Read the Official Description

Ph.d. i lov

Forskning oversigt

Portsmouth Law School forpligter sig til forskning, der omfatter en bred vifte af teoretiske, metodologiske og doktrinære tilgangsmetoder i loven. Gruppens forskning er blevet offentliggjort i en række tidsskrifter (herunder Journal of World Investment

Skolens medlemmer deltager jævnligt på forskningskonferencer, og i de senere år er forskningsprojekter finansieret af organer som Nuffield Foundation, British Academy, Socio-Legal Studies Association og Legal Education Research Network. Desuden bidrager skolens medlemmer til tværfaglige forskningsgrupper som erhvervsuddannelsesforskningsgruppen og dem inden for Center for Europæiske og Internationale Studier Forskning CEISR. Skolens medlemmer skriver også en række firma- og erhvervs-, beskæftigelses- og andre lærebøger og bruger deres (og andres) forskning i deres undervisning.

Forskningsområder

Portsmouth Law School bifalder ansøgninger fra kandidater, der ønsker at forfølge en højere grad ved forskning. Vi kan tilbyde tilsyn på tværs af en række områder, herunder alternativ konfliktløsning, handelsret, corporate governance, e-handel og it-lov, forfatningsret, ligestilling, menneskerettigheder og beskæftigelsesret, europæisk lov, international lov, juridisk uddannelse, familie og Børnelov, Medicinsk lov og etik, og lov og sårbarhed.

Finansierede ph.d.-muligheder

  • Brexit og indvirkningen på ligestillingsloven og arbejdstagernes rettigheder (ansøgningsfrist 11. februar 2018)

Graduate School

Vores dedikerede Graduate School er den første indkaldelseshavn for information til alle ph.d.-studerende og vejledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer uddannelse til MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskeruddannelsesstuderende ved University of Portsmouth du adgang til Graduate School Development Programmet, der tilbyder bredbaseret generisk færdighedstræning med over 150 workshops på en bred vifte af emner, herunder forskningsprojekter, doktorgradsproces og karriereudvikling. Disse populære og højt vurderede workshops leveres af vores ekspertvejlere fra hele universitetet og støtter vores studerende i alle faser af deres forskningsgrad.

Find en vejleder

Kontakt os for at diskutere dine forskningsideer mere detaljeret og for at sikre, at vi har den tilsynsmæssige ekspertise til rådighed for at støtte dit planlagte forskningsområde. Vi kan så sætte dig i kontakt med en potentiel vejleder.

Adgangskrav

En god første grad fra et internationalt anerkendt universitet (afhængigt af valgt kursus, minimum anden klasse eller tilsvarende) eller en kandidatgrad i et passende emne. Undtagelsesvis vil tilsvarende erhvervserfaring og / eller kvalifikationer blive overvejet.

For studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, er en engelsksprogskompetence på et minimum af IELTS-bånd 7.0 uden komponentscore under 6,5 påkrævet.

Startdato: oktober og februar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date