Read the Official Description

Programbeskrivelse

Ph.d.-uddannelsen i Materialeteknologi er fokuseret på uafhængige videnskabelige og forskningsprojekter inden for materialet. Målet er at producere højtuddannede og kreative kandidater, der er i stand til at deltage i videnskabelige, forskning og professionelle applikationer og udvikling af materialer til maskinteknik.

Ph.D. kandidater udvider og fordyber yderligere deres viden om matematik, fysik og anvendt videnskab i teoretisk grundlag for studiet disciplin for at kunne lykkes i løsninger af opgaver inden for forskning i nye materialer, deres egenskaber og potentielle optimale anvendelser for både metalliske og ikke-metalliske applikationer.

De kandidater er i stand til selvstændigt at anvende masteroplevelserne og det høje niveau af teoretisk viden, der gives i forelæsninger og erhverves gennem moderne læringsmetoder til løsning af specifikke problemer inden for de udvalgte områder inden for materialeteknik:

 • a) Nye materialer: Nye metalliske materialer og intermetalliske forbindelser, Keramiske materialer, Kompositmaterialer med polymermatrix, Overfladebehandling af materialer og Prøvning af egenskaber af materialer;
 • b) mekanik, reologi og termodynamik af polymerer: undersøgelse af polymerers mekaniske egenskaber i fastfasen, undersøgelsen af rheologisk opførsel af polymermelt og blandinger med det formål at opnå den krævede molekylære struktur og de nødvendige fysiske og kemiske egenskaber i det faste stof fase, undersøgelse af termiske og andre egenskaber ved polymerer;
 • c) polymerers struktur og egenskaber: undersøgelse af korrelationer mellem molekylstrukturen og polymerernes egenskaber i den faste fase under hensyntagen til behandling af materialer og deres funktionelle egenskaber i det bredeste spektrum af anvendelser (strukturelle polymermaterialer, polymerkompositter), modstandsdygtighed mod ætsende miljø i overensstemmelse med polymermaterialets kemiske natur og dets molekylære struktur (orientering, stress), optiske egenskaber mv.

59271_scientific-2040795__340.jpg

Desuden er de kandidater bekendt med forskningsmetoderne inden for produktionssystemer og processer og i stand til kritisk analyse, evaluering og syntese, og dermed kan diskutere resultaterne af deres undersøgelser og udvide summen af den nuværende viden i en professionel måde at udgive og dele med andre medlemmer af det faglige samfund både i indlandet og i udlandet.

Efter afslutningen af ​​uddannelsen vil kandidaterne lykkes i stillinger af forskergruppemedlemmer i både teoretiske og anvendte forskningsområder eller som eksperter i teamene i industrielle udviklingscentre og store forskningsinstitutioner med fokus på et bestemt område. På grund af deres dybe viden og faglige tilgange vil de også lykkes i en bredere sammenhæng som foredragsholdere på de videregående uddannelsesinstitutioner.

Škoda Auto PhD Program

Ph.d.-kandidater på TUL er berettiget til at ansøge om deltagelse i Škoda Auto PhD-programmet, eller de kan skrive deres speciale på et emne, der tilbydes af virksomheden.

Nøgle Fakta

 • FAKULTET: Fakultet for Maskinteknik
 • INSTRUKTIONS SPRÅK: Engelsk
 • STØTTEBERETTIGELSE:
  • Anerkendt tertiær uddannelse (Master grad) som foreskrevet ved lov nr. 49/2009, Coll. (ikke nødvendigt for ansøgere fra Slovakiet, Polen, Ungarn, Tyskland og Slovenien).
  • Entréprøve / interview
 • VARIGHED: 4 år
 • FEE / AKADEMISK ÅR: USD 2000
 • Ansøgningsgebyr: CZK 2000 / USD 100
 • APPLICATION DEADLINE: 31. januar 31. august
Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by Technical University of Liberec »

Last updated December 18, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
2,000 USD
Gebyr / akademisk år Ansøgningsgebyr USD 25
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date