Ph.d. i kriminologi

University of Portsmouth

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i kriminologi

University of Portsmouth

Ph.d. i kriminologi

Forskning oversigt

Institut for Kriminelle Retlige Studier (ICJS) er en tværfaglig afdeling med en bred vifte af forskningsaktivitet, ren og anvendt. En række af vores medarbejdere er førende figurer inden for deres stipendier. Vores forskere arbejder for at forbedre og udvikle viden og forståelse inden for det brede felt inden for strafferet og kriminologiske studier, herunder forskning i kriminologi og strafferetlige studier, bekæmpelse af svig, samfundsret, politi, retsmedicin og efterforskning, sikkerhed og risikostyring og kriminel psykologi . Forskning inden for lov og kriminologi kan også være tæt knyttet til forskning inden for psykologi.

Specialistcentre

  • Center for undersøgelsen af ​​savnede personer
  • Center for bekæmpelse af svig
  • Center for retsmedicinsk interview

Forskningsområder

Skolen bifalder ansøgninger fra kandidater, der ønsker at forfølge en højere grad ved forskning. Vi kan yde tilsyn på tværs af en række områder, herunder risiko, sikkerhed og bekæmpelse af svig, politi kriminalitet og efterforskning, ungdomskriminalitet og social retfærdighed, forsøg og gerningsmandrehabilitering og cybersikkerhed / kriminalitet.

Professionelle doktorgradsstudenter

Instituttet tilbyder også to professionelle ph.d.-kurser, der er rettet mod fagfolk, der ønsker at forske i deres faglige praksis. Fuldstændige detaljer, herunder instruktioner om ansøgning, er tilgængelige på kursus siderne.

  • Professionel doktorgrad i strafferet (DCrimJ)
  • Professionel Doktor i Sikkerhedsrisikostyring (DSyRM)

Graduate School

Vores dedikerede Graduate School er den første indkaldelseshavn for information til alle ph.d.-studerende og vejledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer uddannelse til MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskeruddannelsesstuderende ved University of Portsmouth du adgang til Graduate School Development Programmet, der tilbyder bredbaseret generisk færdighedstræning med over 150 workshops på en bred vifte af emner, herunder forskningsprojekter, doktorgradsproces og karriereudvikling. Disse populære og højt vurderede workshops leveres af vores ekspertvejlere fra hele universitetet og støtter vores studerende i alle faser af deres forskningsgrad.

Find en vejleder

Kontakt os for at diskutere dine forskningsideer mere detaljeret og for at sikre, at vi har den tilsynsmæssige ekspertise til rådighed for at støtte dit planlagte forskningsområde. Vi kan så sætte dig i kontakt med en potentiel vejleder.

Adgangskrav

En god første grad fra et internationalt anerkendt universitet (afhængigt af valgt kursus, minimum anden klasse eller tilsvarende) eller en kandidatgrad i et passende emne. Undtagelsesvis vil tilsvarende erhvervserfaring og / eller kvalifikationer blive overvejet.

For elever, hvis første sprog ikke er engelsk, kræves en engelsksprogskompetence på et minimum af IELTS-bånd 6,5 uden komponentpoints under 6,0. Oversættelse og litteraturstudier kræver engelsksprogsfærdighed på mindst IELTS-bånd 7,0 uden komponentscore under 6,5 .

Startdato: oktober og februar.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret January 31, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Portsmouth, England
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates