Ph.d. i lov

University of Portsmouth

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i lov

University of Portsmouth

Ph.d. i lov

Forskning oversigt

Portsmouth Law School forpligter sig til forskning, der omfatter en bred vifte af teoretiske, metodologiske og doktrinære tilgangsmetoder i loven. Gruppens forskning er blevet offentliggjort i en række tidsskrifter (herunder Journal of World Investment

Skolens medlemmer deltager jævnligt på forskningskonferencer, og i de senere år er forskningsprojekter finansieret af organer som Nuffield Foundation, British Academy, Socio-Legal Studies Association og Legal Education Research Network. Desuden bidrager skolens medlemmer til tværfaglige forskningsgrupper som erhvervsuddannelsesforskningsgruppen og dem inden for Center for Europæiske og Internationale Studier Forskning CEISR. Skolens medlemmer skriver også en række firma- og erhvervs-, beskæftigelses- og andre lærebøger og bruger deres (og andres) forskning i deres undervisning.

Forskningsområder

Portsmouth Law School bifalder ansøgninger fra kandidater, der ønsker at forfølge en højere grad ved forskning. Vi kan tilbyde tilsyn på tværs af en række områder, herunder alternativ konfliktløsning, handelsret, corporate governance, e-handel og it-lov, forfatningsret, ligestilling, menneskerettigheder og beskæftigelsesret, europæisk lov, international lov, juridisk uddannelse, familie og Børnelov, Medicinsk lov og etik, og lov og sårbarhed.

Finansierede ph.d.-muligheder

  • Brexit og indvirkningen på ligestillingsloven og arbejdstagernes rettigheder (ansøgningsfrist 11. februar 2018)

Graduate School

Vores dedikerede Graduate School er den første indkaldelseshavn for information til alle ph.d.-studerende og vejledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer uddannelse til MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskeruddannelsesstuderende ved University of Portsmouth du adgang til Graduate School Development Programmet, der tilbyder bredbaseret generisk færdighedstræning med over 150 workshops på en bred vifte af emner, herunder forskningsprojekter, doktorgradsproces og karriereudvikling. Disse populære og højt vurderede workshops leveres af vores ekspertvejlere fra hele universitetet og støtter vores studerende i alle faser af deres forskningsgrad.

Find en vejleder

Kontakt os for at diskutere dine forskningsideer mere detaljeret og for at sikre, at vi har den tilsynsmæssige ekspertise til rådighed for at støtte dit planlagte forskningsområde. Vi kan så sætte dig i kontakt med en potentiel vejleder.

Adgangskrav

En god første grad fra et internationalt anerkendt universitet (afhængigt af valgt kursus, minimum anden klasse eller tilsvarende) eller en kandidatgrad i et passende emne. Undtagelsesvis vil tilsvarende erhvervserfaring og / eller kvalifikationer blive overvejet.

For studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, er en engelsksprogskompetence på et minimum af IELTS-bånd 7.0 uden komponentscore under 6,5 påkrævet.

Startdato: oktober og februar.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret January 31, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Portsmouth, England
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates