Institut for ledelse er kendt for sin ekspertise inden for forskning. Det er blandt de top ti alt = "ledelsesafdelinger i verden for fakultetets produktivitet i løbet af fem år (2008-2012), baseret på University of Texas at Dallas 'undersøgelse af forsknings publikationer i fem premier alt =" management tidsskrifter (Academy of Management Journal, Academy of Management Review, Administration Quarterly, Organisation Science, og Strategic Management Journal).

Vores fakultet er godt støttet i deres udøvelse af forskningsinteresser på tværs af forskellige emner i alt = "management; de kan også udnytte deres placering i Hong Kong for at give unikke forskningsindsigter om Kina.

Formålet med instituttets ph.d.- program er at udvikle fremragende lærde, der er i stand til at blive store bidragsydere til alt = "ledelseskendskab ved at udgive deres arbejde i de bedste alt =" ledelsestidskrifter og som er i stand til at undervise i store forskningsuniversiteter jorden rundt.

Vores program giver solid træning i teorien og metoderne inden for forskellige områder af alt = "management. Udover strenge kursusaktiviteter, der dækker organisatorisk adfærd, får medarbejderne praktisk erfaring, menneskelige ressourcer alt =" ledelse, organisatorisk teori og strategisk alt = "ledelse. i forskningsprocessen ved at arbejde med fakultetets medlemmer om forskningsprojekter fra de tidlige stadier af deres undersøgelse; nogle af disse projekter har resulteret i top-tier journal publikationer for vores studerende. Derfor giver programmet studerende et stærkt stimulerende læringsmiljø og gør det muligt for dem at dyrke første niveau forskningsmæssige færdigheder for at forfølge akademisk ekspertise.

Research Foci

De vigtigste forskningsområder omfatter emner relateret til organisationsteori og strategisk alt = "ledelse, herunder corporate governance, iværksætteri, institutioner og status, organisatorisk læring, sociale netværk, alliancer / joint venturesucces i Kina og multinational corporate strategy; emner relateret til menneskelige ressourcer alt = "ledelses- og organisatorisk adfærd, herunder sociale udvekslingsprocesser, multikulturalisme, adfærdsmæssig etik, lederskab i kinesisk sammenhæng, arbejdspladsafvigelse, ekstern beskæftigelse, teamprocesser og effektivitet, udadvendt tilpasning, målorientering, kreativitet og mangfoldighed.

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger optagelse til en kandidatgrad, skal have:

  • fået en bachelorgrad fra en anerkendt institution eller en godkendt tilsvarende kvalifikation

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-revideret papirleveret test 60 (samlede scoringer for læsning, lytning og skrivning)
  • IELTS (akademisk modul) Samlet score: 6.5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.

iii. Program mig -Specifikke adgangskrav

Ansøgere skal have en tilfredsstillende score i GMAT eller GRE, oven på (i) og (ii) ovenfor


Ansøgningsfrist

Se venligst http://pg.ust.hk/programs ("Application") for detaljer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 36 flere kurser fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Senest opdateret February 6, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
42,100 HKD
Per år
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date