Programbeskrivelse

Ph.d.-uddannelsen i Materialeteknologi er fokuseret på uafhængige videnskabelige og forskningsprojekter inden for materialet. Målet er at producere højtuddannede og kreative kandidater, der er i stand til at deltage i videnskabelige, forskning og professionelle applikationer og udvikling af materialer til maskinteknik.117779_chemistryclass.jpg

Ph.D. kandidater udvider og fordyber yderligere deres viden om matematik, fysik og anvendt videnskab i teoretisk grundlag for studiet disciplin for at kunne lykkes i løsninger af opgaver inden for forskning i nye materialer, deres egenskaber og potentielle optimale anvendelser for både metalliske og ikke-metalliske applikationer.

De kandidater er i stand til selvstændigt at anvende masteroplevelserne og det høje niveau af teoretisk viden, der gives i forelæsninger og erhverves gennem moderne læringsmetoder til løsning af specifikke problemer inden for de udvalgte områder inden for materialeteknik:

 • a) Nye materialer: Nye metalliske materialer og intermetalliske forbindelser, Keramiske materialer, Kompositmaterialer med polymermatrix, Overfladebehandling af materialer og Prøvning af egenskaber af materialer;
 • b) mekanik, reologi og termodynamik af polymerer: undersøgelse af polymerers mekaniske egenskaber i fastfasen, undersøgelsen af rheologisk opførsel af polymermelt og blandinger med det formål at opnå den krævede molekylære struktur og de nødvendige fysiske og kemiske egenskaber i det faste stof fase, undersøgelse af termiske og andre egenskaber ved polymerer;
 • c) polymerers struktur og egenskaber: undersøgelse af korrelationer mellem molekylstrukturen og polymerernes egenskaber i den faste fase under hensyntagen til behandling af materialer og deres funktionelle egenskaber i det bredeste spektrum af anvendelser (strukturelle polymermaterialer, polymerkompositter), modstandsdygtighed mod ætsende miljø i overensstemmelse med polymermaterialets kemiske natur og dets molekylære struktur (orientering, stress), optiske egenskaber mv.

59271_scientific-2040795__340.jpg

Desuden er de kandidater bekendt med forskningsmetoderne inden for produktionssystemer og processer og i stand til kritisk analyse, evaluering og syntese, og dermed kan diskutere resultaterne af deres undersøgelser og udvide summen af den nuværende viden i en professionel måde at udgive og dele med andre medlemmer af det faglige samfund både i indlandet og i udlandet.

Efter afslutningen af ​​uddannelsen vil kandidaterne lykkes i stillinger af forskergruppemedlemmer i både teoretiske og anvendte forskningsområder eller som eksperter i teamene i industrielle udviklingscentre og store forskningsinstitutioner med fokus på et bestemt område. På grund af deres dybe viden og faglige tilgange vil de også lykkes i en bredere sammenhæng som foredragsholdere på de videregående uddannelsesinstitutioner.

Škoda Auto PhD Program

Ph.d.-kandidater på TUL er berettiget til at ansøge om deltagelse i Škoda Auto PhD-programmet, eller de kan skrive deres speciale på et emne, der tilbydes af virksomheden.117780_promotionabroad3.jpg

Nøgle Fakta

 • FAKULTET: Fakultet for Maskinteknik
 • INSTRUKTIONS SPRÅK: Engelsk
 • STØTTEBERETTIGELSE:
  • Anerkendt tertiær uddannelse (Master grad) som foreskrevet ved lov nr. 49/2009, Coll. (ikke nødvendigt for ansøgere fra Slovakiet, Polen, Ungarn, Tyskland og Slovenien).
  • Entréprøve / interview
 • VARIGHED: 4 år
 • FEE / AKADEMISK ÅR: USD 2000
 • Ansøgningsgebyr: CZK 2000 / USD 100
 • APPLICATION DEADLINE: 31. januar 31. august
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 8 flere kurser fra Technical University of Liberec »

Senest opdateret Juli 8, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
2,000 USD
Fee / akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date