Institut for Mekanik og Aerospace Engineering (MAE) er en af ​​de førende MAE afdelinger i Asien. Det tilbyder rigorøs faglig og faglig uddannelse på en bred vifte af områder, herunder både traditionelle og banebrydende emner inden for energi, mekanik, avancerede materialer, nano / bioteknologi og fremstilling.

Ph.d.- uddannelsen har til formål at udstyre de studerende med evnen til at identificere og løse faglige og / eller reelle problemer kreativt. Ph.d.-graden er tildelt for færdiggørelse af krævede kurser og en væsentlig originalopgave.

Research Foci

Institutets forskning fokuserer på energi og miljøteknik, mekanik og materialer samt mekatronik og fremstilling.

Fast mekanik og dynamik

Dette er to af de grundlæggende søjler inden for mekanikforskning. Instituttet har et mangfoldigt fakultet med ekspertise inden for disse områder. Forskningsaktiviteter spænder fra anvendt til teoretiske problemer og har en markant tværfaglig karakter. De involverer anvendt matematik, fast mekanik, ikke-lineær dynamik, beregninger, solid state fysik, materialevidenskab og eksperimenter til forskellige former for faste materialer / systemer og mekaniske adfærd. Fakultetets medlemmer arbejder på problemer med både statisk og dynamisk natur med forskellige typer evolutioner. Disse problemer involverer også multifeltkobling på forskellige skalaer af tid og længde, fra mikro-sekund til langtids krypeprocesser og fra en meget lille carbon nanorør eller en celle til makroskopisk skala kompositmaterialer og elektro-mekaniske enheder / systemer.

Materialeteknologi

Materialteknik fokuserer på at karakterisere og behandle nye materialer, udvikle processer til styring af deres egenskaber og deres økonomiske produktion, generering af ingeniørdata, der er nødvendige for design og forudsigelse af produktets ydeevne. Forskningsemner omfatter intelligente materialer, biomaterialer, tynde film, kompositter, brud og træthed, resterende livs vurdering, materialeproblemer i elektronisk emballage, materialegenvinding, plaststrøm i sprøjtestøbning, avanceret pulverbehandling, desktopproduktion og instrumenterings- og måleteknikker.

Design og Manufacturing Automation

Disse elementer ligger i centrum for maskinteknik, hvor ingeniører udtænker, designer, bygger og tester innovative løsninger til "virkelige verden" problemer. Forskning foregår inden for områderne geometrisk modellering, intelligent design og produktionsprocesoptimering, overvågning og kontrol af produktionsprocesser, servosystemstyring, robotik, mekatronik, systemstyring, sensorteknologi og målingsteknikker samt bio -medicinske systemer design og fremstilling.

Mikrosystemer og Precision Engineering

Mikroelektro-mekaniske systemer (MEMS) er et tværfagligt forskningsfelt, som har haft stor indflydelse på vores daglige liv, herunder forskellige mikrosensorer anvendt i personlig elektronik, transport, kommunikation og biomedicinsk diagnostik. Grundlæggende og anvendt forskning arbejdes på dette område. Grundlæggende mikro / nanomekanik, såsom væske og fast mekanik, varmeoverførings- og materialeproblemer, der er unikke for mikro / nanomekaniske systemer, studeres. Nye ideer til fremstilling af mikrosystemer til energi, biomedicin og nanomaterialer, mikrosensorer og mikroaktuatorer udforskes. Teknologiske problemer i forbindelse med mikro / nanofabrikation af disse enheder behandles.

Nanoteknologi Koncentration

Nanovidenskab og teknologi er blevet et af de mest synlige og hurtigt voksende tværfaglige forskningsområder. Nanovidenskab og teknologiforskning, der spænder fra nanostrukturerede materialer til nanoelektronik, dækker forskellige områder inden for mange discipliner, såsom medicin og sundhedspleje, luftfart og rum, miljøstudier og energi, bioteknologi og landbrug, national sikkerhed og uddannelse. Et fælles postgraduate-program inden for nanovidenskab og teknologi , der er initieret af Videnskab og Teknologi, kan tilbyde langsigtet støtte til vores igangværende forskning og uddannelse samt til udvikling af teknologi og til kommercialisering. På grund af Nanoteknologiens mangfoldige tværfaglige karakter kan dets forskning og uddannelse bedst integreres i forskellige discipliner. Formålet med fusionen er at udstyre de studerende med den nødvendige viden inden for de områder, de ønsker at fokusere på.

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger optagelse til en kandidatgrad, skal have:

  • fået en bachelorgrad fra en anerkendt institution eller en godkendt tilsvarende kvalifikation

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-revideret papirleveret test 60 (samlede scoringer for læsning, lytning og skrivning)
  • IELTS (akademisk modul) Samlet score: 6.5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.


Ansøgningsfrist

Se venligst http://pg.ust.hk/programs ("Application") for detaljer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 36 flere kurser fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Senest opdateret February 6, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
42,100 HKD
Per år
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date