Ph.d. i ledelse

Generelt

Program beskrivelse

Denne ph.d. -programmet i Mangement vil være særligt interessant både for dem, der ønsker at forfølge avancerede forskningskarrierer eller projekter i offentlige eller private institutioner eller ønsker at forfølge deres karriere som lærere på højere læreanstalter eller forskningscentre.

Ph.D. i ledelsen

Det er med stor glæde, at vi præsenterer en ny udgave af ph.d. Program i ledelse. Succesen med tidligere udgaver er opnået gennem afslutningen af gode forskningsprojekter og den deraf følgende offentliggørelse af deres resultater på konferencer og blinde fagfællebedømte artikler, der er offentliggjort i internationale internationale tidsskrifter. Disse fakta retfærdiggør vores entusiasme og engagement i lanceringen af denne udgave.

I hele sin eksistens har School of Economics and Management ( ISEG ) haft et grundlæggende bidrag til uddannelse af kadrer og ledere for portugisiske organisationer og internationale organisationer. ISEG fakultet og ph.d. alumner viser en god udgivelses- og citeringsrekord.

Ph.d.-programmet i ledelse har til formål at give doktorander en dyb forståelse af ledelsesproblemer og en stærk baggrund i metoder og anvendt ledelsesteknologi. Indsætningen i netværk af forskere fremmes ikke kun gennem samarbejde med lærere og forskere fra flere europæiske og nord- og sydamerikanske universiteter, men også ved at drage fordel af ISEG medlemskab af det akademiske råd for EIASM - European Institute for Advanced Studies in Ledelse med base i Bruxelles og IMP-gruppen (Industrial Marketing and Purchasing), blandt andre.

Denne ph.d. giver dig den banebrydende viden om forretnings- og ledelsesteori og de nødvendige værktøjer, metodologier og forskningsstrategier til din udvikling af relevant og virkningsfuld forskning inden for dit specifikke interesseområde inden for forretning eller ledelse. Selvom temmelig krævende både for fuldtids- og deltidsstuderende er udviklingen af programmet, er det foreneligt med at opretholde en professionel eller industriel aktivitet. Skolens faciliteter er fremragende, og professorer er meget kvalificerede, kompetente og venlige.

Indgangsvilkår og kriterier

Følgende er velkomne til at ansøge om at studere til en ph.d. i ledelse:
> Kandidater med en kandidatgrad eller tilsvarende;
> Kandidater med en bachelorgrad, der har en særlig relevant akademisk videnskabelig læseplan, der anerkender deres evne til at studere til denne studiecyklus.
Ansøgninger indgives online og skal blandt andet indeholde dokumenter:> Bachelorer og kandidatuddannelsescertifikater;
> Et afhandlingsprojektforslag med op til 2.000 ord;
> CV

Mål

De, der er på udkig efter avanceret uddannelse, og som ønsker at forske i økonomi, som forberedelse til en højt kvalificeret rolle i den offentlige sektor eller den private sektor. En sådan position inkluderer universitetsundervisning og forskning, ledelse og ledelse af nationale og internationale organisationer, rådgivning, uddannelse og forskningsprojekter og studier.

Studieemner:

De vigtigste forskningsområder for ph.d. i ledelse er: Organisatorisk opførsel, menneskelige ressourcer, økonomi, regnskab, informationssystemer, driftsstyring, strategi og marketing.

Undersøgelsesmetodik:

Den ph.d.-studerende skal registrere deres speciale i løbet af det andet år af ph.d.-programmet sammenfatte forskningsemnet og navnet på den tilsigtede vejleder. For at registrere deres speciale skal den studerende have opnået mindst 40 point i kursusenheder. Specialet skal indsendes til forsvar indtil udgangen af 2. år og forsvares ved begyndelsen af 3. år. Specialet er en vigtig del af forskningsarbejdet.
Projektet skal omfatte:
> Definitionen af forskningsspørgsmålet;
> En revision af relevant litteratur;
> Strategien for den efterfølgende forskning, herunder teknikkerne til indsamling og analyse af de data, der skal bruges;
> Et kronogram af det allerede udførte arbejde og alligevel udført.
Efter modtagelse af specialet udpeger programkoordinatoren et eksamenspanel, der vurderer projektet og dets respektive præsentation og forsvar. Efter at have vurderet projektet udsender eksamenspanelet sin mening om afhandlingen og kan foreslå ændringer og en mulig genindgivelse af projektet eller endda anbefale, at det ophører. Ud over specialeprojektet skal ph.d.-studerende også give en præsentation om den aktuelle tilstand af deres forskning i løbet af studiet. Denne kommunikation finder sted i løbet af programmets andet år under en af de seminarer, der regelmæssigt arrangeres af Institut for Ledelse, og skal bookes af ph.d.-studerende hos Institut for Management Office.

Covid-19
ISEG Lissabon træffer alle foranstaltninger med sundhed og sikkerhed i vores samfund som en høj prioritet. Siden marts opererer vi 100% online, engagerer os praktisk og bruger online-værktøjer til læring og evaluering.
ISEG LIsbon er fuldt ud forpligtet til at sikre vores kandidater sikkerhed til næste indtagelse, og vi forbereder alt til at byde jer alle velkommen i september.

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The first school of Economics and Management in Portugal, ISEG belongs to the University of Lisbon, the largest Portuguese University. ISEG Lisbon is internationally recognized and accredited by AACSB ... Læs mere

The first school of Economics and Management in Portugal, ISEG belongs to the University of Lisbon, the largest Portuguese University. ISEG Lisbon is internationally recognized and accredited by AACSB and AMBA, complying with the best higher education standards. ISEG’s research centers are very well rated by the Portuguese research council (FCT). With an experienced and well prepared faculty, students from more than 70 countries contribute to an ever-increasing international academic environment, and take advantage of the school's excellence and location. ISEG Lisbon has excellent modern premises at the heart of Lisbon, right next to the Parliament and the river Tagus, in a vibrant neighborhood full of social life, business and culture. At ISEG, you will find a culture of excellence and achievement, alongside a climate of inclusiveness and cooperation. This is made by the mutual collaboration of students, faculty and staff. ISEG is a School prepared for the future: with a unique blend of quantitative skills and social contextualization of economic and managerial decisions, ISEG’s faculty, professionals, students and alumni are at the forefront of those who address the UN’s 17 Sustainable Development Goals (SDGs) with an entrepreneurial and collaborative mindset. Minimer