologna-aftalerne. Når der er optjent et minimum antal point, kan der indsendes en anmodning om eksamen. Postgraduate-programmer er avancerede akademiske programmer for kandidater på universiteter og universiteter samt for arbejdende fagfolk, der ønsker at forfølge en progressiv karriere inden for kommunikation og liberal kunst. Kollegiets virkelig globale samfund giver rigelige muligheder for studerende til at forfølge akademiske emner af interesse og forskning med vægt på globalisering, kommunikation og videregående uddannelse. Ikke alle programmer tilbydes på alle campusser.

Kurser

Postgraduate kurser er opdelt i programspecifikke kurser. Valgfag kan vælges blandt de planlagte kurser, der tilbydes på postgraduate niveau. Programspecifikke kurser er planlagt baseret på tilmeldinger og er muligvis ikke tilgængelige på alle campusse. Studerende anbefales at gennemføre kurser og optjene point på det højeste niveau.

Programkrav

 • I alt 60 point
 • Kandidatkurser 60 point
 • Kurser (ph.d.) 15 point / 3 kurser
 • Kurser (Kommunikation) 15 point / 3 kurser
 • Kurser (Videregående Uddannelse) 15 point / 3 kurser
 • Afhandling 15 point

Det er muligt at skifte til et andet program, når studierne er startet, så længe programkravene er opfyldt inden udgangen af ​​studiet. Derfor bør beslutningen om at skifte ske så tidligt som muligt for at undgå, at programkravene ikke overholdes inden for den planlagte varighed.

afhandling

Det omfattende afhandlingsarbejde består af et afhandlingsforslag og den egentlige afhandling. Forslag til dets titel og indhold indsendes af den studerende og godkendes af vores akademiske råd. Afhandling kan være direkte relateret til den studerendes faglige aktiviteter.

Adgangskrav

 • Færdighed i det engelske sprog.
 • Kandidatgrad (eller tilsvarende).
  • Der sondres ikke mellem akademiske eller professionelle kandidatgrader.
  • Studier med 60 europæiske kreditter eller 40 amerikanske semesterkreditter betragtes som ækvivalente.

Karriereperspektiver

Vores uddannelser og kurser er karriereorienterede og giver studerende en høj grad af fleksibilitet gennem deres postgraduate studier. Med fokus på en bred vifte af specialiserede fagspørgsmål er de studerende udstyret med de nødvendige færdigheder og viden for at få succes i dagens globale økonomi og er forberedt på en bred vifte af faglige udviklings- og karrieremuligheder.

Postgraduate-programmer er et fremragende valg for kandidater med universiteter og universiteter med flere års relevant erhvervserfaring, der gerne vil se deres beskæftigelsesegnethed i dagens jobmarked stige ved at deltage i strenge og akademisk udfordrende postgraduate studier for at opnå en relevant akademisk kvalifikation inden for det liberale felt kunst.

Efter eksamen afslutter de studerende hovedsageligt deres karriere med adgang til lederstillinger på øverste niveau i nationale og multinationale virksomheder og organisationer i forskellige økonomiske sektorer. Studerende kan også vælge at fortsætte deres studier uden afbrydelse i næsten alle vores andre kandidat- og postgraduate-programmer for yderligere at forbedre deres karriereudsigter.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Læs mere

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Minimer
Barcelona , Bruxelles , Madrid , Zürich , Tokyo , Antwerpen + 5 Mere Mindre